- 22 Ağustos 2020
- 193
- 70
-
- Konu Sahibi tubaaa ebrar
Ewet canım geçen attığına göre biraz daha belirgin umarım sağlıklı gebelik olurYaptim bugun kaset test ondada silik çıktı ama yarin emin olmak icin sabah kan vericem test yapmaktan kafayi yicem yoksa en azindan varmi yokmu net ogreneyim fotoda cok belirsiz cikmis ama bakinca daha belirgin
Amin canim inşallah yarin kandada cikarEwet canım geçen attığına göre biraz daha belirgin umarım sağlıklı gebelik olur
Canim ben ekimde gecirdim biri tupte biri rahimde dis gebelik. Rahimdeki dusuk oldu yinede kürtaj oldum tuptekinide iki doz methotreksat ignesiyle erittik rahim filmi filan cekilmedim. Şuan 7+4 hamileyim şükür allahimaBende böyle bi konu arıyordum hiç gözüme çarpmıyordu açsanmı diye düşündüm. Baktım varmış
merhaba kızlar bende 2 kere dış gebelik gecirdim. Bende sizin gibi hep öyle olucak diye korkuyorum. Ne durumdasınız inşallah sağlıklı hamileliğe ulaşmışsınızdır
Evet canım seni biliyorumCanim ben ekimde gecirdim biri tupte biri rahimde dis gebelik. Rahimdeki dusuk oldu yinede kürtaj oldum tuptekinide iki doz methotreksat ignesiyle erittik rahim filmi filan cekilmedim. Şuan 7+4 hamileyim şükür allahima
9 - 10 ay oldu ameliyat gecirdim sag tupum alindi. O korku hic gitmedi karnim agrisa gaz sancisi yasasam hemen korkuyorumMerhaba hanımlarbirbirimize umut olalım çünkü umuda çok ihtiyacım var. Dış gebelik yaşadım ve sanki hep öyle olacakmış korkusu var. Gelin birlikte bekleyelim bebişleri
Çok teşekkür ederim
Ben suan ilk adeti oluyorum canım. Bitsin hsg ye gitcem. Senin kac cıktı en son degerHerkese geçmiş olsun kızlar, Allah bi daha yaşatmasın hiçbirimize, zor vir süreç. Benim 1 aydır hala düşmedi hcg değerim. 2 doz metatreksat yapıldı. 2 gün sonra tekrar kan vericem. Merak ettiğim şu ki, hiçbiriniz dış gebelikten sonra rahim filmi çektirmediniz mi ya da pıhtılaşma testi falan yaptırmadınız mı? Ben 3 aylık korunma sürecinde bunları yaptırıcam çünkü tekrarından çok korkuyorum ve yaş 35 zaman kaybetmek de istemiyorum. Tedavi süreçlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Aminnn insallh canimÇok teşekkür ederim
Birbirimize destek olalım. Umut olalım. Güzel haberlerimiz çoğalsın inşallah
Senin zaten kanamayla başlamıştı sürecin yanlış hatırlamıyorsam. Benim içerde kanama vardı ama 2.iğneden sonra başladı kanama ve 18 gündür lekelenme şeklinde devam ediyor. 5 gün önce 385 ti değer canım. Bence de her ihtimal değerlendirilmeli diye düşünüyorum. Benim başka rahatsızlıklarım da var çünkü, bağlantılı olabilir.Ben suan ilk adeti oluyorum canım. Bitsin hsg ye gitcem. Senin kac cıktı en son deger
Evet adet oldum sanıp dış gebelik yasıyormusum canim. Azalmis degerin yakında sıfırlanır insallh. Bencede her ihtimal degerlendirilmeli. Zaten iki kaybımız var. Bi üçüncüyü yasamamak için her seyi yapmaya hazırim. Bide kısıtlama girdi. Nasıl olacak hastane işi bilmiyorum. Ama daha da ertelemek istemitorum hsg yi.Senin zaten kanamayla başlamıştı sürecin yanlış hatırlamıyorsam. Benim içerde kanama vardı ama 2.iğneden sonra başladı kanama ve 18 gündür lekelenme şeklinde devam ediyor. 5 gün önce 385 ti değer canım. Bence de her ihtimal değerlendirilmeli diye düşünüyorum. Benim başka rahatsızlıklarım da var çünkü, bağlantılı olabilir.