canım dediğin gibi yaptırma sakın. sağlam dişleri söktürmek hiç akıl karı değil. 1 yıl göz açıp kapayıncaya kadar gecer. en sağlıklısı o dişlere yer açıp oraya implant yapmak zaten. ön dişleri söktürsen 4 tane dişe yer olmaz orda. ancak 3 diş sıgar belki de . yani telle dişe yer açmak şart olmus sana. hiç korkma ve üzülme. sağlık sonucta. ileride dişlerini nasıl beğenecegini düşünerek mutlu et kendin,iMerhaba arkadaslar. Benim Önden iki dişimin yanındaki dişler doguştan yok. yani ön iki dişimden sonra köpek diş gelıyor. hemde bariz bir ayrıklıkla. EKSİK DİŞİM VAR. doktorla görüsştüm. ön iki dişe tel. köpek diş ve diğerlerinede arkaya doğru sıkıştrılcak şekilde tel takılması gerektiğini ön iki dişin yanına boşluk açılması gerektigini söyledi. yani teli taktırcam ve hem telli hemde ön iki dişimin yanında kocaman bi boşlukla dolaşcam sonra oraya implant yapılcakmış. yaaa bn 1 yıl boyunca önde o boşlukla nasıl dolaşıyım. kızlar bana akıl verin taktırmasammıyada ön bütün dişlerimi söktürüp implantmı yaptırsam böyle bişey mumkunmu çok moralim bozuk. nolur yardım
geçmiş olsun canım. yeni dişlerin hayırlı olsun. gerci implanttan 2 ay sonra takıyorlar dişi ama olsun. işin zor tarafı bitmiş nasılsa:)
oyy kıyamam benımde 2 tane yapılcak hıssetmedın mı hıc acı sızı valla hamıleyımm 3aylık dogururum haa
implant yaptırmak isteyenler..
alman markası dentsply, zimmer, camlog.. bu markalardan biri eğer kullanılıyorsa gittiğiniz diş hekiminde güvenle yaptırın
.. zirvedeki 3 en iyi implantlar bunalrdır... onun haricindekilere pek güvenmeyin..
ben implantımı klnik çalışanı olduğum için üst porseleni dahil 1200 e yaptırdım.. normal fiyatı 1000 euro..
yaptırmak isteyen olursa yardımcı olurum özelden mesaj atabilirler..
benim dişler de senin gibi yan kesciler eksik, yerleri açıldı, bu soruların cevaplarını ben de merak ediyorum. ek olarak implantın tutmama gibi bir durumu olabiliyormuş, yanlış duymadıysam. eğer böyle birşey olursa telle açılan boşluklar implant harici nasıl bir yöntemle kapatılır? çift çene ameliyatı olucam belki ameliyat bu riski arttırır diye endişeleniyorum. ameliyat sonrası implant yapılacak.merhaba kızlar şuan bende tel tedavisi görmekteyim 20 nisanda 1.yılımı dolucak artık son aşamalara geldik beniim sorunum üst çenede doğuştan kesici dişlerimin olmaması bundan dolayı tellle onlar için yer açıldı sıra implanta gelicek..
implant yapıldıktan sonra ilk bir hafta dikiş oluyor sanırım dikiş alındıktan sonra peki geçici protez takılıyor mu yoksa öle dişssiz mi kalıcam
ve kaç ay sonra üst çeneye asıl porselen diş protezleri takılıyor
benim dişler de senin gibi yan kesciler eksik, yerleri açıldı, bu soruların cevaplarını ben de merak ediyorum. ek olarak implantın tutmama gibi bir durumu olabiliyormuş, yanlış duymadıysam. eğer böyle birşey olursa telle açılan boşluklar implant harici nasıl bir yöntemle kapatılır? çift çene ameliyatı olucam belki ameliyat bu riski arttırır diye endişeleniyorum. ameliyat sonrası implant yapılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?