Diş meselesi

dahadogurmam12

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
995
275
18
24
Anneler merhaba
Kızım 7 aylık oldu Alttan iki dişi göründü yani elimle hissedebiliyorum artık uçları çıktı görünüyor gayet . ama 2-3 gecedir çok kötü ağlıyor uyanıyor sürekli normalde de uyanan bir bebek ama uyanıp ağlıyor. geri uyutmakta zorlanıyorum uykuya geçişlerde çok ağlıyor özellikle. ve sık uyanıyor normalde de sık uyanıyor sık uyanan bir bebek ama eskisinden daha sık uyanıyor. dişler göründüğü zaman da hala acısı devam ediyor mu?

Yok mu tecrübeli birisi

dişini patlattıktan sonra biraz olsun rahatlama olacaktır..geceleri daha çok sancıları oluyor..benim bebeğim azı dişinin yanında ki iki dişi çıkarırken çok zorlandı aile hekimimize danışarak gece yatmadan önce bir kaç gün ağrı kesici şurup verdim..siz de doktorunuza danışın..bana ev yapımı birşey tavsiye etmişti damağına sürmek için ama unuttum..

Dişi patladı yani görünüyor şuan uçları çıktı ama çok fazla uyanıyor geri uykuya döndürmek ölüm
Karanfil kaynatıp sürüyorum damaklarına ama faydası oluyor mu bilmiyorum benim öğrenmek istediğim dişin ucu çıktığı halde hala sancı yapıyor mu acaba gece

sonuç olarak diş büyürken damaklara baskı uygulamaya devam ediyor en azından yarısına gelene kadar sancıları aynı olacak .bunlar çıkarken başka dişler de yerini hazırlıyordur üst iki diş ya da alt yanları çıkaracak..o noktalara bakarsanız hafif de olsa beyazlık görebilirsiniz ya da diş şeklini almış şişkinlik...

Anladım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…