Anlıyorum, benim beta en yüksek 411 e çıktı. Şiddetli bir ağrı ile gittim hastaneye, kese patlamışti fakat kendini sınırlandırmışti o yüzden ic kanama olmamıştı henüz. Emin olmak icin önce kurtaj yaptılar, değerim düşmeyince hemen ertesi gün igne yaptılar, igne yaptıklarında değerim 347 idi, ignenin 4. Günü 374 e yukseldi 7. Günü ise 377 oldu. Aslında ikinci doz igne yapılacaktı hemen o gün, ama birden bir agri başladı cok aşırı şiddetli dayanılmaz bir agri değildi ama yine de rahatsız ediciydi. Muayene ettiler kese patlamış dediler beklersek ic kanama olur daha kötü sonuçlar doğurur dediler. O şekilde apar topar ameliyata alındım. 2.5 saat sürdü ameliyat sonra 8 saat yoğun bakıma aldılar. Hastanede başka bir arkadaş vardı onun da değerleri benimkine benzerdi, onun hiç agrisi yoktu ama cok aşırı kanamaları oluyordu her yeri kan içinde bırakacak kadar kanama. O arkadaş 2. Doz igne ile atlattı. Başka bir arkadaş daha vardı onun ise hastaneye geldiğinde degeri 7 binlerde idi. Ona da hemen igne yaptılar, 4. Günün düşüş olunca 7. Günü beklemeden 2.doz igne yaptılar. Düşüş vardı ama her ne olduysa dün onun da apar topar ameliyata almışlar. Doktorlar ameliyat edince tüpü alma taraftarı davranıyordu çünkü hasarlı tüpte tekrar dış gebelik yaşanacağı ihtimalinin yüksek olduğunu söylüyorlardi. Size de cok cok geçmiş olsun umarım tez zamanda atlatirsiniz