Merhabalar, kendi durumumdan bahsetmek isterim.
Sat 24 Mayıs, sonrasında kendim yumurtlama günümü takip edip hamile kalmıştım ancak dış gebelikmiş..
Değerlerim istenilen gibi artmıyordu hatta Beta 30'lu değerlerde 1 hafta takıldı neredeyse.
Hal böyle olunca sağlıksız bir gebelik denildi akabinde de kanamam başladı.
Düşük yaptığım düşünüldü kürtaj yapıldı ancak değerlerim düşmeyince odak bulunamasa dahi dış gebelik olduğu tespit edildi. 1. iğnemi beta 600 iken oldum. İğnenin 4. günü 1800'lü değerlere çıktı ve 1 hafta geçmesine rağmen düşüş çok az oldu.
(1. iğneden tam 1 hafta sonra) 2.iğnemi değerim 1600 iken kadın doğum hastanesinde yaptılar ve dış gebelik odağını buldular sol tüpte "15*10 mm" , 1 hafta hastanede yatışım verildi çünkü iç kanama ihtimalimin olduğu ve odağın çok büyük olduğu söylendi.
1 hafta sonra hastaneden kendi rızam ile çıktım. 2. iğneden 18 gün sonra değerim 171 oldu. Çok şükür ki odak büyük olmasına rağmen kazasız belasız bu değerlere gelebildim. Ancak ara ara sol kasığım ve sol bacağım ağrı yapıyor. Umarım bu değerlerde bir sıkıntı yaşamam ve bir an evvel sıfırlanır.
Rabbim bu süreci yaşayan herkesin yardımcısı olsun psikolojik ve fiziksel olarak çok zorlu bir süreç.
Süreci yaşayanlar belki merak ederler diye bahsetmek istedim.
Ben ve benim gibi bu süreci yaşayanlar bir an evvel eski sağlığımıza kavuşuruz ve hayırlı,sağlıklı evlat sahibi oluruz.