Dış gebelik

Teşekkür ederim canım..bende bugün doktora gitdim her şey yolunda keseyi gördük..Allah isteyen her kese nashib eylesin inşallah..ben çok korku çektim hatda ultrasonda bile korkuyordum kasıklarımın biri çok kötü ağrıyordu...artık kafamda dış gebeliyi oluşturmuştum..ama şükürler olsun güzel haberi Aldım...İnşAllah sende güzel haberi alırsın🤲 dualarını eksik etme kendini strese sokma inşAllah iyi olucak))
Çok sevindim adına🥰🤲🏽 Benimkisi yine dış gebelik bakalım bugün yarın ameliyata gircem tam gün belli değil

Merhabalar ben 4 gün önce bir dış gebelik yaşadım.tüpümün her ikisi duruyor..lakoskopik ameliyyat geçirdim..sorum şuki dış gebelikten sonra hamile kalan varmi kizlar aranızda banada motivasyon olurdu(
Ben de iki hafta once dis gebelik gecirdim, igne ile dusuruldu hala degerlerim sifirlanmadi. Ben de cok merak ediyorum ne zaman hamile kalinabilir. Doktorum en az 6 ay diyor bana cok uzun geldi.
Ben ocak ayında dış gebelik geçirdim 2 doz iğneyle düşürdüm 28 şubatta değerim sıfırlandı ve 7 martta hsg çekildim o gün ilk adetim geldi. Sonrada gelmedi şuan çok şükür 14 haftalık hamileyim 🤭 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ben ocak ayında dış gebelik geçirdim 2 doz iğneyle düşürdüm 28 şubatta değerim sıfırlandı ve 7 martta hsg çekildim o gün ilk adetim geldi. Sonrada gelmedi şuan çok şükür 14 haftalık hamileyim 🤭 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ne guzel cok sevindim...Allah Anali babali buyutsun... Amin Rabbim Tüm kadinlara kismet eylesin..

Ne guzel cok sevindim...Allah Anali babali buyutsun... Amin Rabbim Tüm kadinlara kismet eylesin..
Amin inşallah canım ama bence aradan 2 ay geçse daha iyi bünye toparlanmış olur bende çok sıkı takip yaptık şöyle ki 5 defa kan tahlili yapıldı keseyi görene kadar

Back
X