canım biz seninle ne konuşsak tellerle ilgili ne konuşsak banada oluyor =)keşke bütün işlerini h.sonuna bırakmasaydın randevunu da erteleyebilirdin hasta halinle gidip o kadar eziyet çekmeseydin keşke=)
Hadi yaay cok kotuydu ctesi günü ya bide gezdik her magazada oturcak yer arıyorum ordan surupta aldık ictim ama iyilestim allaha sukur
Tellerimi mavi yaptırdım yükselticilerim cıkmadı bide yay takıldı dişime. Kötü haberde damagımı yardırmaya az kaldı disci 15 tatil icin randevu alırız dedim yandımm..
sevindim cnm iyileşmene:) iyi yapmışsın tatile denk getirmekle senin için daha rahat olur:) hiç düşünmemeye çalış sen düşündükçe o gün beynin yapabildiği kadar pürüzlük yapıcak o günü kafandan çıkar hiçbir şey bilmiyormuş gibi git otur o koltuğa..
mavi mi hehehe tam benlik yaptırmışsın desenecanım yay nasıl bir şey ki ben hiç duymadım
damagını neden yardırıyosun canım??
bu ara yine lastiklerimi doğru düzgün takamadım off yine uzattın süreci dicek senağlama
bu ara yine lastiklerimi doğru düzgün takamadım off yine uzattın süreci dicek senağlama
benim biR sorum oLucak
bnm ön üStte bulunan3 dişim yamuk çok aşırı
bi yamukluk değil ama bn rahatsız oluyorum far edilir bi yamukluk var.
bunun için teL taktırmayı düşünüyorum.
ama ne kadar takarlar ve sadece üç dişemi takarLar yoksa dişlerin tamamına mı?
tuzlu su ile gargara yapabilirsin cnm yerimseniben hatta boğazına yaparsan ona da cok iyi geliyor rahatlatıyor boğazı ozellikle boğazın için yatmadan once yap.
1 çay bardağina bir çay kaşiği tuz yeterli olur
biri yardım etsin lütfenn..
biri yardım etsin lütfenn..
çok tesekkür eDerim.bn De pek bi soRun yk dedigim gibi üstteki öndeki 3 dişim yamuküstlerin hepsine takılır canım...sadece 3 dişe değil yani...ya da en arkadakiler hariç takılabilir... üst çenende yer yoksa diş çekimi yapılabilir... ya da önce bir apareyle damak genişletme yapılabilir...
genelde de 1 sene rahat sürüyor...1 seneden az derse inanma zaten... çünkü dişlerin düzeldiğinde de bir süre sabitlenmesi için bekliyorsun... bir de sen sadece üst birkaç dişin yamuk dersin dişçi sana burası bozuk şurası bozuk sayar ... yok kapanış bozukluğu ; yok orta hattın da sorun var ; arkın düzgün değil vs... o yüzden birkaç diş doktoru ile görüşmeni öneririm... kafana ve bütçene uygun olana karar verirsin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?