tellerim takılalı 1 ay oldu sadece üst ön 4 dişime takıldı şimdilik cuma günü randevum vardı teli ve lastikleri değiştirdi doktorum yan dişlerim ön dişlerimin üstündeydi biraz onlar düzeldi ama bugün ön 2 dişimin biraz yamulduğunu farkettim. bu normal bi durum mu anlayamadım böyle bi durumla karşılaşmış olan varmı doktora gidip göstermem gerekir mi bi sonraki randevum 4 aralıkta o zaman geri kalan telleri takcakmış sanırım 1 tane de vida takcakmış. çok bozuk değil dişlerim bir iki yamukluk vardı onlar için taktırdım. sizce ne yapmalıyım doktora gideyim mi?
teşekkür ederim cnm gercekten vermesı güc bı karar cok araştırmaya pişman olmamaya calısıyorum.crcs geçmiş olsun canım
Benim dudagımı degil yanagımın icini kesiyor. Dönem dönem batıyor ama kontrollerime denk gelmiyor demissin aynen benimde yaa ama battıgı zamanlar belli randevuma 1 hafta 10 gün kala batmaya baslıyor ilk günlerinde sorun yok teli hissetmiyorum bile ve bu ay dişlerimde hic bir degisme göremedim sinirlerimi bozuyor.. Haftaya ctesi randevum var yukselticileride cıkarır heralde..
telefon edip durumu anlatabilirsin canım...
benimki genelde bunu yapıyoruz ; amacımız bu ; ama şöyle bir durum olursa beni ara diye hep açıklama yapar... gerçi ben de sorarım hep ama...
sadece ön 4 dişine lastik taktıysa sanırım yan dişler için yer açmaya çalışıyor ee haliyle ön dişler birbiri üstüne çıkacaktır... ama bunun ne kadar olması gerektiği önemli...düşündüğünden hızlı hareket etmiş olabilir dişlerin...
bence telefonla anlat durumu...
YILDIZLARVEGECE CNM SANA OZLEDEN BEN YAZAMIYORUMDA HENÜZ BURDAN CEVAPLAYAYIM DEDIM.teşekkür ederım cn yarıdmcı oluyorsun bana soledıkleınlede benım doktorum ortodontıstım ılk oncelıkle bı röntgen cektırmek lazım.bakalım hem alt hem ustmu yoksa sadece altmı dıye bnm aslında ustte sorun yok gıbı bana sadece alt gerıde gıbıme gelıyor buna carsamba karar verıcezz sanırım.napıcaklar oraya acaba cene gerıde olduğu ıcın protez falanmı merak edıyorum.sonucta bısekıde onu ılerı cekmesı lazım oolcakk.bıde acaba bunu devlette yaptırabılyormuyum yada cok sonrakı gunleremı gun verıyorlar bakalım nsl olcak nolcakk ben kara verdığımız zaman fazla uzaktmadan olayı dusunuyorum.gerekırse ücretlı olcak ztnn
kızlar merak ettiğim bişey var ilk olarak bantlama yapılırken ağzı uyuşturmuyorlar değilmi. o azılara kelepçe gibişeyleri geçirirken falan acımıyor mu? heyecanlandım ya.
uyusturma yapılmıyor ama acı da olmuyor , zaten kelepceyi ilk bi oturtuyor sonra plastik kalıncana bir cubuk var onu koyuyor agzına sen onu ısırıyorsun kelepce de yavas yavas yerine oturuyor, en fazla bir baskı hissedersin, korkualcak hic bir sey yok
offf bu ay günler geçmek bilmiyor eskiden bu kadar sabırsız değildim şimdi iyi gidiyor dedi ya yerimde duramıyorum :)neden lastik taktığımı da yeni farkettimortadaki dişlerimin hemen solunda hafif bir aralık kalmış daha önce yer açmak için çektirdiğim dişin yeri tam kapanmamış yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?