• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diş taşı temizletenler bakabilir mi?

yafrimu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
533
1
0
İstanbul
selam kızlar :) benim baya yoğun diş taşlarım var böyle alt dişlerimin iç kısımları sapsarı taşlar olmuşş.. neyse temizleticem ben bunları randevu aldım.. diş taşı temizlemeden 2 gün sonrada erkek arkadaşım geliyo benim dişlerimde bi acı sızı olmak degılmı temizlmeden sonra? adam tn tek seansta bıtmez dedi?? nasıl oluyor bı bılgı alabılırmyım canlar

selam canım ben dişlerimi birkaç ay önce temizlettim bir kaç gün dişlerimde bi hassasiyet oldu sıcak soğuk içecekler içerken zorlandım ancak geçici bir süre sonuç olarak dişlerimin beyazlığını görünce buna değer dedim:34:

ağız kokusunada sebebiyet veriyormus galıba inşallah oda bıter... bide kızlar temızleyınce hani böyle dişlerim arasında çirkin boşluklar oluşacakmı??? kötü bir görünüme sahip olmam umarım

bütün endişelerini bir kenara bırak ve diş taşlarını temizlet.o kadar ferahlayacaksın ki ben 2 kez tmizlettirdim çok memnun kaldım.hatta diyecekin ki keşke daha önce yapsaymışım:)

Back