Merhabalar öncelikle şunu belirtmek isterim çok hoş bir olay 2 ay evvel yaptırdım sonuç çok iyi yapım aşamasıda şöyle ortalama di temizliği ile beraber diş beyazlatma dahil 1,5 saati buluyor hafif diş etlerinde iğne batması gibi geçici sıkıntılar oluyor ama beyazlatma sonunda sıkıntı kalmıyor isterseniz diş hekimimi tavsiye edebilirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Diş Hekiminde Diş Beyazlatma..Diş taşı..Paylaşalım..
- Konu Sahibi graf
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhabalar LalelerFiyatı ne kadar?Kaç yıl dayanıyormuş?Kaç dişine yaptırdın?Detaylı açıklama yaparmısın, bide İstanbul'un neresinde?
Çok soru sordum ama napim merak ediyorum :):):):)
Beyazlatmayla birlikte temizletme dahil 450 dolar, dişler düzenli fırçalanırsa 1,5 sene Zeytinburnu Olivium un karşısı detaylı adresi dişhekimi arıyorum konusunda oraya yazdım sorular beni sıkmaz yardımcı olabilirsem ne mutlu sağlıklı günler
Canım ben çok araştırdım en uygun ve kaliteli ayrıca ilgili ve hijyene özen gösteren bir klinik tüm dişlerde beyazlatma uygulanıyor aynı gün 1,5 saat içinde işlem bitiyor ben 450 dolara yaptırdım içinde bir de estetik dolgum var normalde bu işlemi başka dişçiler 600-650 dolara yapıyorlar
L
Laleler
Ziyaretçi
ilk yarım saati tüm dişleri temizlemeyle geçiyor daha sonra 15 er dak.arayla 3 seans yani 45 dak.süren beyazlatmaya geçiliyor .Doktorum işinin gereğini yapan düzgün bir insan ben çok memnunum.bende bilgiler bu kadar sen yaptırdıktan sonra izlenimlerini bekliyorum....sağlıklı günler..
Oruç bitsin ilk işim gitmek olucakda sorumun cevabını alamadım lazerlemi beyazlatıyor?Birde niye fiyatı düşük diğer yerlere göre?Bayadır yapıyormu beyazlatma işlemini?
evet laleler lazerle yapıyor beyazlatmayı benim senelerdir gittiğim dişçi fiyat sormadım bana ne fiyat verdiyse güvendiğim için yaptırdım nekadar zamandır yapıyor bu işlemi ayrıntılı sormadım. Kullandığı ürünün içeriğinide sormadım gidersen eğer ayrıntılı sorarsın sağlıklı günler canım......
selam. bende beyazlatmayı yapdırdım. ama sonra azacık fırcalamayı ihmal etdım tekrar sarardı.
>Yanı beyazladırmadan sonra duzenlı, her yemekden sonra fırcalamak lazım. Bu arada şunuda soyleyim. boyle beyazladırma ıslerını sadece bır kere yapdırın bence. cunkı dişlere zararlıdı bence.
>Yanı beyazladırmadan sonra duzenlı, her yemekden sonra fırcalamak lazım. Bu arada şunuda soyleyim. boyle beyazladırma ıslerını sadece bır kere yapdırın bence. cunkı dişlere zararlıdı bence.
L
Laleler
Ziyaretçi
bir diş hekiminde şöyle bir şey duymuştum:
Her insanın dişinin belli bir rengi vardır. O renkten daha beyaz olması için yapılan kimyasal işlemler dişin minesi inceltir. Ben de bayram sonrası diş beyazlatma istiyorum ama sigara-çay-kahve üçlüsü ile ne kadar beyaz kalacağından emin değilim.
Sevgiler, iy bayramlar,:icecream:
Öylede diyorlar, hiç birşey olmaz kanıtlandı onaylandı da diyorlar.Bende bilmiyorum ki ama böyle kalmaktansa denemek daha iyidir :sm_cool: :sm_cool:
Paramı bi ayarlayabilsem gidicemde dur bakalım :sm_cool: :sm_cool:
Fiyatıda uygun en azından böyle bulamam bir daha 350 $:1closedeyes:
ya bende istiyorum gerçi arada yaptırıyorum ama kahve ve sigara yine aynı oluyo 50 liraya iyi yaptırmışsın ya bende istiyorum bende bende:dilcikar::Roflol:vallahi ben 50 milyona yaptırdım kar gibi benbeyaz canımda yanmDI dişlerimde zedelenmedi doktoruna bağlı