• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik

merhabalar bende 2 senlik evliyim 28 yaşındayım mart ayında dış gebelik yaşadım iğne ile düştü 6 ayım bitti bu ay çocuk denemesinde bulunduk inşallah tutar ve tekrar dış gebelik yaşamadan kucağıma alırım 🙏 ben polikistik over hastasıyım da aynı zamanda adetlerim düzensiz geçen ay soğan kürü yaptım 1.5 aya yakın folic trio (folik asit, d vitamini ,kalsiyum) kullanıyorum ve bu ay hergün incir yiyorum . Nasip kısmet yumurtamın kalitesiz olduğu için dış gebelik yaşadığımı düşünüyorum rahim filmi çektirmedim doktor ilk olduğu için gerek yok dedi. Bilmiyorum dış gebelik inanılmaz stresli Allah yardımcımız olsun
dış gebelikte bebek nereye yerleşmişti

İnşallah tekrar yaşamazsın gerçekten çok zor benim daha 6 ayım dolmadı ama yine de aynı şeyi yaşama korkusu var . Bana da gerek yok rahim filmine dedi ama ben çektireceğim sen de düşün çünkü belki çok az bi yapışıklık vardır bu sebep oluyordur
Bu seferlik çektirmedim belki aptallık yaptım. Ama kürtajdan, alttan muayeneden ,kemoterapi iğnesinden yıpranan vücuduma bir şans daha vermek istedim. Tekrar dış gebelik yaşarsam ya da gebe kalamazsam muhakkak çektireceğim.

tüpte değil yani
Doktor sağ tarafında dedi zaten değerim düşüktü değerim 1200 de iğne vuruldum. . Dış gebelik tanısı lekelenme bazen kanama, değerlerin düşmesi ya da sabit kalması, bir de alttan bıçak batması gibi batmalar sonucu teşhis konuldu değerim çok artmadan iğne vurdurmaya karar verdik. O yüzden doktor tam olarak keseyi göremedi ama sağ tarafta belirti var dedi.

Bu seferlik çektirmedim belki aptallık yaptım. Ama kürtajdan, alttan muayeneden ,kemoterapi iğnesinden yıpranan vücuduma bir şans daha vermek istedim. Tekrar dış gebelik yaşarsam ya da gebe kalamazsam muhakkak çektireceğim.
Haklısın gerçekten ben de hem bedenen hem ruhen çok yıprandım. Umarım bidaha hiçbirimiz aynı şeyleri yaşamayız. Bir de merak ettiğim bir şey var hala ağrılarınız oluyor mu yoksa tamamen bitti mi?

parça falan kalmadı değilmi değeriniz sıfırlanırken ,bide soğan suyunun faydasını gördünüz mü

Doktor sağ tarafında dedi zaten değerim düşüktü değerim 1200 de iğne vuruldum. . Dış gebelik tanısı lekelenme bazen kanama, değerlerin düşmesi ya da sabit kalması, bir de alttan bıçak batması gibi batmalar sonucu teşhis konuldu değerim çok artmadan iğne vurdurmaya karar verdik. O yüzden doktor tam olarak keseyi göremedi ama sağ tarafta belirti var dedi.
Soğan suyunun faydasını gördünüz mü ,değer düştüğünde içinizde parça kalmadı değil mi 😊

Haklısın gerçekten ben de hem bedenen hem ruhen çok yıprandım. Umarım bidaha hiçbirimiz aynı şeyleri yaşamayız. Bir de merak ettiğim bir şey var hala ağrılarınız oluyor mu yoksa tamamen bitti mi?
Şiddetli ağrılarım yok yumurtlama zamanı ağrım oluyor .çok nadir bir kaç kez kasık ağrım oldu öyle çok ciddi ağrılarım yok çok şükür ama tek canımı sıkan ilişki sonrası kanama geliyor birazcık dış gebelikten sonra oldu içerde yara olmasından endişeleniyorum

Şiddetli ağrılarım yok yumurtlama zamanı ağrım oluyor .çok nadir bir kaç kez kasık ağrım oldu öyle çok ciddi ağrılarım yok çok şükür ama tek canımı sıkan ilişki sonrası kanama geliyor birazcık dış gebelikten sonra oldu içerde yara olmasından endişeleniyorum
bunu doktorunuza dedinizmi , ciddi bişey olabilir 🤔 dış gebeliğin üstünden 6 ay geçti heralde

Soğan suyunun faydasını gördünüz mü ,değer düştüğünde içinizde parça kalmadı değil mi 😊
İçimde parça kalmadığını düşünüyorum iğne vurulduktan sonra ki haftalarda sancı ile bir pıhtı düştü gibi sanki tabi tecrübe olmadığı için parça mı o bilmiyorum kürtajla oldum zaten rahmim temizdi. Soğan suyu mucizevi birşey adetlerimi düzenliyor 6 ay korunma sürecinde 2 defa yaptım 15 er gün. Ben faydası olduğuna inanıyorum

bunu doktorunuza dedinizmi , ciddi bişey olabilir 🤔 dış gebeliğin üstünden 6 ay geçti heralde
Evet 6 ay geçti m
Evet tam 6 ay oldu şuan 2 ay da hiç ilişki olmadı memlekete gittiğim için umarım yara varsa da iyileşmiştir. Henüz doktora gidip söylemedim

Canım bu durumu kesinlikle doktora bildir. Kürtajdan sonra vajinal muayene oldun mu bi sorun olsa ozaman söylerdi aslında

Peki ağrı var mi sizde? Benim ara ara bacağıma da vuran bi ağrısı var
Merhabalar bende dış gebelik geçirdim Şubat ayında 6 ay oldu hastanede yatarken de demiştim doktorlara bacağıma vuran bı ağrı diye onunla alakası yok dediler hep bazen hala ağrıyor bu ay korunmadim artık adetimde geçti sağ tarafimdan geçirmiştim arada sağ kasigim kalcam ağrıyor korkuyorum inşallah yine aynı şeyleri yaşamam diye

Back
X