Çocuk Hastalıkları diş sorunsalı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

narsisus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
547
0
96
Tokat
benim oğlumun ilk dişleri yani alttan 2 diş aynı anda ve 8 aylıkken çıktı 5 ay geçti hala üstten diş çıkmadı ben hiç önemsemiyodum çıkar sonra diye bi arkadaş tutturdu hiç normal değil bi çıkıp o kadar ay çıkmaması dedi kemik gelişimi olumsuz mu falan dedi içime kuşku düşürdü var mı bildiğiniz hatırladığınız benzer durum ?

merhabalar, bir diş hekimi olarak şunu söyleyeyim size; evet diş sürmesinde gecikme var ama bu bir olumsuzluk var demek değildir. size en net bilgiyi o bölgeden alınacak bir radyografi verir. ama bu sadece içinizi rahatlatır. bir problem varsa bile çocuğunuz çok küçük olduğu için müdahale edilemez. bu şikayetlerle gelen bebekler genelde ön grup dişlerinin hepsini birden çıkarıverir. içinizi rahat tutun siz.

teşeekür ederim ilginiz için endişelenmiştim ben de bayağı umarım dediğiniz gibi diğerleriyle beraber hızlı şekilde gelişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…