hayır diş ipi kullanmıyorum. zaten önceden günde 3 kez kullanıyordum diş hekimim çok fırçalıyosun günde 2 kere fırcala dedi artık 2 kez fırçalıyorum
dişlerinizi fırçalarken çok bastırıyor olabilir misiniz hekim arkadaş belki o yüzden azaltmıştır fırçalamanızı bir şer diyemeyeceğim bu konuda, sanırım görüş ve eğitim farkı. ama en azından gece yatmadan önce diş ipi kullanmayı ihmal etmeyin, dişlerinizin daha az sarı gözüktüğünü fark edeceksiniz.
Bir kez diş taşı temizletince hem temizletmek gerekir, diye bir düşünce var. Doğru mudur çok merak ediyorum.
bende dişlerimi beyazlatmak istiyorum ne kadar tutar acaba ki
ayrıca diş taşlarımı temizlemeye gitmiştim ve temizlettikten sonra bile biraz beyaz geldi yanıldım mı acaba
Benim tellerim yeni çıktı, çıkmışken dişlerimi de beyazlatayım dedim. doktor 300tl dedi ama çok bir etkisi olmayacağını söyledi. biz tek seans yapıyoruz ve geri dönüşü çabuk oluyor onun yerine size evde bir kür veriyoruz haftada bir onu uygularsanız daha iyi sonuç alırsınız vs dedi. ben de sadece diş taşlarımı falan temizlettim lazer yaptırmadım. ama hala yaptırmak istiyorum:)
diş beyazlatma yöntemlerinden şu an en çok tercihe edileni ve en kalıcı olanı önce en az 1 seans muayenehane beyazlatma yapılıp sonra evde devam edilen sistemdir. beyazlatmanın en uzun süre kalıcı olanı bu yolla elde edilir.bu sistemde muayenehanede ya hiç ışık kullanılmaz ya da yeşil ışıklı laser kullanılabilir. diğer laserli sistemler dişte daha fazla hassasiyet oluşturmaktadır.ayrıca size çok çok ucuz bir ücret söylenmiş başka yerde bu fiyata bulamayabilirsiniz.
diş taşı temzlğinde ckan renk disimzn asl rengi mi ama sarartıları var bende dismn rengi böyle değildi önceden beyazlıkta onlar gider mi sonradan olusan seylrms gibi geliyor bana
Bir koca kari yöntemi inan cok ise yarayacak graf.
Dislerini günde en az iki defa normal dismacunu ile fircalamadan önce, KARBONAT ile fircalarsan günden güne beyazladigini göreceksin. Tat bakimindan pel hos degil ama ne yaparsin gülü seven dikenine de katlanir.
Bir ay dene sonra buraya yazarsin sonuclarini, ok mi?
benimde bu diş beyazlarmayla ilgili merak ettigim bir şey var diş hekimi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim şimdi bu beyazlatma yöntemi yapıldı diyelim bunun belli bir süresi var diyorlar geri eski haline felan dönüyormuş eski haline döndügünde dişlerimiz daha mı kötü oluyor yoksa beyazlatmadan önceki hali gibi mi kalıyor birde diş taşlarının temizlenmesi birazda olsa dişin rengini açar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?