canım valla nerden başlasam ki çok dertliyim ve sinirim bozuk bu arkada olmayan dişimin yerine tüp dedikleri şeyden takmışlardı anlatmıştım neyse cuma günü yemek yerken o şey çıktı ağzımdan ve ben bir anda tellerin gevşediğini hissettim inanılmaz bi rahatsızlık hemen doktora gittim izin alıp iş yerinden yine takıldı oraya tel gibi bişey (iki dişin arasına boşluğu kapatması için) zaten o ufacık parçalar ne kadar pahalı neyse buna hiç girmiycem sinirim bozuluyo sonra önden bir telim çıkmış onu sıkıştırdılar ve hala ön dişlerimde bir rahatsızlık anlatamam ben aradım bu teller hala çok gevşek dedim sıkabilirmisiniz çok rahatsızlık veriyor dedim sıkarsak gücü başka yere vermiş oluruz tedavi bozulur dedi ön dişlerini zaten oynatmak değil mi amacımız sen bu değişiklikleri zaman zaman hissediceksin dedi doktor ama dedim bu olay bu arkadaki tüp çıktıktan sonra oldu ayrıca dedim normalde ara fırçasıyla fırçalarken zor giriyordu araya fırça şimdi ise dedim içinde yüzüyor yani var bi gevşeklik, hepsine baktığını ve şuanda ilk randevuma kadar bişey yapmamamız gerektiğini işte daha önce de dediği gibi sıkarsak bozulacağını falan yani tam hatırlamıyorum bu ve bunun benzeri birşeyler söyledi doktor. bende ok dedim şimdi hala ön dişlerimde bir rahatsızlık böyle hatta alt dudağımı ısırmaya çalıştığımda bir sızı falan var teller bana sorarsan hala çok gevşek ama tabii ben doktor değilim o yüzden tam olarak anlayamıyorum ne oluyo ne bitiyo işte böyle yani böyle birşey yaşayanınız varsa paylaşırsa çok sevinirim nedir bu ön dişlerin sızlaması, tellerin gevşekliği (tüp çıktıktan sonra ve başka birşey takılmasına rağmen hala devam eden), bi de artık kendi kendime kurarak alt ön dişlerim öne gelmiş gibi hissetmekteyim hepsi değil sadece bir köpek dişi, diğer randevuma kadar aramıycam doktoru 10 kere sordum çünkü, böyle birşey hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun:çok üzgünüm: