Dış gebelik şüpheleniyolar

Ysys

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2022
149
44
26
Beta hcg düzgün artmıyor bir düşüyor bir yükseliyor dış gebelikten şüpheleniyolar kese yok diyolar beta hcg bakılıyor metaztas iğne başlayalım diyolar hastanede yatıyorum bebek sesleri bir yandan yanımda yeni doğum yapmış kadın var psikolojik olarak çok yiprandim tüpler ve Rahim tertemiz dış gebeliği ultrasonda bulamadılar bat 11 şubat

Eklentiler

• IMG_20230328_173309.jpg
    IMG_20230328_173309.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20230328_173305.jpg
    IMG_20230328_173305.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20230328_173242.jpg
    IMG_20230328_173242.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 70
ne kadar karıştı sizin işiniz yahu, ne diyo doktorlar

Doppler ile bakılmadi mi ? Diş gebelik ise dopler ile bakıp görebilirler. Beta hcg en son ne zaman bakıldı ve sonuç kaçtı?
2 kere diş gebelik yaşadım sizi çok iyi anlıyorum.

İğne ile müdahale edilmesi kötü değil, inşallah ameliyat gerekmeden iğne ile sonlandırılir. Benim her ikisi de ameliyatla sonlandırıldı maalesef iğne yeterli olmadı cunku benim beta çok yüksekti 8 hafatalikti ve kalp atışı tuplerde oluşmuştu 😔
İnşallah iğne ile müdahale etkili olur 🤲
Doppler ile yeri tespit edilip takibi yapılacaktır. Geçmiş olsun Rabbım kolayca kurtarsin sizi inşallah

Doppler ile bakılmadi mi ? Diş gebelik ise dopler ile bakıp görebilirler. Beta hcg en son ne zaman bakıldı ve sonuç kaçtı?
2 kere diş gebelik yaşadım sizi çok iyi anlıyorum.
Beta hcg 916 620 730 750 650 tıpta yatıyorum herseyle bakıldı yok gözükmüyor

İğne ile müdahale edilmesi kötü değil, inşallah ameliyat gerekmeden iğne ile sonlandırılir. Benim her ikisi de ameliyatla sonlandırıldı maalesef iğne yeterli olmadı cunku benim beta çok yüksekti 8 hafatalikti ve kalp atışı tuplerde oluşmuştu 😔
İnşallah iğne ile müdahale etkili olur 🤲
Doppler ile yeri tespit edilip takibi yapılacaktır. Geçmiş olsun Rabbım kolayca kurtarsin sizi inşallah
Amin inşallah ne zor günler bugünler

Beta hcg 916 620 730 750 650 tıpta yatıyorum herseyle bakıldı yok gözükmüyor
Şu an gözükmesi için çok erken zaten 1500’ün üstüne çıkması lazım. Bende dış gebelik geçirdim 3600 lerde tüpte görüldü kalp atışı da vardı ameliyatla sonlandırıldı. Bence bi an önce iğnenizi olun. Değerleriniz dış gebeliği işaret ediyor malesef😐

Şu an gözükmesi için çok erken zaten 1500’ün üstüne çıkması lazım. Bende dış gebelik geçirdim 3600 lerde tüpte görüldü kalp atışı da vardı ameliyatla sonlandırıldı. Bence bi an önce iğnenizi olun. Değerleriniz dış gebeliği işaret ediyor malesef😐
Yarın belli olacak doktor kontrolündeyim zaten hastanedeyim

Kızlar dış gebelikte kasıkta aşırı ağrı mı oluyor benim canımdan can aldı dün kasık ağrım beta da yükselmemiş aynı duruyo iki gün sonra tekrar vericem bunu yaşayan var mı?

Beta takibi yapılıyor hala henüz tanı konmadı çarşamba günü netleşecek sanırım beta ya göre şuan beta 970

Merhaba benim beta değerim 2 günde bir şöyle ilerledi 155 262 562 970 henüz tanı konmadı çok kasık ağrım olmuştu dış gebelikten şüphelendi doktor eğer 2bin olursa bakıcak görünmezse tanı koyulacak dış gebelikte değer böyle yükselir mi anlamadım sizin nasıldı durumunuz kanama da ara ara oluyor ama az henüz net bir şey yok

Merhaba benim beta değerim 2 günde bir şöyle ilerledi 155 262 562 970 henüz tanı konmadı çok kasık ağrım olmuştu dış gebelikten şüphelendi doktor eğer 2bin olursa bakıcak görünmezse tanı koyulacak dış gebelikte değer böyle yükselir mi anlamadım sizin nasıldı durumunuz kanama da ara ara oluyor ama az henüz net bir şey yok
95 157 399 699 1149 1679 3638. 1679 da teşhis kondu az çok 2 gün sonra 3638 de tüpte bebeği gördüler kalbi atarken ve ameliyat oldum.

Kızlar dış gebelikte kasıkta aşırı ağrı mı oluyor benim canımdan can aldı dün kasık ağrım beta da yükselmemiş aynı duruyo iki gün sonra tekrar vericem bunu yaşayan var mı?
Bu ciddi bişey aslında. Benim doktorum en ufak ağrıda acile gideceksin demişti. İç kanama tehlikesi olabiliyor çünkü. İnşallah bi an önce tam teşhis konulur.

Evet canım yükselir kese gozukunceye kadar rahim de dış gebelik tanisi konuluyor malasef iğnemi ben oldum bile

95 157 399 699 1149 1679 3638. 1679 da teşhis kondu az çok 2 gün sonra 3638 de tüpte bebeği gördüler kalbi atarken ve ameliyat oldum.
Benim 5 haftalıkti öğrendiğimde iğne vuruldum düşüyor değerlerim daha da düşer demi hastanede bir hafta oldu yatıyorum :KK43:(

Bu ciddi bişey aslında. Benim doktorum en ufak ağrıda acile gideceksin demişti. İç kanama tehlikesi olabiliyor çünkü. İnşallah bi an önce tam teşhis konulur.
İnşallah canım çok geçmiş olsun zorlu bir süreç miydi :KK43:

X