Dış gebelik

Kızlar bende 3 ay önce bir ölü doğum yaşadım şimdi tekrar hamileyim fakat kese gözükmedi doktorum dış gebelik olabilir dedi hcg istedi cuma günü hcg 1000 çıkmıştı pazar günü 7419.5 cıktı sizce dış gebelik mı geçiriyorum

kese 1000le gorunmediyse normal 7binlerle gorunmediyse normal değil.

Kızlar yeni üyeyim bende dış gebelik geçirdim hamile kalamıyorum merak ettim aranızda hamile kalabilen var mı?

Ayy cnm cok sevındım rabbım saglıklı uzun omurler versin. Senın de igne ıle mı sonlandırıldı. Ve bu 1 sene surecinde bırseyler yaptın mı kendılogınden mı oldu soru soruyorum kusura bakma ben cok korkuyorum olmaz dıye

Bende yazmışım buraya :( ne günlerdi çok şükür geçti. Erken müdahale edildiği için tüplerimde sorun yoktu hsg çektirdim. İlk adetten sonra. Dış gebeliği idrar yolu iltihabı yüzünden geçirmişim. Ve genetik testlerde pıhtılaşma çıktı. Tüplerde sorun olmayınca doktor 3 ay yeter dedi. 3.ayın sonunda yine ilaçla hamile kaldım çok şükür. Neredeyse 3 ay bitecek. İlk zamanlar sıkıntılı geçti şu anda dışardam bir sorun yok. İnşaallah bebişimde iyidir. Haftaya kontrolümüz var. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah. Banada dua edin kızlar sağ salim kucağımıza alalım

Bende yazmışım buraya :KK43: ne günlerdi çok şükür geçti. Erken müdahale edildiği için tüplerimde sorun yoktu hsg çektirdim. İlk adetten sonra. Dış gebeliği idrar yolu iltihabı yüzünden geçirmişim. Ve genetik testlerde pıhtılaşma çıktı. Tüplerde sorun olmayınca doktor 3 ay yeter dedi. 3.ayın sonunda yine ilaçla hamile kaldım çok şükür. Neredeyse 3 ay bitecek. İlk zamanlar sıkıntılı geçti şu anda dışardam bir sorun yok. İnşaallah bebişimde iyidir. Haftaya kontrolümüz var. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah. Banada dua edin kızlar sağ salim kucağımıza alalım

İnşallah bir sıkıntı yoktur rabbım sag salım kucağına almayı nasıp etsin. Bizim buradaki doktor benden hıc genetik test hsg istemedi gebelik sonlandı 3 ay korun bu kadar başka birşey demedi ilgilenmedi. Aslında tekrar dıs gebelik geciririm diue de korkuyorum ama bır yandan da istiyorum. Sen ilaçla kaldım derken ne ılacı aceba dıs gebelikten kac ay sonra hamile kaldın

İnşallah bir sıkıntı yoktur rabbım sag salım kucağına almayı nasıp etsin. Bizim buradaki doktor benden hıc genetik test hsg istemedi gebelik sonlandı 3 ay korun bu kadar başka birşey demedi ilgilenmedi. Aslında tekrar dıs gebelik geciririm diue de korkuyorum ama bır yandan da istiyorum. Sen ilaçla kaldım derken ne ılacı aceba dıs gebelikten kac ay sonra hamile kaldın
İnşaallah iyidir. Genetikleri biz istedik
Hsgyide doktor çekelim dedi. 4 mayısta kürtaj oldum. 5 eylülde hamile olduğumu öğrendim çok şükür. Yumurtlama ilacı ile hamile kaldım. Öncede onunla oldu çünkü bende pko var

Hemen hemen aynı aylarda geçirmişiz sanırım bende 10 nısanda kurtaj oldum 13 nısanda igne ıle sonlandı 3 ay korunduk. Temmuz ayından beri beklıyoruz Genetik test özel bı test mı aceba her hastane yapıyor mu

Hemen hemen aynı aylarda geçirmişiz sanırım bende 10 nısanda kurtaj oldum 13 nısanda igne ıle sonlandı 3 ay korunduk. Temmuz ayından beri beklıyoruz Genetik test özel bı test mı aceba her hastane yapıyor mu
Normalde ilk düşükte yapmıyorlar ama biz özelde yaptırdık. Ve pıhtılaşma çıktı diye hamile olduğumu öğrenir öğrenmez başladım iğnelere. Allah sizede nasip eder inşaallah. Ama hsg çektirmeden sakın korunmayı bırakma. Normal kan testlerinde trombosit(plt) değeriniz kaç ? O yüksek oluncada pıhtılaşma riski yüksek oluyor. Bu arada etiketlemeden yada cevaplaya basmadan yazdıklarınızı göremem.

Normalde ilk düşükte yapmıyorlar ama biz özelde yaptırdık. Ve pıhtılaşma çıktı diye hamile olduğumu öğrenir öğrenmez başladım iğnelere. Allah sizede nasip eder inşaallah. Ama hsg çektirmeden sakın korunmayı bırakma. Normal kan testlerinde trombosit(plt) değeriniz kaç ? O yüksek oluncada pıhtılaşma riski yüksek oluyor. Bu arada etiketlemeden yada cevaplaya basmadan yazdıklarınızı göremem.
Cnm kusura bakma mesajını cok gec gordum valla o degere bakılmadı bende hıc. Ben su an korunmuyorım ama hsg den de cok korkuyorum

Cnm kusura bakma mesajını cok gec gordum valla o degere bakılmadı bende hıc. Ben su an korunmuyorım ama hsg den de cok korkuyorum
Normal kan testinde bakılıyor. Korkarak hiç bir şey elde edemezsin. Yine aynı şeyi yaşamak istemiyorsan çektir bence

Kızlar yeni üyeyim bende dış gebelik geçirdim hamile kalamıyorum merak ettim aranızda hamile kalabilen var mı?
merhaba bu konu acildiginda yeni dis gebelik gecirmistim 6 ay beklemem gerekiyordu ve bana cok uzun geliyordu o zaman suan ise bakiyorum ne ara gecmis diyorum. Ben cok sukur bir hafta once guzel haberi aldim, bir taraftan tekrarlarmi korkusu bir taraftan iyi olucak hersey dusuncesi.. cok cok zor bir surec.. insanin icinde hep bir kusku.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah, en guzeli sabirla beklemek cok takmamak ve normal rutinine devam etmek.

merhaba bu konu acildiginda yeni dis gebelik gecirmistim 6 ay beklemem gerekiyordu ve bana cok uzun geliyordu o zaman suan ise bakiyorum ne ara gecmis diyorum. Ben cok sukur bir hafta once guzel haberi aldim, bir taraftan tekrarlarmi korkusu bir taraftan iyi olucak hersey dusuncesi.. cok cok zor bir surec.. insanin icinde hep bir kusku.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah, en guzeli sabirla beklemek cok takmamak ve normal rutinine devam etmek.
Ayy gozun aydın cnm cok sevındım rabbım sag salım kucağına almayı nasıp etsin. 6 ay sonunda mı hamıle kaldın? Ve dıs gebelik nasıl sonlandırıldı aceba sureci anlatır mısın?

Ayy gozun aydın cnm cok sevındım rabbım sag salım kucağına almayı nasıp etsin. 6 ay sonunda mı hamıle kaldın? Ve dıs gebelik nasıl sonlandırıldı aceba sureci anlatır mısın?
cok tesekkur ederim insallah darisi senin ve tum isteyenlerin basina olsun, 5 ay bekledim 2 ay sonrada hamile kaldim, benim igne ile dusuruldu sag tupumdu degerlerim en fazla 390 lara cikmisti sonra hastaneye yattigimda yukselmeye baslayinca igne oldum. suan tekrar sag tupten hamile kaldim.

cok tesekkur ederim insallah darisi senin ve tum isteyenlerin basina olsun, 5 ay bekledim 2 ay sonrada hamile kaldim, benim igne ile dusuruldu sag tupumdu degerlerim en fazla 390 lara cikmisti sonra hastaneye yattigimda yukselmeye baslayinca igne oldum. suan tekrar sag tupten hamile kaldim.
Aynı bende ıgne ıle sonlandırıldı tek doz ınsallaj cnm ya dua et benım ıcınde. Hsg falan istedi mı doktor senden

Back
X