Dış gebelik

canım bende geçen sene eylülde dış gebelik yaşadım sol tüpüm alındı bir süre dinlenip diğer tüpümüde kontrol ettirdim ve yeniden hamile kaldım. ama malesef bu ay 5 haftalık düşük yaşadım ama endişelenme hamile kala bilirsin şanslısınki iki tüpünde duruyor ama sana tafsiye tüplerini kontrol ettir
[/QUOTE]
Tupleri nasil kontor ediyorlar bende oyle birsey olmadi yani bu konuda bilgim yok alttan muayene oldum rahim filmi cektirdim acaba o sekilde mi anlasiliyor

bende alttan sıvı vuruldu ve rahim filmi çekildi sıvı karın boşluğuna dağılırsa açık demek dağılmassa bir sorun var demektir

canım bende geçen sene eylülde dış gebelik yaşadım sol tüpüm alındı bir süre dinlenip diğer tüpümüde kontrol ettirdim ve yeniden hamile kaldım. ama malesef bu ay 5 haftalık düşük yaşadım ama endişelenme hamile kala bilirsin şanslısınki iki tüpünde duruyor ama sana tafsiye tüplerini kontrol ettir
[/QUOT
Bana moral oldunuz ya hamile kala bilirim yani..inwAllah 6 ay sonra konturollarimi yaptırıp hamile kalmayı düşünüyorum..Allah bizlere hayırlısıyla hamiş olmayı nashib eylesin inşAllah...m

bende alttan sıvı vuruldu ve rahim filmi çekildi sıvı karın boşluğuna dağılırsa açık demek dağılmassa bir sorun var demektir
Tesekkur ederim canim cevabin icin bende rahim filmi cektirdim bir sorun yok sanirim yoksa asilama yapmazlardi hemen birde film cekilirken karnimda inanilmaz agri vardi agri olduguna gore acik mi oluyor yanlismi anliyorum acaba

[/QUOT
Bana moral oldunuz ya hamile kala bilirim yani..inwAllah 6 ay sonra konturollarimi yaptırıp hamile kalmayı düşünüyorum..Allah bizlere hayırlısıyla hamiş olmayı nashib eylesin inşAllah...m
inşallah canım benim sağlıklısını dileyin ilk önce.

Tesekkur ederim canim cevabin icin bende rahim filmi cektirdim bir sorun yok sanirim yoksa asilama yapmazlardi hemen birde film cekilirken karnimda inanilmaz agri vardi agri olduguna gore acik mi oluyor yanlismi anliyorum acaba
ben iki kere çektirdim ilkinde ağrı oldu hatta omzum fenaydı doktor tüpünde sorun var dedi sonra başka hastanede çektirdim hiç ağrım olmadı doktorum tüpünde bir sorun yok yalnış anlaşılmış dedi

ben iki kere çektirdim ilkinde ağrı oldu hatta omzum fenaydı doktor tüpünde sorun var dedi sonra başka hastanede çektirdim hiç ağrım olmadı doktorum tüpünde bir sorun yok yalnış anlaşılmış dedi
Bana birsey denmedi insallah yoktur bisey tabi

Kızlar merhaba. Ben de dış gebelik geçirdim. İğneyle sonlandırıldı. Sonrasında 6 ay korundum. Bir sene sonra da hamile kaldım. Sizler de inşallah bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz

Bende gecen sene bir dış gebelik geçirdim canım.ardından tekrar gebe kaldım fakat kürtaj oldum .şu an tekrar hamileyim hemde ikiz.yani dış gebeliğimin ardından 2. Kez hamile kaldım ümidini sakın kaybetme...

Bende pko var zar zor hamile kaldım oda dış gebelikti 4 mayısta kürtaj oldum tüplerim duruyor. Bhcg geçen çarşamba 66 ya düşmüştü. Yani 12. Gün de inşaallah Allah sizede banada isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah. Bana doktor pıhtılaşma için genetik test yapalım dedi sonucuna göre korunmayı bırakırsın dedi :( günler geçmek bilmiyor

Kızlar merhaba. Ben de dış gebelik geçirdim. İğneyle sonlandırıldı. Sonrasında 6 ay korundum. Bir sene sonra da hamile kaldım. Sizler de inşallah bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz
Ben hic korunmadim 2 sene once dis gebelik gecirmistim fakat rabbim nasip etmedi hamile kalamadim zamani var demekki hayirlisini nasip etsin insallah sorum olacakti sizde herhangi bir sikinti var mi

Bende gecen sene bir dış gebelik geçirdim canım.ardından tekrar gebe kaldım fakat kürtaj oldum .şu an tekrar hamileyim hemde ikiz.yani dış gebeliğimin ardından 2. Kez hamile kaldım ümidini sakın kaybetme...
Allah bagislasin insallah ne mutlu sana guzel bir duygu olamali canim hamile kalmissin hemde ikiz boyle guzel seyleri duyunca pes etmiyorum bende rabbim nasip edicek insallah zamanini bekliyor demek ki

Ben hic korunmadim 2 sene once dis gebelik gecirmistim fakat rabbim nasip etmedi hamile kalamadim zamani var demekki hayirlisini nasip etsin insallah sorum olacakti sizde herhangi bir sikinti var mi
Dış gebelik sonrası 6ay korundum. Sonrasında rahim filmi çektirdim. 1 sene korunmadık ama olöadı bebek. Bir sene sonunda oldu. Şimdi bir sorun yok

Ne guzel Allah bagislasin insallah. Benim esimde sperm hareketsizligi vardi 1 sene oldu tahlil yaptirali suan ne durumda bilmiyorum 3 kere asilama yaptirdim tutmadi sira tup bebekte fakat korkuyorum insallah bende dogal yolla hamile kalirim butun bunlara gerek kalmaz

[/QUOTE]
canım öncelikle tşk ederim ama tüpleri ne ile kontrol ettirebilirz bilgi verirmisiniz buarada dış gebelik degilim çok şükür kese gözüktü başka bir hastanenin ultrosnunda

canım öncelikle tşk ederim ama tüpleri ne ile kontrol ettirebilirz bilgi verirmisiniz buarada dış gebelik degilim çok şükür kese gözüktü başka bir hastanenin ultrosnunda[/QUOTE]
Ne güzel) çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib eylesin inşAllah)

Kızlar bende 3 ay önce bir ölü doğum yaşadım şimdi tekrar hamileyim fakat kese gözükmedi doktorum dış gebelik olabilir dedi hcg istedi cuma günü hcg 1000 çıkmıştı pazar günü 7419.5 cıktı sizce dış gebelik mı geçiriyorum

Back
X