DIŞ GEBELİK VE METOTREKSAT ANILARIM

Bunun için kombine test yapılıyor diye biliyorum hamileyken yaptırmadınız mı bilginiz yokmuydu, Allah sağlıklı güzel ömürler versin inşallah

Bunun için kombine test yapılıyor diye biliyorum hamileyken yaptırmadınız mı bilginiz yokmuydu, Allah sağlıklı güzel ömürler versin inşallah
Bugün genetik doktora gittik ense kalinligini söyledim 3.1 bu ense kalınlığı hiç bir doktoru korkutmaz dedi o yüzden test yaptırmadım çünkü perinatoloji doktoru ayrıntılı ultrason hiçbir yerde bı anormallik yoktu

Kızlar, iğneden sonra ne kadar süre hem lekelenme hem normal (çok olmayan) kanama yaşadınız? Arada regl sancısı gibi ağrı oluyor çok fazla değil normal mi yaşadınız mı bu şekilde? Betama 3 haftadır baktırmadım sıfırlandı mı bilmiyorum şuan.

Evet hsgden hemen sonra hamile kaldım. Hsg için doktorum 3-4 aylık korunma süreci dolduktan sonra çektirmemi söyledi. Adet bitiminden sonra genelde 10. Gün çekim yapılıyor.
E Epica93 merhaba hsg de tupleriniz nasıl çıkmıştı. Bazı yorumlarda tupler tıkalı ise açılır ve gebelik olur sorun yoksa hsg den de sonuç elde edilemez gibi bir şey okudum.. Bende bugün çektirdim sorun çıkmadı..

Peki beta 0 sifirlaninca agrilaniz geçti mi benim şu an düşüşte birde beta 0 olunca ne kadar süre sonra adet oldunuz

Peki beta 0 sifirlaninca agrilaniz geçti mi benim şu an düşüşte birde beta 0 olunca ne kadar süre sonra adet oldunuz
25 mayısta 0 landı beta ağrılarım beta sıfıra yaklaştıkça baya azalmıştı benim , 19haziran adet oldum 24ünde bitti çok hafif ağrılı geçti inanamadım hatta bu kadar az olmasına ağrımın, 11temmuzda ikinci adetimi oldum bu sefer her adet dönemim gibi ağrılıydı normale döndü yani o da bugün bitti artık ağustos ayında başka bir doktorla görüşeceğim kontrol için umarım herşey gerçekten yolundadır. Umarım senin de rahat geçer gider kurtulursun

Canimm sakin ihmal etme benim drlar cok ilgisizdi igne vurdu dusmedi bir tupumden oldum ic kanama baslamasiyla 4. Gunm amaliyat olali

Merhaba benim beta yine yükselmiş doktor Perşembe gel tekrar bakalım dedi düşmezse ameliyat dedi şu an çok ağlıyorum soğan suyu içsem düşer mi sizce

Ben dış gebelik geçiriyorum şu an beta 45 e düştü ama bu karın ağrılar devam hala normal mi

Yaaaa Allah senden razı olsun içimi nasıl rahatlattın 1 hafta oldu hastanedeyim 4 gün önce iğne vuruldum bugün değerim 709 dan 850 yükselmiş normal dedi doktor ama bende ilacın hem korkusu hem yan etkisi çok oldu birde e nabızdan tahlillerime baktım karaciğer tahlillerim uçmuş bildiğin korku saldı içimi çünkü gerçekten zedelediğini inanıyorum ve aşırı baş dönmem var baya bi korku saldı içimi 3 gün daha hastanedeyim gözlem altında olucam adet kanamadı gibi kanamam var mesajınla içimi rahatlatan şu oldu bu ilacı herkesin kullanıp aynı şeyleri yaşaması çok zararlı bi iğne olsa sanırım ameliyat yapılır hasta tehlikeye atılmazdı çok teşekkür ediyorum

Merhaba aynısını bu 2 aydır ben yaşıyorum ne oldu tekrar hamile kalabi ldin mi

Cok uzun zaman olmus ama gorunce yazmadan gecemedim. Bende bir ay önce dis gebelik gecirdim igne etki etmeyince sol tupum alindi. 10 gun hastanede yattim ameliyattan once beni servisin disina bile cikarmiyorlardi ic kanama ve bayilma riskinden dolayi ameliyat olunca ertesi gun taburcu ettiler. Cok zor bir surec yasamayan bilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…