Dis Hekimligi Ogrencileri ve Dis Hekimleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi MoR.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

MoR.

Geçkalmışlık hissi...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
99
14
96
Diğer
Arkadaslar merhaba;

Bu sene ani bir kararla universite sinavina girmeye karar verdim.Liseden 2005 yilinda mezun oldum,3 yil dis hekimligine girebilmek icin ugrastim ama olmadi.

En son 2007 öss'ye girmistim ve icimdeki dis hekimligi sevdasinin bitmedigini anlayinca bu yil yine basvurdum sinavlara.

21 yasindayim,cok gec kaldigimi da dusunmuyorum.

Bolumun zorluklari hakkinda da bilgim var ama icimizde dis hekimligi okuyanlar ya da dis hekimleri varsa bana bu bolum hakkinda bilgi verebilirler mi ?

Aramizda hic dishekimi veya dishekimligi ogrencisi yok sanirim ??

belki çoktan sınava girip üni.ye yerleşmişsindir ama diş hekimliğiyle ilgili soruların varsa hala bana sorabilirsin ben 5. sınıfım canım

ben bu bölüme istemeyerek girmiştim, ama sonra benim için en iyisi olduğuna karar verdim

çok zor bi bölüm gerçekten bi de çevrende kimse zor olduğuna inanmaz hem temel tıp bilimleri hem bölümün kendi dersleri bide pratikler deli eder insanı ama çok isteyip gelenlerin hepsi çok başarılı

sende de bu istek varken eğitimin boyunca zorluk çekmezsin, tek sorun fakülteye girebilmek,

Allah sana kolaylık versin cnm, çok isyorsun inşallah kazanırsın

bende daha öğrenciyim 4 e geçtim, belki seneye aynı fakültede oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…