- 4 Temmuz 2019
- 1.525
- 1.327
-
- Konu Sahibi tubaaa ebrar
Valla hamile kalabiyosun en azindan buna sevin dedi. Tamam kalabiliyorum da sonu yok ki. Gercekten sans bence de kismetEvet canım daha bi şok oluyor insan doktorun ne dedi canım peki bana tamamen şans dedi
Daha önce kaybin var mi canim ? Varsa pıhtılaşma testlerini yaptirmanı öneririm. Doktor istemesede sen kendin iste hsg içiñ rahat etmesi icin. Birde adet kanamalarınız eskisi gibi miydi azalma vs oldu mu. Benim ki ilk adet şuan ama az . Acaba iğne mi etkiledi
Gecmis olsun canım Rabbim bi daha yaşatmasin. Dedigim gibi pıhtılaşma artı genetik testleri yaptirmani oneririm. Benimde 9 haftalik kaybimla bir dış gebeliğim var. Ilk kayıptan sonra yaptirmistim bu testleri pihtilasma cıkmistı iki gende.Benim 10 haftalikken bir kaybim var kurtaj olmustum sonrasında dis gebeliğim var
Genetik testler derken doktora yarin ayrintili söyleyeyimGecmis olsun canım Rabbim bi daha yaşatmasin. Dedigim gibi pıhtılaşma artı genetik testleri yaptirmani oneririm. Benimde 9 haftalik kaybimla bir dış gebeliğim var. Ilk kayıptan sonra yaptirmistim bu testleri pihtilasma cıkmistı iki gende.
Karyotip analizi ve trombofili paneli canim. Protein c ve protein s aktivitesi. Birde bağışıklıkla ilgili lupus vb testler varGenetik testler derken doktora yarin ayrintili söyleyeyim
Geçmiş olsun Allah bir daha ki sefere en sağlıklısını nasip etsinBenim 10 haftalikken bir kaybim var kurtaj olmustum sonrasında dis gebeliğim var
Benimki 3-4 ay yeterli dedi canımKızlar metotreksat tan sonra doktorunuz ne kadar korunma önerdi cevaplarsanız kimi 3 kimi 6 diyor sizinkiler ne dedi
benimki 6 demistiKızlar metotreksat tan sonra doktorunuz ne kadar korunma önerdi cevaplarsanız kimi 3 kimi 6 diyor sizinkiler ne dedi
Ben sıfırlandiktan sonra 23. Gunde falan adet oldum canim. Ama az geliyor. İgneden dolayi galiba. Sıfirlandiktan bi hafta sonra kontrolde rahim duvari 10 mm kalinlasmis yumurtlama olmus demisti. Iki hafta sonrada adet geldi. Bitsin hsg ye gitcem. Korunma suresini herkese farkli söylemiş doktorlar. Ben 4 ay kadar düşünmüyorum. Rahim tüpler anca toparlanir. Adet bitince de hsg ye gitcemMerhabalar iğneden sonra adet gibi kanamam olmuştu. Fakat değerlerim daha yeni sıfırlandığı için olması gereken adet dönemi nasıl olcak bende bilmiyorum.Fakat doktor ilk bir kaç ay düzensizlik olabilir demişti.ayrıca İğneden sonra 6 ay korunma önerdiği için şimdilik beklemedeyim.fakat Temmuz ayı gibi doktor gerek yok desede Hsg yi çektircem. Göz göre göre risk almak istemiyorum
İğneden sonra 6 ay deniliyor galiba vücuttan atılması icin ilacı tamamenKızlar metotreksat tan sonra doktorunuz ne kadar korunma önerdi cevaplarsanız kimi 3 kimi 6 diyor sizinkiler ne dedi
Bende öyle bir benimki çok zor oldu o süreci en son acil ameliyatı alındım sol tüpüm alındıMerhaba hanımlarbirbirimize umut olalım çünkü umuda çok ihtiyacım var. Dış gebelik yaşadım ve sanki hep öyle olacakmış korkusu var. Gelin birlikte bekleyelim bebişleri
Gecmis olsun canım. Cok mu yüksekti degerinBende öyle bir benimki çok zor oldu o süreci en son acil ameliyatı alındım sol tüpüm alındı
Benimde öyle oldu hatta ben artık sürekli bayıldım o gün acil ameliyatta alınıp sol tüpümü aldılarBenim tam bi seruvendi.. beta yukseldikce yukseldi kese gorunmedi.. doktorlar teshis koyamadi, hic belirti vermedi kanama karin agrisi.. en son beta 40 bindeyken laparoskopi oldm tupum alinmadi cok sukur..cok zor bi surec..
En son 47 deyken ameliyata alındım sürekli bayıldım kan değerim yerlerdeymiş 2 tüp kan takviyesi aldım ameliyat sonrasıGecmis olsun canım. Cok mu yüksekti degerin
47 000 mi olmustu degerinEn son 47 deyken ameliyata alındım sürekli bayıldım kan değerim yerlerdeymiş 2 tüp kan takviyesi aldım ameliyat sonrası
Benim tedavimde sadece 50 mg metotreksat iğnesi yapıldı.ve 6 ay korunmak gerektiği söylendi.sizin tedavi nasıl oldu acaba?Ben sıfırlandiktan sonra 23. Gunde falan adet oldum canim. Ama az geliyor. İgneden dolayi galiba. Sıfirlandiktan bi hafta sonra kontrolde rahim duvari 10 mm kalinlasmis yumurtlama olmus demisti. Iki hafta sonrada adet geldi. Bitsin hsg ye gitcem. Korunma suresini herkese farkli söylemiş doktorlar. Ben 4 ay kadar düşünmüyorum. Rahim tüpler anca toparlanir. Adet bitince de hsg ye gitcem