Merhabalar;
Benimde bir dış gebelik hikayem var sene 2003 Aralıktı. Mutfakta iş yaparken kasığıma bıçak saplanır gibi bi şey oldu lavoboya koştum ve sanki tüm bağırsaklarım iflas etmişti. Koridora çıktım ve yere düşüp kaldım ablam evdeydi hiç sesim çıkmıyordu. Ablam hissetmiş ve iç güdüsel olarak dışarı çıkmış, beni yerde görünce şok oldu eşim geldi ve hemen hastaneye götürdü ben ayaklarımı aşağı indiremiyordum, öleceğimi hastaneye yetişemeyeceğimi düşünüyordum ve sürekli bayılıyordum. Hastaneye gitttiğimde artık iptal olmuştum sürekli bayılıyordum ayıldığım zamanalarda çığlıklar atıyordum karnımın ağrısından öleceğim zannettim.saatlerce inanılmnaz dayanılmaz ağrılar çektim ve benden idrar tahlilii ultrason istiyorlardı ben hafif ayağa kalkmaya çalıştığım anda bayılıyordum. ve bir sürü tahliler yaptılar serumlar verdiler bana idrar yolları enfeksiyonu teşhisi koyup eve göndermek istediler ben bu arada bayılıyorum hala sık sık. Eşim bu helde eşimi kesinlikle eve götürmeyeceğim ne yapacaksanız yapın dedi. Bu sefer başka testler yapmaya başladılar.Gece saat 1 de gebelik testi yaptırmayı akıl edebildiler. Eşim başka bir hastanede bu testi yaptırdı ve doktorlara getirdi. Beni acilen ulrasona aldılar tüm kadın doğum doktorları amaliyata koştular benide sedye ile alıp. Nerdeyse ölüyormuşum karnım tamamen kan dolmuş dış gebelik geçirmişim ve bu patlamış enteresan olan şeyde tıp ile hiç bir alakası olmayan ablamın ilk tahmini dış gebelikti ama doktorların hiç birinin aklına 6,7 saat boyunca bu ihtimal gelmedi.
Amaliyat iyi geçti ama
Bu olayda tüm ailem tranva yaşadı. Ben aylarca her ay kan tahlili yaptırdım. Eşimin doktorlara güveni sıfırlandı .
şimdi iyiyim ve
Tüp bebek yolu ile bir aylık hamileyim
sevgilerimle