- Konu Sahibi EU1
-
canim sen kac ay korundun ameliyattan sonra acikcasi ben pek korunmayi dusunmuyorum da:)
Ben ameliyat olmamışdım ilaçla sonlandırılmışdı ve 4 ay korundum doktorun ne diyor şimdi belki sabırsızlanıyorsundur ama bence doktorunu dinle geç olsun güç olmasın.
Ben bu dış gebeliği süreklü okuyor ve araştırıyorum.Doktor nası öyle bişey derki Allahallah bir yerde okumuştum dünyadaki ilk tüp bebek dış gebelik olmuş.Tüp bebek konusunda hiiç bir bilgim yok nasıl olur nasıl bitiyor en ufak fikrim yok ben rahime yerleştiriliyor zannediyordum ,rahime yerleştirildiğini düşününce de dış gebelik nasıl olabilir diye düşünmüştüm ama şöyle bişeyde var illa benim gibi tüplerde olacak diye bişey yok tabi rahim ağzıda karın içinde oluncada dış gebelik oluyormuş.bu başlığı bulduguma öyle sevindim ki umarım bu başlıga yazan ark biri bunu görür ve cevap verir ben tüp bebek yaptırdım ilk beta hcg 57 sonra 215 sonra 939 sonra 1000 üzeri ama tam deger bilmiyorum ama ist tüp bebek yaptırdığım dr dış gebelik olabilrsin dedi burdaki tüp bebekte dış gebelik mi olur dedi ve güya keseyi gördüğünü söyledi 3,5 mm miş yani şaşırdım kaldım tüp bebekte diş gebelik çok yaşanırmış burdaki dr daha ondan haberi yok ya benim keseyide yanlış yerde görüyorsa çıldıracagım
Arkadaşlar benimde 4 gun önce doktordan sevinçle çıktığım gundu hamile olduğumu öğrendiğimde deliye dönmuştum nerdeyse 1,5 senedir bizde bebek istiyorduk ilaçlar falan derken artık bu ay doktıor iğneyle yumurtayı çatlatacağını sölemişti ama adetim 9 gun gecikince içime kurt düşt ü ve bende eczanelerde satılan testklerden yaptıydım pozitif çıktı doktara gittim orda test yaptırdım ordada pozitif ama özel doktoruma gitiğimde kan değerimin 155,83 olduğunu ve pazartesi tekrar ölçmek istediğini söledi bana ya dış gebelik yada ded,i bebek henuz rahme düşmemiş dedi çok korkuyorum bende acaba pazartesi gunu ne gibi bi durumla karşılaşırım bilemiyorum aranızda bu değerlerde olupta bi kaç gun soınra normal değerlere ulaşan varmı yoksa ben fesfesemi yapıtyorum kendimce doktor cok yeni bi hamilelik dedi ama bilmiyorum cvp verirseniz sevinirim .)
ARMAĞAN TEŞEŞKÜR EDERİM CVB İÇİN SON ADET TARİHİM 07.08.2008 PAZARTESİ GUNU ULTROSONDA BİDAHA BAKCAK DOKTOR KAN DEĞERLERİME BAKACAK BENDE SADECE HAFİF Bİ AKINTI VAR GÖHUSLERİMDE ŞİŞLİK KARNIMDA ŞİŞLİK VAR VE ACABA STERSTENMİ BİLMİYORUM MÜTHİŞ Bİ SİNİR SENCE BEN NASIL Bİ SONUCA ULAŞIRIM SAOL CVB IN İÇİN
burcu evet sanki adet görmeden önce akıntı gibi hafif kokulu ama bugun okadar yoğun deil umarım cvp veririsiniz:)ii ki varsınız sürekli buraya grip kendimi teselli ediyorum saplun arkadaşlar kusadasından kocaman sevgilder sağlıklı mutlu gunler hepinize[/QUOT
canım benim yerleşme kanamsıdaolabilir dış gebelik belirtisde.. yer ıkısındede benzer durumlar yaşanabiliyor... bunlar varsayımlar canım hiçmoralini bozma pazartesi yaplacak 2.testin sonucu cok önemli.. sonucunu buran bizde haber ver olurmu canım sanada kocaelinden kucak dolusu sevgiler canım birşey sormak stersen cekinmeden sorabilirisn oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?