canım ben öğretmenim benim okulumdada o apareyden kullanan bir öğrenci vardı hiçbir sızlanması yoktu ama okuldada kullanıyordu. hiç sorun etme bence. çünkü böyle bir tedavi yaptırmazsanız ilerde niçin yaptırmadınız diyebilir size,kemik gelişimi geçtikten sonra da ameliyat gerekebilir. sonuçta bu bir ameliyat değil. hiç kendinizi üzmeyin. bir sorun yaşamazsınız.
HeheBenimde braketteki lastiklerim tek tek cıkıyo ya ama yarın randevum var bursaya gidicem işin yoksa 1 saat yol cek zaten geberiyorum atesten cok zor geliyo ama bayramlık falanda bakmalıyım kaydirigubbakcemile2
Kızlar izninizle bende size bişey danışmak istiyorum yardımcı olurmusunuz?
Benim oğlum 9 yaşında alt çenesi şimdi çok belli değil ama ilerde iyice öne çıkma durumu olacakmış..Diş hekimimiz bizi ortodontise yönlendirdi..
Ağzında önce dolgu ve kanal tedavisi olması gereken dişleri varmış,geçen haftadan beri o dişleriyle uğraşıyo doktoru..
Ben çok üzülüyorum nasıl dayanabilecekmi henüz ufak ya..Babayla gidip geliyo Bakırköyde doktoru...Dışdan takacağı bir alet varmış sanırım netden bakdık..bu çocuk bütün gün okulda tabii, anca akşamları kullanacak..İçerden de bişey takacakmış dişinin aralarından..Çok acısı olurmu kızlar nolur aydınlatın beni biraz..İçimi ferahlatın..Oğluma belli etmiyorum''Bu neki bak başka çocuklar ne zor hastalıklarla uğraşıyo'' diyorum ama gelinde bana sorun...Teşekkür ederim şimdiden.. bekliyorum sabırsızlıkla cevabınızı
benim biR sorum oLucak
bnm ön üStte bulunan3 dişim yamuk çok aşırı
bi yamukluk değil ama bn rahatsız oluyorum far edilir bi yamukluk var.
bunun için teL taktırmayı düşünüyorum.
ama ne kadar takarlar ve sadece üç dişemi takarLar yoksa dişlerin tamamına mı?
hanımlar muayeneleriniz nekadar arayla oluyor?
Allah razı olsun bitanem içime su serpdin biraz..Seninde ağrıların olmuş,ayırdılar falan diye yazmışın ya benim oğlan içinde böyle bi işlem yapılacak sanırım..Çokmu aciyor gerçekden..Yavrum iki gün arayla dolgu kanal tedavisi mahvoldu zaten...
Baba ödüllendirmek için sinemaya götürdü onu az önce..ooof of anne olmak çok zor,sizde tadacaksınız inşaallah..Tekrar teşekkür ederim canım ilgine,senden başka duyan olmadı beni bak...
duyguygt çok sevindim canım ekstra diş çekmediklerine =)tedavin daha çabuk ilerlicek demek ki..
opheliaaa benim muayenelerimde yaklaşık 30-35 gün arayla
nasıl başardım bilmiyorum ama bu sabah benim lastiğim koptu
canım iremin dediği doktorun braketlerin üzerine taktığı lastik ilk zamanlarda bende de öyle vardı metalin içinde parlıyor ordan farkediyorsunbraketlerdeki lastik dediğiniz ne oluyor :?akannehir
duygucum bence doktorunun değişmesi iyi olmuş diğeri hiç guven vermiyordu bence ne o sığar mı sığmaz mı deneyelim bakalım gorelim:) bence bu sozler doktorlara yakışmıyor.
benim kontrollerimde ayda 1 oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?