Dis mi degil anlamiyorum, acemilik:(

Gizmo_2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2019
206
91
98
Edirne
Selam kizlar, bebegim 2aylik olduktan sonra salya akitmaya basladi suanda elleri surekli agzinda kucagima aliyorum omzumu yaliyor yatiriyorum yastigini yaliyor sureklide salya akitiyor elimi beze sarip agzini yokladim bugun damaklariyla cigniyor bazende yaliyor bunu yaptikca mutlu oluyor acaba bu donemde normal mi dis mi cikariyor

Şimdi kaç aylık? Diş için çok erken, bu dönemler oral dönemi, nesneleri ağzıyla tanıyor. O yüzden her şeyi ağzına götürür.

Genelde 6 ile 8 ayda ilk disler cikmaya baslar ama bu her bebekte farklidir dis ile dogan bebekler bile var. Benim oglum 1 hafta sonra 9. Ayina girecek 3. Ayda sisti kopek disi hala bekliyoruz patlayacak diye damaklari suan kabarmis durumda 3. Ayindan beri asiri salya,isirma bizde de var hatta gece uykusu yok bozuldu son 3 aydir belirtiler onceden basliyor ama dis hemen cikmiyo umarim sizinki bu kadar uzun surmez

bebekler o aylarda herseyi agzina sokmaya bayilir kaldiki damaklari acimaya da baslamistir zaten dis agrisi bebeklerde aylar once basliyor oylr birden pat diye cikmiyor yani. 3 yasina kadar dis sorunu gecmiyor ne yazikki

Genelde 6 ile 8 ayda ilk disler cikmaya baslar ama bu her bebekte farklidir dis ile dogan bebekler bile var. Benim oglum 1 hafta sonra 9. Ayina girecek 3. Ayda sisti kopek disi hala bekliyoruz patlayacak diye damaklari suan kabarmis durumda 3. Ayindan beri asiri salya,isirma bizde de var hatta gece uykusu yok bozuldu son 3 aydir belirtiler onceden basliyor ama dis hemen cikmiyo umarim sizinki bu kadar uzun surmez
Umarim sizede kolay gelsin insallah cikar hemende yavrunuz kurtulur

Acaba dis kasiyici alsam mi erken mi?
alin tabiki ama ben dis kasiyici kullanan cpcuk gormedim genelde ellerine ne gecerse onu kemiriyorlar. biz sophie almistik cok ta severek kullandik. biraz pahalidir ama muadillerine goz atabilirsiniz surwkli elinde olabilecek hrm dis kasimaya yardimci bir oyuncak alabilirsiniz

Hic istemiyodum mizmiz bi bebegim var iyice mizmizlanicak ama bakalim cikarsada yapicak bisey yok
Yok canım hemen çıkmayabilir benim oğlumda 3- 4 aylıkken kaşımaya başladı 7 aylıkken çıkardı diş kaşıyıcı kullanın..

alin tabiki ama ben dis kasiyici kullanan cpcuk gormedim genelde ellerine ne gecerse onu kemiriyorlar. biz sophie almistik cok ta severek kullandik. biraz pahalidir ama muadillerine goz atabilirsiniz surwkli elinde olabilecek hrm dis kasimaya yardimci bir oyuncak alabilirsiniz
Tamam bakiyim tesekkurler

Olabilir. Erken çıkaracaktır.
O dönemde benim oğlanlara da önlük takıyordum salya için ki 5. Aylık çıkardı dişini.
Yaşına girdiğinde 12 dişi vardı, tüm dişleri 15 ayda bitti.

Genetikmiş bu durum, ablamın 3 aylıkken, benim de 6 aylıkken çıkmış.

Olabilir. Erken çıkaracaktır.
O dönemde benim oğlanlara da önlük takıyordum salya için ki 5. Aylık çıkardı dişini.
Yaşına girdiğinde 12 dişi vardı, tüm dişleri 15 ayda bitti.

Genetikmiş bu durum, ablamın 3 aylıkken, benim de 6 aylıkken çıkmış.
Erken cikardigi icin zorlandi mi ishal vs oldu mu?

Selam kizlar, bebegim 2aylik olduktan sonra salya akitmaya basladi suanda elleri surekli agzinda kucagima aliyorum omzumu yaliyor yatiriyorum yastigini yaliyor sureklide salya akitiyor elimi beze sarip agzini yokladim bugun damaklariyla cigniyor bazende yaliyor bunu yaptikca mutlu oluyor acaba bu donemde normal mi dis mi cikariyor
Çok normal benim oğlum da öyleydi diş değildir. Hatta benim oğlum ilk dişi 9. Ayda çıkardı öyle olmasına rağmen

Back