- Konu Sahibi tubaaa ebrar
Ben de gidince bi danışayım doktora bu takviye meselesini bana sadece folik asite devam et dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim öyle hiç olmadı hatta benim değerim 12000 e çıktığı halde tüpte göremedilerYa benim dış gebelik öncesi de özellikle adet dönemlerimde sol kasıkta ağrı oluyordu dış gebelikte sol tüpteydi ve hala aynı ağrı malesef devam ediyor.
Bu takviyeler sperm ve yumurta kalitesini artırıyor. Bizde sıkıntı var diye kullandık hep ama sağlıklı insanlarda daha kaliteli sperm ve yumurta olsun diye kullanıyo onu çektirecrğine en az 3 ay bunları kullanın benceAslında ilk gebelik olduğu için gerek yok dedi. Ama ben tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korktuğun için yapmak istiyorum.
Bu kullandıklarınız tam olarak ne işe yarıyor?Doktorlarımız kullanmamızı söyledi ama onların dediği markaları değil daha iyisini arastrıp kullandık bnm Doktorum gynositol önermişti onu kullandım baya eşimin ki peak diye bişi önerdi çok iyi yorum almayınca onu bi ay kullandı sonra hep promen k aldık
Benim sol tüpte göründü değer 1000 diBenim öyle hiç olmadı hatta benim değerim 12000 e çıktığı halde tüpte göremediler
Yumurta ve sperm kalitesi artırıyo canımBu kullandıklarınız tam olarak ne işe yarıyor?
Anladım sizin ilk gebeliğiniz miydiYumurta ve sperm kalitesi artırıyo canım
EvetAnladım sizin ilk gebeliğiniz miydi
Gerçekten çok zor ilk deneyimin böyle olması çok yıpratıcı bir yandan tekrar denemek istiyorum bir yandan da çok korkuyorum
27 benim sen? Evet soğan kürüne başlicam ben deKaç yaşındasınız kızlar
Kaç yıllık evlisinGerçekten çok zor ilk deneyimin böyle olması çok yıpratıcı bir yandan tekrar denemek istiyorum bir yandan da çok korkuyorum
25Kaç yaşındasınız kızlar
2 yıl ama daha önce düşünmüyorduk düşündüğümüz ilk anda böyle olduKaç yıllık evlisin
Ben de denemeyi düşünüyorum27 benim sen? Evet soğan kürüne başlicam ben de
Seninle çok aynıyız yaBen de 28 yaşındayım 2 yıllık evliyiz ilk korunmasız ay hemen hamile kalmıştım ama mutluluğum yarım kaldı ve şimdi gerçekten korkuyorum
Aynı şeyleri yaşamışız2 yıl ama daha önce düşünmüyorduk düşündüğümüz ilk anda böyle oldu
Bence sabırlı ol maşallah nbi sıkıntı yok bnde 2 yıllık evliyim çok fazla korunmadan istedik ama nasip olmadıBen de 28 yaşındayım 2 yıllık evliyiz ilk korunmasız ay hemen hamile kalmıştım ama mutluluğum yarım kaldı ve şimdi gerçekten korkuyorum