- 24 Ekim 2024
- 78
- 3
- 26
-
- Konu Sahibi kadersizben
Birincisi kana hep aynı yerde mi verdin bu çok önemli ikincisi benim bildiğim dış gebelik yüksek düşük yüksek şeklinde ilerliyor ama yine de doğru olmayabilir inşallah sağlıklıdırilk betam 179
2 gün arayla yazıyorum 142-136-4 gün sonra kan 432 beta bu ne demek oluyor
Kimyasalsa hep düşmesi lazım dış gebelikse eğer en başta düşüp yükselmez benim bildiğim ya da başka bir şey var bu işte bilgilerinizi alayım
Canım dış gebelik gibi gözüküyor benimki de böyle olmuştu kiminin ki 2500 lere kadar sağlıklı artıyor kimin ki en baştan belli oluyorilk betam 179
Kimyasalsa hep düşmesi lazım dış gebelikse eğer en başta düşüp yükselmez benim bildiğim ya da başka bir şey var bu işte bilgilerinizi alayım
Ama kanamam yok bir ağrım yok yarın kan vericem sonuca göre belli olur muCanım dış gebelik gibi gözüküyor benimki de böyle olmuştu kiminin ki 2500 lere kadar sağlıklı artıyor kimin ki en baştan belli oluyor
Canım şöyle anlatayım beta iki günde iki kat artmadığı zaman zaten ilk akla gelen dış gebelik oluyor ve herkesin süreci farklı oluyor dış gebelik yaşadığım sıra çok araştırdım herkes farklı farklı belirtiler yaşamış kiminin kanaması ya hiç yok ya çok az ağrı da aynı şekilde. Doktorunuz size nasıl bi yol izledi ne dedi bu konudaAma kanamam yok bir ağrım yok yarın kan vericem sonuca göre belli olur mu
Canım şöyle anlatayım beta iki günde iki kat artmadığı zaman zaten ilk akla gelen dış gebelik oluyor ve herkesin süreci farklı oluyor dış gebelik yaşadığım sıra çok araştırdım herkes farklı farklı belirtiler yaşamış kiminin kanaması ya hiç yok ya çok az ağrı da aynı şekilde. Doktorunuz size nasıl bi yol izledi ne dedi bu konuda
Tam hatırlamıyorum ama 4 tü tedavi gebeliği olduğu için erken öğrenmiştim benHer şey olabilir dedi yani kimyasalda olabilir dedi dış gebelikte olabilir dedi 2 gün sonra artarsa iyi bir şekilde sağlıklı gebelikte olabilir dedi alttan bakıldı dış gebelik denmedi sana dendiğinde kaçıncı haftadaydın ben şu an 5+2 deyim
Benim normal yolla bu ilk gebeliğim bugün yine kontrole gideceğim sizin iğneyle mi düştüTam hatırlamıyorum ama 4 tü tedavi gebeliği olduğu için erken öğrenmiştim ben
EvetBenim normal yolla bu ilk gebeliğim bugün yine kontrole gideceğim sizin iğneyle mi düştü
Merhaba canım ben dış gebelik geçirdim 164 ile öğrendim iki katından fazla çok yükselmeye başladı değerim kese görmeye diye gittik 3500 olmuştu göremedi kesin dış gebelik diyip iğne yapıldı ertesi gün verildiğinde 13000 olmuştu şaka gibi doktor muhtemelen tüpün geniş kısmında yumurtalık tarafında dedi ne kanamam ne ağrım hiç bişey yoktu iki iğne ile ancak sonlandı gebelik, artıp birden azalması da görülen bisey inşallah seninki sağlıklı bir şekilde olurilk betam 179