hadi ya şaşırdım, Mesut Saraça kontrole gitmiştin, o seninle ameliyat olacağın yönünde konuşmamış mıydı?yaa arkdaslar cok tuhaf bı durumnla karıslasrtım ben bundan bı sure once cene amelıyatlarını arastıryorm hep doktrum bana amelıyat olablırsın demıstı bnm cok kafama yatmamasına p,rağmen hep arastırdım aslında ve bugun arkdasımın kontrolne gıııtk bende gosterek,ve fıkır almak amaclı gıttım.dr bana hayır cok sacma kesınlıkle amelıyat olma sen gerek yok ztnn sana dedı.vcok tuhaf oldum.neyın varkı bı sorun yok dedı telle halledımeyece sorun değil bu flaan dedı cok kotu oldum bıe bole farklı durumlr soz konusu anlamadım ussten ıkı dıs cekerek hallolur dedı senın problem. kı bende bı turlu kabullenemıyordum amelıyatı cunku gozle gorunen barız bı bızukluğum yoktur bnm.bana resımler gosterdı işte amelıaytlarına gırdığı ksılerın resımlerını bız boylelerıne amelıyatt dıorus ve yapıyoruz dedı.sen bnm kardesım olsan dedı sana asla bu amelıayt yaptırmazdım dedı.amelıyatı kotulemek ıcın değıl sadece sana lazım değil dedı anlayacağınız kafa cok karısıkk
salı gunu randevum var bakalım hayırlısı :) ilk takıldığı ay nisanı da sayarsam aralıkla berber 9 ay olmuş oluyor.tahmini ne zmn cıkar diye sorucam.16 ay demişti ama şoyle mayıs gibi cıksalar super olucak
bende salı gidiyorum kontrole:) sen yine ayları saymaya devam ediyorsunsaydıkça geçmek bilmez akışına bırak eninde sonunda çıkıcak nasılsa sana böyle diyorum ama biliyorum ki ne dersem diyim hepsi boş.benimde içim kıpır kıpır o güzel haberi duymak istiyorum o gün dersler nasıl geçicek hiç bilmiyorum
ah ahh bencede saymak cok kotuama elimde değil. daha da kotusu 4 yıllık erkek arkadaşim askere gidiyor bir kaç gune kısmetse inş. kısa donem olur.onda da gun gun saymak istemiyorum şafak sayan arkadaşima diyorum ben ya 10ar 10ar ya da ay ay sayıcam ama işte gonlume hangisini geçirirsem artık demekle olmuyor gerçekten
inş. guzel haberlerle geliriz dişçidenşu yukseltici olayına da bir cozum olsun artık
Canım yükseltici de bisey yok ki bende suanda varlar hissetmiyorum bile :) hatta gecen gün cıktı taktırdım dilini geri cekiyosun oraya ışık tutuyo yarım dk falan o kadar yani. Söylemistim sadece ilk hafta boşa cigniyomussun gibi geliyo sonradan alışıyosun hic bisey yok onda
Bende yarın damagımı yardırıyorum 5te randevum var cerrah yarıcak ortodontistim icine braket takıcak falan insallah acımaz ya strese girdim dualarınıza ihtiyacım var mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?