dış görünüş :(

coldcoffe

pek bi hayaliçe...
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2015
72
36
26
Aslında dış görünüşe çok takan biri değilimdir ama son zamanlarda kafayı yemeye basladım neredeyse. Çok kısayım. Allah'a nankörlük olmasın diyorum durumu daha kötü olan insanlar var, şükredeyim diyorum ama insanların bana davranısları, yanlarında durdugumdaki ezikliğim, yine karamsarlık çukuruna çekiyor beni. Benimki öyle çoğu insanın taktıgı gibi değil boyum basbaya 1.50 :KK43: Arkadaslarım benden çok çok uzun değiller ama bazıları 1.60 falan gerçekten çok üzülüyorum ve ne olurdu onlar gibi olsaydım diyorum :KK43: Ailede de en kısa benim. Bundan sonra bir şey yapılmaz heralde ama bıktım artık kendimi hep eksik hissetmekten. Benle aynı yasta olan arkadaslarımdan bile küçük hissediyorum kendimi :KK43:

Cnm seninle ayni boyda hollywood aktrisleri var..hemi de bissuru...sen de diger ozelliklerini on plana cikar...

Bir öğrencim var boyunu çok takıyordu, kısa da gerçekten, ama kızdaki duruş, karizma kimse de yok inan ki, güzelde bir kız... Boyla ilgili yapılabilecek bir şey yoksa kabullenmek en mantıklısı değil mi.

bu kadar karamsar olmayın türk kadınları genel olarak kısa oluyor zaten yani 1.50 boyunda olan birsürü kadın var topuklu ayakkabı giyip açığı kapatın.. allah başka dert vermesin

16 mı bende 25 falan sandım daha uzamaz yazdığın için uzarsın daha bol bol süt iç ayran iç doktora git hem ilaç kullan uzarsın karamsarlık yapma.

Canım ya profiline baktım da yaşın 16 yazıyor daha uzarsın bence.Bende çok kısaydım ama lise biterken bir anda uzamıştım.Fazla kafana takma bence.Daha gelişme çağındasın.Hem kısa olsan ne farkeder ki.Bunu kendine takıntı yapma.Kısa insanlar gayet de sevimli geliyor bana.:KK51:

Fazla degil belki ama bikac cm daha uzarsiniz, yasiniz kücükmüs daha... Vallah ne kadar faydasi olur bilemem ama bi Basketbola yazilsaniz fena olmaz mesela, hem spor yapmis olursunuz hem bikac cm ekstraniz olur...:KK14:

Uzulme bu Allah vergisi bi sey, herkesin kusurlari var. Cuce degilsin sonucta kisasin. Cok duz giyme, illa ki giydigin ayakkabilar yuksek olsun yerden. Ama asiri topuklu da giyme. Komik durur. Kilona hep dikkat et kilolu olma. Saclarin cok uzun olmasin boyunu keser. Biraz da sirin ol. Minyonlugun cazip bile gelir bazi erkeklere :KK8:

tatlım ne yapabilirsin
hiç birşey ne yazık ki
senin yapacağın kilonu fiziğini korumak
böylece çok daha hoş gözükürsün
Allah yaratmış işte sonradan estetikle değişen birşey değil ne yazık ki kısa olmak çok kötü birşey değil daima çıtır kalırsın :)

Muz yemeni tavsiye ederim, çocukluk arkadaşlarımdan her gün muz yiyen ikisinin boyu epeyce uzadı... Yüzme, basketbol voleybol da faydalı olur...

ALLAH herkesi bir yaratmamıstır 5 parmaginizin 5 ide bir mi sorarim size dunyada eli,kolu kisacasi organlari eksik olan milyonlarca insan var bunlari hicmi gormuyosunuz onlarda istemezmi hersey gonullerince olsun boyun kisaysa kisa herkes uzun olamaz bu sorun bile sayilmaz oyle uygun gorulmussun oyle yaratilmissin memnuniyetsiz kalmak kimin hangimimizin haddine.bugunumuze binlerce kez sukurler olsun

Sana tavsiyem, balik ye, bol bol balik ye.
Arastir internetten ve gor, her doktor balik oneriyor.
Haftada 2 kez balik yemesi lazim saglikli bi insanin, sen bu baligi haftada 3 e cikarirsan sana cok etkisi olur.
Benim yasim 20 ve bende pek uzun degilim ailede en kisasiyim.

ALLAH herkesi bir yaratmamıstır 5 parmaginizin 5 ide bir mi sorarim size dunyada eli,kolu kisacasi organlari eksik olan milyonlarca insan var bunlari hicmi gormuyosunuz onlarda istemezmi hersey gonullerince olsun boyun kisaysa kisa herkes uzun olamaz bu sorun bile sayilmaz oyle uygun gorulmussun oyle yaratilmissin memnuniyetsiz kalmak kimin hangimimizin haddine.bugunumuze binlerce kez sukurler olsun

Haklısınız. Tam artık takmıyorum derken cevreden bir yadırgama oluyor. İnsanlar bunu anlamayacak kadar aptallar sanırım

Bazı insanların hayatta büyük izler bırakmaları için çok uzun boylu olmalarına ihtiyaçları yoktur. Üzüldükçe bunu hatırlayın, önemli olan düşüncelerinizin boyu.

Sekerim, Turk kadini ortalamasina yakinsin.

Kisa degilsin, orta boylusun. Dert edecek bir seyin yok. Uzamak istersen burda yazilan yontemleri dene tabi ama daha uzamasan da kisa degilsin .

Cazibenin, auranin, enerjinin boyla alakasi yok. Oyle olsaydi Alman kadinlar dunyadaki en alimli kadinlar olurlardi?!!??!

Guzel giyin, ilerleyen yaslarinda kilo alma, guzel topuklu ayakkabilar giy, saclarini savur, ohhh mis gibi gorunursun.

Benim de bir arkadasim var, kendisi 1.62 , hangi odaya girse butun gozler ona cevriliyor. Cok, cok guzel bir yuzu var, bir de saci basi masali gezer Bihter stili, zevkli de giyinir :KK49: Bir de doktor, karizmasi tam yani :KK50:

Kesinlikle zugurt tesellisi verme amacim yok, boyun ne olursa olsun iyi bir tarzla, tavirlarinla, enerjinle havali olabilirsin. 1.80lik buz kup Claudia Schiffer mi, yoksa 1.60lik Scarlet Johansson deseler, Scarlet derim tabi ki.

Karizmanin, etkileyici olmanin on sarti kulturlu olmak, bos olmamak derim.
Yasin daha cok genc, en onemlisi adam gibi bir meslegin olmasi ve kulturel acidan da kendini gelistirmen . Kafan bos olduktan sonra 1.60lik vucut da, 1.70lik vucut da o kafayi tasir, vucudun onemi kalmaz. Kafan bos olmasin, mutlaka kendine ait fikirlerin, iyi bir egitimin olsun, hayattaki en onemli sey bunlar. Bosver elalemi, onlari dinleyecegin enerjiyle otur kitap oku, ders calis.

Son düzenleme:
Benden sana söylemesi bol bol ilik çorbası iç. Henüz gelişimin tamamlanmış değil çünkü. Benim arkadaşımın kızının bacağı kırıldı sürekli evde ilik çorbası yaptı liseye giden kızı da küçükle beraber içti birden boy attılar. Şimdi bende oğluma içiriyorım haftada 2 kere

X