• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik

Benim henüz çok erken Haziran’da Öğrendim ama adet olmam 11 Ağustostu o yüzden bakalım doktor ne diyecek ne önerecek kimisi tüplerin kapalı olsa o kadar kolay hamile kalamazdın diyor kimisi başka şeyler söylüyor ne yapacağımı şaşırdım

Benim henüz çok erken Haziran’da Öğrendim ama adet olmam 11 Ağustostu o yüzden bakalım doktor ne diyecek ne önerecek kimisi tüplerin kapalı olsa o kadar kolay hamile kalamazdın diyor kimisi başka şeyler söylüyor ne yapacağımı şaşırdım
Ben de mayısta öğrendim sıfırlanması 1 ayı buldu. Ben de sebebini çok merak ediyorum ama doktorlar net bir şey söyleyemiyor. Ama yine burda biriyle tanıştım dış gebelikten sonra ilk adetini görmüş sonra gidip rahim filmi çekinmiş ve o ay hamile kalmış. Çok küçük yapışıklık varmış ve açılmış. Rahim filmini kesinlikle yap demişti

Ben de mayısta öğrendim sıfırlanması 1 ayı buldu. Ben de sebebini çok merak ediyorum ama doktorlar net bir şey söyleyemiyor. Ama yine burda biriyle tanıştım dış gebelikten sonra ilk adetini görmüş sonra gidip rahim filmi çekinmiş ve o ay hamile kalmış. Çok küçük yapışıklık varmış ve açılmış. Rahim filmini kesinlikle yap demişti
Ben de işi sağlama almaktan yanayım çektirip tevekkül etmekten başka yapacağımız bir şey yok galiba inşallah sıkıntısız hamile kalırız ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

Merhaba herkese. 2020 yılında dış gebelik yaşayıp tekrar hamilelik düşünenler var mi? Neler yapıyorsunuz tedavi oldunuz mu?
Benim dış gebelik oldu ilk bebeğim sancılar içinde düşmüştü iki ay sonraydı hatırladığım yenniden hamile kaldım normaldi oda oğlum büyüdü

Bende dış gebelik geçirdim betanın sıfırlanmasını bekliyorum 🙄 sıfırlanınca tekrar düşünüyorum inşallah 🤗

bende 2019 kadkmda geçirdim iğne ile düştü 6ay korundum 4 aydır istiyoruz bakalım hayırlısı Hersey Allahtan :anne:

Back
X