- Konu Sahibi tubaaa ebrar
Gerçekten öyleSeninle çok aynıyız ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten öyleSeninle çok aynıyız ya
Ben kasım ayında gidip rahim filmi çekinecem bir sorun yoksa tekrar deneyeceğim senin planın neGerçekten öyle
Aslında iki yıldır hiç böyle değildim kendimiz yapmıyorduk ama böyle bir olay yaşayınca sanki hiç olmayacakmış kadar psikolojim bozulduBence sabırlı ol maşallah nbi sıkıntı yok bnde 2 yıllık evliyim çok fazla korunmadan istedik ama nasip olmadı
Ben de daha bir defa adet oldum o da kısa sürdü en azından bir adet daha olayım doktora gidip o ne derse onu yapmayı düşünüyorumBen kasım ayında gidip rahim filmi çekinecem bir sorun yoksa tekrar deneyeceğim senin planın ne
Canım doktora gittikten sonra güzel haberlerini bekliyorum umarım hiçbir sorun kalmamıştırBen canım 6 ay oldu . 3 aydır takviye gıdalara başladım yarında doktora gitcm
Tamamen aynı hissediyoruz benim de psikolojim berbat haldeAslında iki yıldır hiç böyle değildim kendimiz yapmıyorduk ama böyle bir olay yaşayınca sanki hiç olmayacakmış kadar psikolojim bozuldu
Ben 3 kez adet oldum 2 ay daha geçsin sonra gitçem 6 ay demişti çünkü doktorumBen de daha bir defa adet oldum o da kısa sürdü en azından bir adet daha olayım doktora gidip o ne derse onu yapmayı düşünüyorum
Ben de mayısta öğrendim sıfırlanması 1 ayı buldu. Ben de sebebini çok merak ediyorum ama doktorlar net bir şey söyleyemiyor. Ama yine burda biriyle tanıştım dış gebelikten sonra ilk adetini görmüş sonra gidip rahim filmi çekinmiş ve o ay hamile kalmış. Çok küçük yapışıklık varmış ve açılmış. Rahim filmini kesinlikle yap demiştiBenim henüz çok erken Haziran’da Öğrendim ama adet olmam 11 Ağustostu o yüzden bakalım doktor ne diyecek ne önerecek kimisi tüplerin kapalı olsa o kadar kolay hamile kalamazdın diyor kimisi başka şeyler söylüyor ne yapacağımı şaşırdım
Ben de işi sağlama almaktan yanayım çektirip tevekkül etmekten başka yapacağımız bir şey yok galiba inşallah sıkıntısız hamile kalırız ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırızBen de mayısta öğrendim sıfırlanması 1 ayı buldu. Ben de sebebini çok merak ediyorum ama doktorlar net bir şey söyleyemiyor. Ama yine burda biriyle tanıştım dış gebelikten sonra ilk adetini görmüş sonra gidip rahim filmi çekinmiş ve o ay hamile kalmış. Çok küçük yapışıklık varmış ve açılmış. Rahim filmini kesinlikle yap demişti
İnşallah canım haberlerinizi bekliyorum mutlaka yazın burayaBen de işi sağlama almaktan yanayım çektirip tevekkül etmekten başka yapacağımız bir şey yok galiba inşallah sıkıntısız hamile kalırız ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Tamam canım rahim filmi falan da çekince yazacağım inşallah. Dualarım seninleSen de yaz canım dua edelim birbirimize ve tüm evlat isteyenlere ❤
İlk zamandan böyle yapmayın çok sanslısnzAslında iki yıldır hiç böyle değildim kendimiz yapmıyorduk ama böyle bir olay yaşayınca sanki hiç olmayacakmış kadar psikolojim bozuldu
14 gündür adetim gecikti 5 aydır bi sıkıntı yoktu testler hep negatif bakalım ne çıkcakCanım doktora gittikten sonra güzel haberlerini bekliyorum umarım hiçbir sorun kalmamıştır
Benim dış gebelik oldu ilk bebeğim sancılar içinde düşmüştü iki ay sonraydı hatırladığım yenniden hamile kaldım normaldi oda oğlum büyüdüMerhaba herkese. 2020 yılında dış gebelik yaşayıp tekrar hamilelik düşünenler var mi? Neler yapıyorsunuz tedavi oldunuz mu?
Aa niye gecikti acaba kan testi de yaptın mı çünkü idrar testi doğru sonucu vermeyebilir14 gündür adetim gecikti 5 aydır bi sıkıntı yoktu testler hep negatif bakalım ne çıkcak