- 22 Ağustos 2020
- 193
- 70
- 48
- Konu Sahibi tubaaa ebrar
Merhaba herkese. 2020 yılında dış gebelik yaşayıp tekrar hamilelik düşünenler var mi? Neler yapıyorsunuz tedavi oldunuz mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum oyüzden rahim filmi düşünüyorum. Ne kadar süre koruncaksınız siz?Ben geçirdim ilaçla düşürüldü kimi doktor hsg öneriyor kimisi gerek yok diyor yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
Ben canım 6 ay oldu . 3 aydır takviye gıdalara başladım yarında doktora gitcmMerhaba herkese. 2020 yılında dış gebelik yaşayıp tekrar hamilelik düşünenler var mi? Neler yapıyorsunuz tedavi oldunuz mu?
Takviye olarak neler kullanıyorsunuzBen canım 6 ay oldu . 3 aydır takviye gıdalara başladım yarında doktora gitcm
Benim 4 ay oldu geçen ay doktora gittim ve yoğun iltahap var dedi ilaç kullandım. Bidahaki ay gidip rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum. İltahaptan mi oldu ya da başka sorun mu var biran önce tedavi olmak istiyorumBen canım 6 ay oldu . 3 aydır takviye gıdalara başladım yarında doktora gitcm
Evet zor ama ilaçla düşük sağlanınca mecbur çünkü bize yapılan o iğneler kemoterapi iğneleri bu süreçte bebeklerimixin bi sağlık problemi olması yüksek ihtimal. Ben 3 ay korundum 3 ay da koranadan dolayı hiç gitmedim doktotaBen Haziran 23 de öğrendim dış gebelik olduğunu Ağustos 1 de beta sıfırlandı 3-6 ay arası korunmayı düşünüyoruz ama bir yandan da hemen olsun istiyorum çok zor bir süreç
İnofolic combi canım eşimde promen kTakviye olarak neler kullanıyorsunuz
Gerçekten çok zor hep dış gebelik olacakmış gibi hissediyorum sürekli.Ben Haziran 23 de öğrendim dış gebelik olduğunu Ağustos 1 de beta sıfırlandı 3-6 ay arası korunmayı düşünüyoruz ama bir yandan da hemen olsun istiyorum çok zor bir süreç
Doktoruna güveniyosan dediğini yap geeksz diyosa cektrmeBenim 4 ay oldu geçen ay doktora gittim ve yoğun iltahap var dedi ilaç kullandım. Bidahaki ay gidip rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum. İltahaptan mi oldu ya da başka sorun mu var biran önce tedavi olmak istiyorum
Doktor mu önerdi kendiniz mi araştırıp buldunuz acabaİnofolic combi canım eşimde promen k
Aynı his ve korku bende de var maalesefGerçekten çok zor hep dış gebelik olacakmış gibi hissediyorum sürekli.
Benim ağrı değil ama bazen sancı oluyor ben psikolojik olduğunu düşünmeye başladım çünkü çok kafama takıyorumPeki ağrı var mi sizde? Benim ara ara bacağıma da vuran bi ağrısı var
Aslında ilk gebelik olduğu için gerek yok dedi. Ama ben tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korktuğun için yapmak istiyorum.Doktoruna güveniyosan dediğini yap geeksz diyosa cektrme
Aynı şeyi bana da bi doktor dedi ilk gebelik boşuna çektirme dediAslında ilk gebelik olduğu için gerek yok dedi. Ama ben tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korktuğun için yapmak istiyorum.
Doktorlarımız kullanmamızı söyledi ama onların dediği markaları değil daha iyisini arastrıp kullandık bnm Doktorum gynositol önermişti onu kullandım baya eşimin ki peak diye bişi önerdi çok iyi yorum almayınca onu bi ay kullandı sonra hep promen k aldıkDoktor mu önerdi kendiniz mi araştırıp buldunuz acaba
Ya benim dış gebelik öncesi de özellikle adet dönemlerimde sol kasıkta ağrı oluyordu dış gebelikte sol tüpteydi ve hala aynı ağrı malesef devam ediyor.Benim ağrı değil ama bazen sancı oluyor ben psikolojik olduğunu düşünmeye başladım çünkü çok kafama takıyorum