Çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız.. 6 ayı doldurmuş olmalısınız.. umarım artık herşey yolunda gider sizin içinde.. bende dün dış gebelik yaşadım bu topiclerden cikamiyorum

Merhaba bende dış gebelik yasadim ama nerdenoldugunu bulamiyorlardi heryere baktilar ama yoktu gozukmuyordu degerim 6000 di dun yine gittim degerim 7000 olmistu ama yine bakti yine bulamadi dedi igne yapicaz her iki kalcaya 40 doz igne yapti kanama oldu dun bigun ama bugun cok gelmiyor artik sizce bu normalmi ? Yani kanama nekadar oluyor kanama bugun biterse bende coxuk yinede gelip dusermi ? Bana doktorum 9 ay korun dedi

Merhaba. Herkese çok geçmiş olsun. Adet olmam gereken gün başlayan kanamanın adet olduğunu düşündüm. Düzenli bir şekilde 6 gün süren reglim 12 günü buldu. Son gece de aşırı kasık ağrım oldu. Kadın doğuma gittim sağ tüpte dış gebelik tespit edildi. Betahcg 512ydi. Üç gün hastanede kaldım. Değerlerim izlendi. Üçüncü gün kürtaj yapılıp tek doz iğne yapıldı. Sonra az az kahverengi lekelenmem oldu. Bağırsak ağrılarım oldu. Bugün lekelenmeden ziyade adet başlangıcı seviyesinde kanamam başlamış. Panik atak oldum sürekli iç kanama mı geçiriyorum diye düşünüyorum. Ağrım hafif, ama kanama kırmızı az da gelse beni korkuttu. Tecrübeli olanlar yorum yazarsa sevinirim. Bu konuyla ilgili okuyorum sürekli yorumları ama ara ara iç kanama mı geçiriyorum korkusu var. Bugün iğnenin beşinci günü cuma tekrar betahcg vereceğim düşüşe geçmesi gerekiyor. En son 534lerdeydi 4. Gün baktırdığımda. Acile gittiğimde direkt yatış veriyorlar, acile gidecek bir sıkıntım yok ama korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…