- 4 Temmuz 2019
- 1.525
- 1.327
-
- Konu Sahibi tubaaa ebrar
Bı çoğumuz aynı kaderi paylasıyoruz kuzum.. Ben o testleri üniversitesi hastanesinde yaptirdim. Hocaya randevu aldım o yönlendirdi canım. Direkt hemetoloji yada tibbı genetige gitmedim.Sen en zor olanını yaptırmışsın, pıhtılaşma testlerinigerçi değerin düşmesini beklicem ama asla randevu bulamıyorum. Hem hematolojiye bakıyorum hem de tıbbi genetiğe. Neyse 3 ay zaman var bakalım daha. Aynı zamanlarda yaşamışız kayıplarımız da benim de ilk gebelik aralıkta oldu, ikincisi martta oldu. Allah yardımcımız olsun, bütün bunları unutursun bize
Evet 2.den sonra düşmeye başladı zaten, kanama başlayınca. Ama çok yavaş düşüyor yaa bunaldım artıkdüzenim bi normale dönseydi...
3 ay yeterliymiş etkisinin geçmesi için. Benim gittiğim doktor profesör. O öyle söyledi.
Evet öyle oldu ama çok yavaş düşüyor. 1 ay oldu hala sıfırlanmadı. Benimki de 3 ay korunun dedi. Pıhtılaşma ihtimali için doğum kontrol hapı da kullanmak istemiyorum. O da ayrı bi dert..
Canim pıhtılaşma varsa düşük yapmana, bebeğin kalbinin durmasina ya da bebek sahibi olamamaya engel olabiliyor. Bebek senden beslendiği için yetrli kan akışı sağlanamıyor. Bu yüzden defelarca bebegini kaybeden kadın var.Ben burda pıhtılaşma mevzusunu tam olarak anlamadm ya ne demek istediğini. Pıhtılaşma ne için niye nasıl oluyo anlamadm bi anlatır mısn
İnsallh her sey cok güzel olur canımOnu bilmiyorum işte canım şu 4/5 ay geçsin diye bekliyorum sonra daha iyi bir doktora muayene olucam
Canım sıfırlanmadan olan kanama adet degil. Deger sifırlanacak sonra tekrar yumurtlama olacak sonra da adet kanaman gerceklesecek. Yaşadıgın adet kanaması degil ama normal. Ben sıfırlanana kadar hep kanama yasadimBen de öyle düşündüm bi an. Sıfırlanınca regli mi başlıyormuş ki? Ne değişik süreçlermiş bunlar
Insallh bi an önce biter canım. Hastane ortami bile insani psikolojik olarak cökertiyo. Ki kaldi ki böyle bi sürec yasarken. Benim kollarım delik deşik olmustu her gün kan almaktan. En son damar kalmamisti ayaktan acacacklardi damar yolunuDış gebelikten cuma günü 2. Doz mtx yapıldı. Değerim 2637 den 2075 e düşmüş. Haber bekliyorum umarım taburcu olabilirim
Son çare kadın doğuma alıcam zaten randevuyu. Ama o zaman da ordan oraya yönlendirip duruyorlar. Şu bayramı falan bi atlatalım da bakıcaz artıkBı çoğumuz aynı kaderi paylasıyoruz kuzum.. Ben o testleri üniversitesi hastanesinde yaptirdim. Hocaya randevu aldım o yönlendirdi canım. Direkt hemetoloji yada tibbı genetige gitmedim.
Anladım canım teşekkür ederim. Sıfırlandıktan ne kadar sonra adet oldun?Canım sıfırlanmadan olan kanama adet degil. Deger sifırlanacak sonra tekrar yumurtlama olacak sonra da adet kanaman gerceklesecek. Yaşadıgın adet kanaması degil ama normal. Ben sıfırlanana kadar hep kanama yasadim
Benim hepsinin sonuçlanmasi 1bucuk ay sürmedi canim. Bide kısıtlama var. Insallh bayrama kalkarda bizde rahat rahat hallederiz ıslerimiziSon çare kadın doğuma alıcam zaten randevuyu. Ama o zaman da ordan oraya yönlendirip duruyorlar. Şu bayramı falan bi atlatalım da bakıcaz artık
8 nisanda 4.8 cıkmıs beta kuzum ben 2 mayista adet oldum. 16 nisanda da doktora gittigimde rahim duvarin kalinlasmis 10mm olmus yunurtlamisain demisti doktorAnladım canım teşekkür ederim. Sıfırlandıktan ne kadar sonra adet oldun?
İnşallah. Birkaç gün daha yatacakmisim. Hayırlısı olsun bakalım. Çok teşekkür ederim.Insallh bi an önce biter canım. Hastane ortami bile insani psikolojik olarak cökertiyo. Ki kaldi ki böyle bi sürec yasarken. Benim kollarım delik deşik olmustu her gün kan almaktan. En son damar kalmamisti ayaktan acacacklardi damar yolunu
Anladım canım teşekkür ederim8 nisanda 4.8 cıkmıs beta kuzum ben 2 mayista adet oldum. 16 nisanda da doktora gittigimde rahim duvarin kalinlasmis 10mm olmus yunurtlamisain demisti doktor
3-4 ay yeterli dedi canımAnladım canım teşekkür ederimKaç ay korunun dedi doktor? Benim doktorum 3 ay dedi
Evet aynı o zaman. Sizin bu ilk gebelik miydi? Ne zamandır düşünüyordunuz3-4 ay yeterli dedi canım
Ikinci canım ilkini aralikta kalbi durdugu icin kürtajla aldilarEvet aynı o zaman. Sizin bu ilk gebelik miydi? Ne zamandır düşünüyordunuz
Hadi hayırlısı olsun insallh canım. Hepsi tertemiz çikarda bi sorun yoktur insallh. O zaman önümüzdeki ay hsg icin gideceksin oylemiArkadaşlar merhaba doktordan çıktım öykümü anlattim. kan pıhtılaşması ve genetik testler icin kan aldilar. reglimin baslangici itibariyle 10. gunde hsg istedi haftaya tekrar kontrol var bu ay takipte kalmak istiyorum herseyi tamamlayalim sonrasinda gebelik icin konusuruz dedi
Anladım canım hayırlısıyla güzel haberleri alırız biz de inşallahIkinci canım ilkini aralikta kalbi durdugu icin kürtajla aldilar
Bunları neden istediler canım 1 kere dış gebelik oldu diye mi? Kaçırdım orasını benArkadaşlar merhaba doktordan çıktım öykümü anlattim. kan pıhtılaşması ve genetik testler icin kan aldilar. reglimin baslangici itibariyle 10. gunde hsg istedi haftaya tekrar kontrol var bu ay takipte kalmak istiyorum herseyi tamamlayalim sonrasinda gebelik icin konusuruz dedi
önümüzdeki hafta cekelim dediHadi hayırlısı olsun insallh canım. Hepsi tertemiz çikarda bi sorun yoktur insallh. O zaman önümüzdeki ay hsg icin gideceksin oylemi
canim bir düşük bir dis gebeligim var bu doktora ilkd efa gittim anlattim falan ben zaten bu testleri istiyordum bunlari yaptirmam gerekir mi doye sordum direk daha once yapilmamasi hata dedi direkBunları neden istediler canım 1 kere dış gebelik oldu diye mi? Kaçırdım orasını ben