Dış gebelik ve Mtx sonrası yaşadıklarım !!

Benim normalde beta 3.500 -4000 olması gerekirken 2.400 küsür dü beklemeyelim dedi bugün kürtaj oldum ve tek doz iğne yapıldı Dr bana kese tüpünde demedi bunu göremiyor mu anlamadım ama sol tarafımda şiddetli ağrı ve kanama yaşadım 2 gece boyunca zaten başından beri lekelenmem vardı kahve sonra pembeye döndü inşallah tek doz iğne yeteli olur siz iğneden dolayı bir yan etki yaşadınız mı

Yok düşerken bi ağrım oldu sonrada iğnenin yan etkisi olarak kaşıntım vardı siz şimdi 0 lanana kadar beta takibi mutlak yapın

Benim bugün şiddetli bir ağrım var sol tarafım da
Benim ilkinde sağda şiddetli bir ağrıyla uyanmıştım betam yükselişim gayet normaldi 3000 lerdeydi ama normal bir ağrı değildi asla azalmıyor ve geçmiyordu zaten baştan beride koyu renkte akıntı vardı tüpe zarar verdiği için bi kaç saat içinde ameliyata alınmıştım hiç iğne olmadım ilkinde . İkincide ağrı yoktu hafif kanamam olmuştu doktora söyledim hemen beta baktır dedi düzgün yükselmemişti ve yine tüpte görülmüştü bana hemen yatış verdiler iğnelerden sonra eve göndermediler beta takibi için 2. Günün gecesi de acil ameliyata alındım zaten

İğneden sonra bi yan etki yaşamadım sadece 6 ay korun dedi doktor ama bendeki doz yüksek olduğu için

Benim tüpte mi değil mi belli değil Dr göremedi benimde beta düzgün yükselmedi zaten 2-3 gece şiddetli sol kasığımda Ağrı ve kanamam oldu adet gibi benim adetim daha az geliyor bile belki dr gel hemen yarın beklemeye gerek yok kese gözükmüyor dedi gittim genel anestezi ile kürtaj oldum ve 1 doz iğne oldum sağ kalçamdan çıktıktan sonra sadece koydukları beze biraz kanama geldi eve geldim böyle sanki yapışkan gibi kanlı 2 defa bişey geldi şu an gelen bişey yok kanama gelmesi gerekiyor mu onunla mı düşüyor beta anlamadım bide sol kasığımda ağrı var hala ağrı kesici içiyorum

İğneden sonra kanama vs yaşadınız mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…