Kaç gün sürdü regl ben de dış gebelik geçirdim ve iğne ile tedavi oldum ve 15 gün oldu hala regl devam ediyorMerhaba,
Laparoskopik ektopik gebelik ameliyatımdan sonra 43 gün sonra....İlk reglimi oldum.Yola devam.
Doktorum ameliyat gününü 0 kabul edeceğiz, kırk gün bekleyeceğiz, sonra adetin gelecek diye bilgi vermişti. Şimdi 3 ay doktor müdehalesiz, spontane çalışacağız, sonuç olmazsa tedavi deneyeceğiz.
Rabbim kimseye dış gebelik yaşatmasın.... Tüm evlat isteyenlere de sağlıklı,hayırlı,eli ayağı düzgün,cisiyeti tam, evlatlar nasip etsin
Merhaba canim. Degerlerin sifirlandi miKaç gün sürdü regl ben de dış gebelik geçirdim ve iğne ile tedavi oldum ve 15 gün oldu hala regl devam ediyor
Tekrar test yaptirmadim o yüzden bilmiyorumMerhaba canim. Degerlerin sifirlandi mi
Canim benim o zaman bu kanaman adet kanamasi olmayabilir. Benim ilk igne yeterli olmadi tekrar yukselmeye basladi haftalik testlerle surekli takip ediyoruz dususu. Bence bir tahlil yaptir doktora git dis gebelik tehlikeli birseyTekrar test yaptirmadim o yüzden bilmiyorum
Ben 2 doz iğne yaptırdım 1 hafta aralıkla düşmeye başladı 40 00 lerden 294 düştü sonrasında tekrar test yaptirmadim zaten diş gebelik olup iğne yaptırarak dusurunlerin 1 aya yakın sürüyormuş kanamasıCanim benim o zaman bu kanaman adet kanamasi olmayabilir. Benim ilk igne yeterli olmadi tekrar yukselmeye basladi haftalik testlerle surekli takip ediyoruz dususu. Bence bir tahlil yaptir doktora git dis gebelik tehlikeli birsey
Kaç gün sürdü regl ben de dış gebelik geçirdim ve iğne ile tedavi oldum ve 15 gün oldu hala regl devam ediyor
Dün doktora gittim bhcg değerim 0 oldu rahimde de hicbirsey kalmamış adet de bitti yani lekelenme ler de bitti yani yaklaşık 26 gün sürdüHenim hep 3-4 gün sürer yine aynı şekilde oldu.
2. Igneden sonra mi 26 gun surdu ?Dün doktora gittim bhcg değerim 0 oldu rahimde de hicbirsey kalmamış adet de bitti yani lekelenme ler de bitti yani yaklaşık 26 gün sürdü
Evet ilk dozda zaten bhcg yeterince düşmedi o yüzden ikinci den sonra kanamam başladı ama normalmiş o kadar uzun surmesi2. Igneden sonra mi 26 gun surdu ?
Canım merhaba öncelikle tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin. Bende şuan Yen'i dış gebelik geçiriyorum çok zor Allah başına gelen herkesin yardımcısı olsun. Senin nasıl oldu dış gebelikten sonra hamileliğin. Bende aynı gün iki doz iğne oldum bekliyorum. Tekrar denediğimde yine aynısı olur diye çok korkuyorum.Evet ilk dozda zaten bhcg yeterince düşmedi o yüzden ikinci den sonra kanamam başladı ama normalmiş o kadar uzun surmesi
O korku bende de kese görünene kadar hiç gitmedi.nisanda tüp yaptırdım dış gebelik oldu temmuzda tekrar doktora gittiğimde bhcg 0 olmuştu bir aya yakın lekelenmeler oldu 1 hafta ara geçtikten sonra normal adet oldum ve adet düzenim oturdu tabi bu yaklaşık 4 ayı buldu tekrar kasımda denedim tüp bebek şimdi çok şükür 4.ayı doldurduk.insallab en kısa zamanda hayırlı bir şekilde sana da nasip eder.o psikoloji beni çok sarsmıştı ama çok şükür rabbim bi kolaylık veriyorCanım merhaba öncelikle tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin. Bende şuan Yen'i dış gebelik geçiriyorum çok zor Allah başına gelen herkesin yardımcısı olsun. Senin nasıl oldu dış gebelikten sonra hamileliğin. Bende aynı gün iki doz iğne oldum bekliyorum. Tekrar denediğimde yine aynısı olur diye çok korkuyorum.
Sağol canım amin inşallah öğreneli daha iki gün oldu apar topar kürtaj artı iğne hala belli değil sonuç alınıp alınmadığı kendimi teselli etmeye çalışıyorum bu ilk hamileliğimdi böyle oldu inşallah sonrası iyi olur sağolO korku bende de kese görünene kadar hiç gitmedi.nisanda tüp yaptırdım dış gebelik oldu temmuzda tekrar doktora gittiğimde bhcg 0 olmuştu bir aya yakın lekelenmeler oldu 1 hafta ara geçtikten sonra normal adet oldum ve adet düzenim oturdu tabi bu yaklaşık 4 ayı buldu tekrar kasımda denedim tüp bebek şimdi çok şükür 4.ayı doldurduk.insallab en kısa zamanda hayırlı bir şekilde sana da nasip eder.o psikoloji beni çok sarsmıştı ama çok şükür rabbim bi kolaylık veriyor
Neden kürtaj yaptılar nerdeydi bebek benimki sağ tupe yerleşmişti.sadece iğne ile düşürdüler en fazla değerim 4000 olduSağol canım amin inşallah öğreneli daha iki gün oldu apar topar kürtaj artı iğne hala belli değil sonuç alınıp alınmadığı kendimi teselli etmeye çalışıyorum bu ilk hamileliğimdi böyle oldu inşallah sonrası iyi olur sağol
Doktorum böyle olması gerektiğini söyledi patolojiye gitti sonrada iki doz iğne değerim 2000 lere gelmişti şimdi bekliyorum iki güne düşmesi için inşallah iğneden olumlu sonuç alınır senin kaç doz uygulandı iğneNeden kürtaj yaptılar nerdeydi bebek benimki sağ tupe yerleşmişti.sadece iğne ile düşürdüler en fazla değerim 4000 oldu
İlk iki tane biri sağa biri sola yapıldı.1 hafta sonra düşmedi değerim tekrar iğne oldum yani birinde toplam 87 ml diğerinde 70 ml iğne oldumDoktorum böyle olması gerektiğini söyledi patolojiye gitti sonrada iki doz iğne değerim 2000 lere gelmişti şimdi bekliyorum iki güne düşmesi için inşallah iğneden olumlu sonuç alınır senin kaç doz uygulandı iğne
Benim 50 50 iki iğne yapıldı inşallah değerler düşüyordur. Değerlerin düşmeye başladığında nasıl hissettin farkettinmi düştüğünü? Hamilelik belirtilerin değerler düşerken mi kayboldu nasıl oldu? Çok soru sordum ama aklımda neler neler :) hakkını helal etİlk iki tane biri sağa biri sola yapıldı.1 hafta sonra düşmedi değerim tekrar iğne oldum yani birinde toplam 87 ml diğerinde 70 ml iğne oldum
Canım hamilelik belirtin olmadı zaten transferin 10.günü kahverengi kanamam başladı 1 hafta sürdü.değerin düştüğünü tahlille belli oldu zaten 4000 den 200 lere düşünce daha test yaptırmadım sonrasında yaklaşık 1 ay sonra tekrar test yaptırdığımda 0 olmuştuBenim 50 50 iki iğne yapıldı inşallah değerler düşüyordur. Değerlerin düşmeye başladığında nasıl hissettin farkettinmi düştüğünü? Hamilelik belirtilerin değerler düşerken mi kayboldu nasıl oldu? Çok soru sordum ama aklımda neler neler :) hakkını helal et
Rabbim Sağlıkla kucaginizda göstersin inşallah evladınızıCanım hamilelik belirtin olmadı zaten transferin 10.günü kahverengi kanamam başladı 1 hafta sürdü.değerin düştüğünü tahlille belli oldu zaten 4000 den 200 lere düşünce daha test yaptırmadım sonrasında yaklaşık 1 ay sonra tekrar test yaptırdığımda 0 olmuştu
Tup bebekte risk daha fazlaymiş.ben de şu an geçiriyorum dış gebelik.iğne vuruldum.tekrar tup denemeden önce rahim filmi çekildi mi size?ben şimdi nasıl bir yol izlemeliyim çok korkuyorumO korku bende de kese görünene kadar hiç gitmedi.nisanda tüp yaptırdım dış gebelik oldu temmuzda tekrar doktora gittiğimde bhcg 0 olmuştu bir aya yakın lekelenmeler oldu 1 hafta ara geçtikten sonra normal adet oldum ve adet düzenim oturdu tabi bu yaklaşık 4 ayı buldu tekrar kasımda denedim tüp bebek şimdi çok şükür 4.ayı doldurduk.insallab en kısa zamanda hayırlı bir şekilde sana da nasip eder.o psikoloji beni çok sarsmıştı ama çok şükür rabbim bi kolaylık veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?