- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.642
- 248
Evet canım benimde öyle oldu son günBanada oyle geliyo heralde su an ki lekelenme tupten sizan kan diye dusunuyorum. Bide sanirim igne sonrasi 3 ay korunmak gerekiyomus hic degilse bazi aliskanliklarimi degistirir kendimi toparlarim boylece
Cok cok gecmis olsun senin icin bu surec daha zorlu olmus vardir bi hayir diyorum ama. Kendi kendime dusunuyorum belki baska bi sorun vardi vucudumda bu igneyi dolayli yoldan bu vesileyle olmus oldum her serde bi hayir vardir. Rabbim bi daha yasatmasin. Doktorum bana ilerlese tupunu bile alsak bi tupun daha var e kocanda yaninda cokta guzel hamile kalirsin dedi bana umut oldu sanada olsunMerhabalar bende yıl içinde dış gebelik geçirdim benim değerim 2 katı değil ama yine de bir artış halindeydi sata göre kese falan görünmeyince şüphelendiler kürtaj oldum değerim hala yükselmeye devam etti ve baya bi beklettiler beni kanamam ağrım yoktu sonrasında maalesef değerim çok yükseldi artık karından bile görünen bir dış gebelikti ve ameliyatla alındı. Maalesef ki tüpümle birlikte alındı. Çok çok geçmiş olsun inşallah çabuk geçer bi sorun olursa cevaplarım
Hadi saglicakla olsunda Rabbim nasip etsin. Bende buyuk ihtimalle cekinicem doktor sunu bi atlatalim sonra size bakalim bi dedi bekliyorumEvet canım benimde öyle oldu son gün
aynen üç adet dönemi korun dedi domtory.
Eylül başında üçüncü adeti olurum ben eğer değişiklik olmazsa... O zamana kadar vücudumda dinlenir inşallah sağlıkla olsun bir daha ki gebeliklerimiz.
Rahim filmi de cektirim öncesinde diyorum
AminnHadi saglicakla olsunda Rabbim nasip etsin. Bende buyuk ihtimalle cekinicem doktor sunu bi atlatalim sonra size bakalim bi dedi bekliyorum
Kesinlikle zor is cocuk tasiyacak bu rahimler iyi bakmak lazimAminnEvet benimkide üç ay sonra konuşalım dedi.
Ama çektirmek mantıklı yani Allah korusun bişey varsa belli olur tıkanıklık açılır ki inşallah bunların hiç biri olmaz
Teşekkür ederimCok tesekkur ederim sanada hayirli saglikli bi gebelik sureci dilerim AllahtanEvet pazartesi tekrar kan vericem durumu takipteyiz doktorumu seviyorum guveniyorum Allah iyi bi doktor cikardi karsima sukur.
Evet ya dagkijli olsunlarKesinlikle zor is cocuk tasiyacak bu rahimler iyi bakmak lazimBenim bir kimyasalim vardi simdi dis gebeligim oldu bunlarla bitmis olsun insallah. Doktor genetik testten bahsetmedi aktif dusukler olmadigi icin ama kan pihtilasmasi seker ne bileyim o tarz dusuk tetikleyecek seylere bakacakmis. Esimede ayni sekilde degerlerimize bakilicak kisacasi. Guzel sonuclar alalim Allahin izniyle.
Ayy ne güzel dış gebelikten ne kadar sonra oldu ?Teşekkür ederimbenim dış gebelik sonrası kızım doğdu şuan 2,5 yaşında bu 2.gebeliğim nasipse yakında bu kızımı da kucağıma alacam. Darısı sizlere nasip olsun inşallah
Doğal yolla oldu ikisi de. Benim ilk kız ilk adetin üstüne oldu canım doktorum korunma vermedi. Ama ignelerim ocakta olmuştu değerimin sıfirlanması şubat sonunu buldu martta da hamile kaldımAyy ne güzel dış gebelikten ne kadar sonra oldu ?
Doğal yolla mi oldu canım?
Maşallah Allah bağışlasın
Ne güzel...maşallah yaDoğal yolla oldu ikisi de. Benim ilk kız ilk adetin üstüne oldu canım doktorum korunma vermedi. Ama ignelerim ocakta olmuştu değerimin sıfirlanması şubat sonunu buldu martta da hamile kaldım
Evet canım 2100 leri gördük 2 doz iğne ile sonlandı. Zor bir süreç ama hepsi geçiyorNe güzel...maşallah ya
İğne ile mi sonlandırıldı dış gebeliğin?
Ay darısı bize olsun yaa sağlıkla
Ahhh aminnn cok sevindim.. gerçekten umut oldunEvet canım 2100 leri gördük 2 doz iğne ile sonlandı. Zor bir süreç ama hepsi geçiyorsiz sonrasına odaklanın hayırlı ve kısa zamanda mis kokulular gelecektir
Söyle oldu benim değerim 28subatta sıfırlandı ama kanama lekelenme olmadı. 7 martta rahim filmi istedi doktorum. Rahim filmiyle beraber kanamam oldu adet kabul etti doktor 2 hafta ilişki yasağı verdi bitişi de yumurtlamaya denk gelince kızım olduAhhh aminnn cok sevindim.. gerçekten umut oldun
Bende 921 ile iğne oldum kuzum.
Eylüle kadar biraz dinlenip deniycez inşallah bizede nasip olur.
Rahim filmi cektirmedin dmi bir ay sonra hamilelik olmuş senin
Teşekkür ederimbenim dış gebelik sonrası kızım doğdu şuan 2,5 yaşında bu 2.gebeliğim nasipse yakında bu kızımı da kucağıma alacam. Darısı sizlere nasip olsun inşallah
Süper ya, ay darısı bizlere olsun inşallah canımSöyle oldu benim değerim 28subatta sıfırlandı ama kanama lekelenme olmadı. 7 martta rahim filmi istedi doktorum. Rahim filmiyle beraber kanamam oldu adet kabul etti doktor 2 hafta ilişki yasağı verdi bitişi de yumurtlamaya denk gelince kızım oldu
Vallahi cok umut oldun Rabbim istesin yeterki her sey olur insallah bu gebeliginide sag salim bitirir bebegini saglikla kucagina alirsin darisi basimizaSöyle oldu benim değerim 28subatta sıfırlandı ama kanama lekelenme olmadı. 7 martta rahim filmi istedi doktorum. Rahim filmiyle beraber kanamam oldu adet kabul etti doktor 2 hafta ilişki yasağı verdi bitişi de yumurtlamaya denk gelince kızım oldu
Teşekkür ederim canım inşallah en kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerini alırızVallahi cok umut oldun Rabbim istesin yeterki her sey olur insallah bu gebeliginide sag salim bitirir bebegini saglikla kucagina alirsin darisi basimizaYarin kan vericem igneden sonra 4.gun insallah dusmustur
Insallah bizde oyle oluruz zira suan tek korktugum bunun tekrarlamasi veya hic bebegimin olmamasiTeşekkür ederim canım inşallah en kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerini alırızama ben bu forumda tanışıp sonradan sağlıklı bebekleri olan çok arkadaş biliyorum
Hiç öyle olumsuz şeyleri düşünme. İyi düşün iyi olsunInsallah bizde oyle oluruz zira suan tek korktugum bunun tekrarlamasi veya hic bebegimin olmamasi
Allaha emanetiz hayalini kuruyosak olur diyorum zor veya kolay. Kolay olsun gonul ister kiHiç öyle olumsuz şeyleri düşünme. İyi düşün iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?