Kizlar Benim Bir Sorunum Var.ne Yaparsan Yapayim Dişelrim Istediğim Gibi Beyazlamiyor.birçok Beyazlatici Denedim Am Etkisini Görmedim.bir Diş Hekimne Gitsem Ne Kadar Bir ücret Tutar Onuda Bilmiorum.yardimci Olursaniz Sevinirim..
kızlar bende karbonatla fırçalamıştım baya beyazlamıştı.ama şimdi gerek duymuyorum çünkü signal gece kullanıyorum çokta memnunum.arkadaşlarımada tavsiye ettim onlarında dişleri bembeyaz tavsiye ederimyerimseniben
selam arkadaşım bir şey sorcam yani signal gece diş macunu mu?
şimdiden teşekkür ederim
merhaba
atv de kadın olmak adlı programda herbalıst bır bayan var .dıslerı beyazlatmak ıcın cay kasıgı karbonat 1 cay kasıgı zeytın yagı 1-2 cay kasıgı lımon suyu dıe soledı bırde sadece lkarbonatla fırcalandıgında dıs mınelerıne zarar verıyormuş ve dıslerı cızıyormuş haberınız olsun .
bende merak ettim diğer topikleri dolaşırken buldum adaçayını nasıl uygulayacağımızı hemen paylşım dedim BEMBEYAZ dişler için pahalı macunlara hiç gerek yok. Çünkü bitkiler dünyası dişlere bile şifa dağıtıyor. Bunun için bir aktara uğrayıp, adaçayı almanız yeterli. Bembeyaz dişlere sahip olmak istiyorsanız adaçayı yapraklarını ufalayın. Fırçayı suya, daha sonra da bu adaçayı yapraklarına batırıp dişlerini ovun. Bu uygulamayı gece yatmadan önce yapabilirsiniz. Düzenli olarak bu işlemi yaparsanız, kısa sürede beyaz dişlere kavuşabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?