Sensodyn diş macunu benim dişlerimi beyazlattı kızlar bilginize....
Kızlar selam ben geçen doktora danıştım. Home bleaching yaptırmak istiyorum fakat diş minelerimi inceltmesinden korkuyorum dedim. siz ne dersiniz dedim. O da diş minelerinizi kontrol etmemiz lazım dedi.
Yani o yöntemde tehlikeli kızlar. ıllaki her şeyin doğal olanı sağlıklı ne yazık ki
diş beyazlatma yaptırmış biri olarak tecrübelerimi paylaşayım istedim. açıkçası ben tanıdık dr.a gittiğim için ekstradan kendisi yaptı benim öyle bir talebim olmamıştı ama bir daha çok çok zorda kalmadıkça yaptırmam. benim dişlerim de kendiliğinden sarardı, çay kahve sigara falan da içtiğim yoktur. dr, diş yapısı genetiktir dedi. neyse kısacası benden tavsiye çoookk şart değilse yaptırmamanızı öneririm. zaten dr un kendisi de diş teknisyenleri de aynı şeyi söylüyor: zamanla kendi haline dönecektir. KALICI BEYAZLATMA DİYE BİR ŞEY YOOOKK! onu söyleyim. yapılan işlem hatırladğım kadarıyla şuydu : ağzınıza önce alt üst çene dahil kalıplar yerleştiriyorlar, daha sonra beyazlatıcı uygulamada bulunuyorlar ve sonrasında en az bir yarım saat ağzınızda kalıplar, ağız açık bir şekilde ilacın etkisi için beklemek zorundasınız. sonrasında sanırım işlemi bir kez daha tekrarlıyorlar, bu arada diş etlerinizde biraz yanma oluyor, özellikle de diş boyutunuz küçükse ilaç diş etlerinize kadar geldiği için o kısımda hafif acı ve sızlama hissediyorsunuz. tabi bunlar benim yaşadıklarım, belki herkeste aynı olmayabilir, benim dişlerim de biraz küçük olduğu için diş etlerine kaçtı dedi dr.um. çünkü kalkıp da aynaya bakınca diş etlerimin çamaşırsuyu yemiş gibi beyazlaştığını gördüm, güleyim mi ağlayım mı bilemedim açıkçası :)) tabi geçiciymiş akşamına geçmişti sanırım.
bu arada 15 gün süreyle çay, kahve, kola, sigara, koyu boya maddesi içeren içecek ve yiyecekler de yasak. ondan sonrasında da koyu boyar madde içeren şeyleri yine çok fazla tüketmemeniz gerekiyor.
benim bir sene önce oldu beyazlatma işlemi. çok sarı değildi dişlerim zaten ama sanırım şimdi eskiye oranla çok hafif daha beyaz gibiler ama ilk yapıldığı gibi değil tabi. ki ben dediğim gibi çay kahve kola sigara içmeyen biriyim :)))
karar sizin. kısacası, çok sarıysa yaptırın, yoksa değmez.
ofis tipinin fiyatı 800-1000 lira arasındaymıs öğrendiğim kadarıyla home bleaching ne kadar tuttu acaba ??
Pek fiyat araştırması yapmadım ben arkadaşımın çalıştığı yerde yaptırdım.Home bleaching için 300 tl ödedim sanırım 500 den indirdi tam bilmiyorumCADIARZU.Ofis tipi içinde 500 istedi ama henüz yaptırmadım onu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?