• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik

2 yada 3 ay korun dedi ama ben korunmicam , korunmadan sağlıklı çocuk dünyaya getiren çok kişi var . Olmuyor ki zaten niye koruncam nasip kısmet işi bunlar 😊 nasipte varsa Rabbim sağlıklı verir zaten . Bütün kontrollerimi yaptırıp ondan sonra tedaviye başlicam 🤗
Aynen öyle nasip işi ben de istiyorum ama doktor 6 ay bekle dediği için bekliyorum tam iyileşmek istiyorum aynı şeyleri yaşamamak için

canım valla tam sormak istediğimi yazmışsın 😘😘 bende var canım onu doktor vermişti normal gebelik var diye ama dış gebelik kesinleşince ilacı kesti . Kendim kullansam sakıncası var mı ne için kullanılıyor
Yumurta kalitesini artıyor öncelikle gebeliktede bebeğin gelişimini olumlu etkiliyor . yumurtanın kaliteli büyümeside şuanda dış gebeliğin yada saglıksz gidecek şeylerin önüne geçiyor inşAllah

canım valla tam sormak istediğimi yazmışsın 😘😘 bende var canım onu doktor vermişti normal gebelik var diye ama dış gebelik kesinleşince ilacı kesti . Kendim kullansam sakıncası var mı ne için kullanılıyor
Kuzum ben ağır PCO uyum arkadasımda öle idi 3. Kutuda gebe olduğunu öğrendi bide ovulasyon testi al muhakkak takvimlerdeki günler pcolarda çok o günler olmuyo

Yumurta kalitesini artıyor öncelikle gebeliktede bebeğin gelişimini olumlu etkiliyor . yumurtanın kaliteli büyümeside şuanda dış gebeliğin yada saglıksz gidecek şeylerin önüne geçiyor inşAllah
bendeki folvimix canım marka farklıymış ben inofolic sandım ama değilmiş . Buda folik asit bunu kullansam olurmu 🤗 çok kafama takıyorum pkoyu 2 senedir hamile kalamadım 🙄 yumurtalıklar biraz yavaş çalışıyor

Zaten folik asit her türlü kullanmak zorundayız canım
Ben geç yumurtladığım için çok geç adet oluyorum folik asit adeti düzenler mi 😊 sanırım pko değilim demir eksikliği anemisi var ama doktorlar pko diyip geçiyor , halbuki vitamin eksikliğim pko başlangıcına neden oldu

Ben geç yumurtladığım için çok geç adet oluyorum folik asit adeti düzenler mi 😊 sanırım pko değilim demir eksikliği anemisi var ama doktorlar pko diyip geçiyor , halbuki vitamin eksikliğim pko başlangıcına neden oldu
Folik asit tek başına adet düzenlemez inofolic combi gibi ilaçlar anca düzene sokar

merhabalar bende 2 senlik evliyim 28 yaşındayım mart ayında dış gebelik yaşadım iğne ile düştü 6 ayım bitti bu ay çocuk denemesinde bulunduk inşallah tutar ve tekrar dış gebelik yaşamadan kucağıma alırım 🙏 ben polikistik over hastasıyım da aynı zamanda adetlerim düzensiz geçen ay soğan kürü yaptım 1.5 aya yakın folic trio (folik asit, d vitamini ,kalsiyum) kullanıyorum ve bu ay hergün incir yiyorum . Nasip kısmet yumurtamın kalitesiz olduğu için dış gebelik yaşadığımı düşünüyorum rahim filmi çektirmedim doktor ilk olduğu için gerek yok dedi. Bilmiyorum dış gebelik inanılmaz stresli Allah yardımcımız olsun

merhabalar bende 2 senlik evliyim 28 yaşındayım mart ayında dış gebelik yaşadım iğne ile düştü 6 ayım bitti bu ay çocuk denemesinde bulunduk inşallah tutar ve tekrar dış gebelik yaşamadan kucağıma alırım 🙏 ben polikistik over hastasıyım da aynı zamanda adetlerim düzensiz geçen ay soğan kürü yaptım 1.5 aya yakın folic trio (folik asit, d vitamini ,kalsiyum) kullanıyorum ve bu ay hergün incir yiyorum . Nasip kısmet yumurtamın kalitesiz olduğu için dış gebelik yaşadığımı düşünüyorum rahim filmi çektirmedim doktor ilk olduğu için gerek yok dedi. Bilmiyorum dış gebelik inanılmaz stresli Allah yardımcımız olsun
İnşallah tekrar yaşamazsın gerçekten çok zor benim daha 6 ayım dolmadı ama yine de aynı şeyi yaşama korkusu var . Bana da gerek yok rahim filmine dedi ama ben çektireceğim sen de düşün çünkü belki çok az bi yapışıklık vardır bu sebep oluyordur

Back
X