Geçici mi? Öyle maalesef.Off. Önde 2 tane var benim.Kurbana istiyorummAma bu çok geçici bir çözümnerede kullanmayı düşünüyorsun ki?
Sana şöyle anlatayım bu öyle düşündüğün gibi bi sey degil. Gerçek dişlerinin üzerine kalıp gibi yerleştiriyorsun sadece. Ağız yapına uygun mu değil mi bilmiyorsun, videodaki kızın diş etlerini acıttı mesela. Üstelik uzun süreli kullanıma uygun değil. Yemek yerken, bi sey içerken kullanamıyorsun. Konuşmakta da zorluk cekebilirsin.
Kısacası hiçbir işe yaramaz. Bulsan da satın alma.
İşte korkuruyoruuumDişçiye gidin böyle şeylere ne gerek var? Hem kadının konuşması değişti taktıktan sonra bazı kelimeleri iyi çıkartamadı :)
öyle yapacağım artık. Teşekkür ederimBu çok kullanışsız bir şey, para vermeye değmez. Bir kere videodaki kızın ağız yapısına uymadı, diş eti rengi korkunç zaten. Oturmadı bile, sürekli düştü, kız her yere tükürüyorum diyor, konuşamadı bile. Üstelik çok rahatsız olduğunu düşündüm. Dişin önünde bir sıra diş daha. Su bile içemezsin bununla. Bence rahatsızsan gülüş tasarımı için hekime başvur. Hem geçici olmaz çözüm hem mutlu olursun.
Eki Görüntüle 2015342
İşte o öndeki afacanBazen koparasım geliyor.Doktora gideceğim ama korkuyorum canım acır diye
Eki Görüntüle 2015342
İşte o öndeki afacanBazen koparasım geliyor.Doktora gideceğim ama korkuyorum canım acır diye
Yaa, bende implant dişinda herşeyden korkuyordum..İyi bir hekim seç kendine, canın yanmaz merak etme. Çekmez dişlerini zaten, küçültüp kaplama yapar sanırım, bilmiyorum tabi görüşleri ne olur ama. Kanal tedavisi diye bir gerçek var bu hayatta, hatta implant ameliyatı var. 20'lik diş ameliyatı var. İmplant dışındakileri deneyimledim, acıtmıyor.
Bu korku var ya, kaç kere doktorun altına yatıp ağlayarak kalkmışlığım var, diş için yanidiş teli denemez misin?
videodaki çok yapay duruyor. ayrıca takınca alt üst farkından kendini belli eder.
kalıcı bi çözüme yönelsne şimdiye kadar kurtulmuştun.
Bu korku var ya, kaç kere doktorun altına yatıp ağlayarak kalkmışlığım var, diş için yani
ama öylekorkunun ecele faydası yok. ömür boyu böyle kalsın istemezsin. ve gerçekten yamuk duruyor kusura bakmaufak bi çarpıklık değil yani.
Dişçi korkusu nasıl bişi bilmiyorum ağzımda birçok dolgu kaplama ve köprü var 12 yaşından beri sürekli dişçilerdeyim ne kadar iyi baksamda diş yapımdan dolayı çürümeleri engelliyemiyorum aslında bi cesaretini toplasan korkulacak hiçbirşey olmadığını göreceksin ben artık iğnesiz uyuşturulmadan dolgu yapılmasını istiyorum korkunu diş hekimine anlatıp sakinleştirici birşeyler için tavsiye alabilirsin belki dişin içinde bir ortodontiste gitmeni öneririm çünkü tel takılma durumu olabilir hem senin içinde kalıcı bir çözüm olurEki Görüntüle 2015342
Dişçi korkusu nasıl bişi bilmiyorum ağzımda birçok dolgu kaplama ve köprü var 12 yaşından beri sürekli dişçilerdeyim ne kadar iyi baksamda diş yapımdan dolayı çürümeleri engelliyemiyorum aslında bi cesaretini toplasan korkulacak hiçbirşey olmadığını göreceksin ben artık iğnesiz uyuşturulmadan dolgu yapılmasını istiyorum korkunu diş hekimine anlatıp sakinleştirici birşeyler için tavsiye alabilirsin belki dişin içinde bir ortodontiste gitmeni öneririm çünkü tel takılma durumu olabilir hem senin içinde kalıcı bir çözüm olur
Kompozit dolguyu araştırdınız mı hiç? Benim ön iki dişim ayrıktı araya dolgu yaptılar çok doğal duruyor ayrıca iğne falan da yapılmadı, ağrısı da olmadı. Çarpık dişe yapıyorlar mı bilmiyorum ama bir araştırın isterseniz. Hem de 2 sene önce istanbul'da 150 lira gibi bir fiyata yaptırmıştımBu korku var ya, kaç kere doktorun altına yatıp ağlayarak kalkmışlığım var, diş için yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?