- 18 Mayıs 2008
- 597
- 21
- 643
Arkadaşlar, benim üst dişlerimde şeffaf braketler var. En sondan bir önceki azı dişlerime doktorum metal bant taktı, dişi tamamen çevreliyor, onu dişime bir maddeyle yapıştırdı. Ancak 3 gün içinde koku oluştu ve sonra da düştü. Tekrar doktoruma gittim ve tekrar yapıştırdı. Aynı dişteki bant yine bugün çıktı. Ama diğer bantta hiçbir problem yok. Herşeyi sağ tarafımla yiyorum zaten, o daha sağlam sanırım. Başına böyle birşey gelen oldu mu? Ne yaptınız?
Benimde o dişimde sorun vardı eskiden kapanışım farklı olduğu için ordaki dolgu hafif yarım diş gii duruyordu braketi takabilmek için doktorum tup denilen birşey yaptı dolgu maddesi kullanarak mercimek tanesi kadar şişkinlik oluyor onun ustune yapışturuyor braketi. ama cabuk düştü bir dahaki ay bant denedi ama diş onu da kabul etmedi 1-2 ay oyle durdu diş şimdi tekrar tup denedi inş. bu sefer sorun olmaz:) ordaki dolgumda kırılmıştı bu ay onu da tamir ettirip gelmiştim.
Bu arada gelişmelere gore bir daha ki braketleri cıkarmak için olçu alıp sonraki ay da cıkartabilirz dedi.cok sevindim ben temmuz gibi bekliyordum haziranda cıkarsa super olur:)