• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik

Ben Haziran 23 de öğrendim dış gebelik olduğunu Ağustos 1 de beta sıfırlandı 3-6 ay arası korunmayı düşünüyoruz ama bir yandan da hemen olsun istiyorum çok zor bir süreç

Ben Haziran 23 de öğrendim dış gebelik olduğunu Ağustos 1 de beta sıfırlandı 3-6 ay arası korunmayı düşünüyoruz ama bir yandan da hemen olsun istiyorum çok zor bir süreç
Evet zor ama ilaçla düşük sağlanınca mecbur çünkü bize yapılan o iğneler kemoterapi iğneleri bu süreçte bebeklerimixin bi sağlık problemi olması yüksek ihtimal. Ben 3 ay korundum 3 ay da koranadan dolayı hiç gitmedim doktota

Son iğneyi 3 temmuzda oldum acaba Ekim’de denesem çok mu erken olur ben de hsg çektirmeyi düşünüyorum

Doktor mu önerdi kendiniz mi araştırıp buldunuz acaba
Doktorlarımız kullanmamızı söyledi ama onların dediği markaları değil daha iyisini arastrıp kullandık bnm Doktorum gynositol önermişti onu kullandım baya eşimin ki peak diye bişi önerdi çok iyi yorum almayınca onu bi ay kullandı sonra hep promen k aldık

Benim ağrı değil ama bazen sancı oluyor ben psikolojik olduğunu düşünmeye başladım çünkü çok kafama takıyorum
Ya benim dış gebelik öncesi de özellikle adet dönemlerimde sol kasıkta ağrı oluyordu dış gebelikte sol tüpteydi ve hala aynı ağrı malesef devam ediyor.

Back
X