Dış Görünüş

umutsuzzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
39
55
27
Kizlar.27 yasindayim çalışıyorum att yım .Ve 20 yasinda gibi gosteriyorum.ve bundan da nefret ediyorumEtrafimda sürekli küçük gosterdigime dair sözler duyuyorum ve artık ciddiye alinmadigimi felan düşünüyorum bu konuda yalnız miyim acaba, tesetturluyum ve ona rağmen boyle.Cok moralim bozuluyor ne yapmam lazım bilmiyorum

29 yaşındayım keske biri de gelip bana 20 gosteriyon dese.
Etrafinizda ki insanlara bu durumdan rahatsiz oldugunuzu söyleyin minyon tipliyseniz bunun etkisi ile kucuk göründüğünüzü dusunuyor yada söylüyorlardır.
Bence takilmamaya çalışın.

Soyluyorum ama keşke dinleseler :)) evet minyon tipli yım o yüzden böyle, inanın hiç güzel bir şey değil ciddiye alınmıyorum bazen, bence yaşında göstermek her zaman iyidir tşk ederim bu arada sağolun inşallah basarabilirim

3-5 yıl sonra havasını yaparsın:)

20 yaşında olup 27 gösterdiği için üzüleni gördüm de 27 olup 20 yaşında gösterdiği için üzüleni ilk kez görüyorum

Tesettürlü olmasanız saçınızı sarı veya kızıl yapın derdim bu renkler güzel olsada 3,5 yaş büyük gösteriyor

genç göstermeniz çok hoş bir durum
fakat ciddiye alınmamanız tavırlarınızla alakalı olabilir,sınırlarınızı dogru çizemiyor olabilirsiniz
Çok kişi tanıyorum minyon olup yaşını göstermeyen ve aynı zamanda kimse dediklerini ikiletemiyor : )

Bunu genelde ilk karsilastigimda özellikle hastane de yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…