Gebeliğe Hazırlık Dış gebelik sonrası tekrardan gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 ay gecti cnm ama bu benimde 9 ay da hem duduk hem dis gebelik var bende bir iki ay beklemeye karar verdim
Canım haddim değil ama ben de geçen hazirandan beri bir dış gebelik ardından düşük yaşadım 12 nisanda hsg çekildim doktor bana da korunma dedi şu an hamileyim sağlıklı mı değil mi aynı şeyleri Yaşar mıyım ( inşallah yaşamam )bilmiyorum ama bence doktorunu dinle değerlendir çünkü hsg sonrası dış gebelik ihtimali çok az diye biliyorum

Çok dikkat et canım kendine demek ki her an bebiş gelebilir çok heyecanlı
Hsg yi özelde mi çektiler devlette mi para ödediniz mi

Kızlar, çol güzel haberlerle geldim. Sükur hsg temiz çıktı. Rahimde tüplerde herhangi bir sıkıntı yok.

Benimde hsg cok temiz kızlar şükür ama korunmana gerek yok dedi. Hatta hsg den somra mutlaka ilsikiye girin cunku gebelik sansiniz artti dedi. hic ilacta kullanmıyorum
Kızlar çok sevindim gözünüz aydın darısı bize olsun, bu süreci sağlıkla atlatalım inşallah sonra her şey yoluna girer zaten.

Haklisin cnm ama ne bilim.hazir degilim sanki . Bellki bir daha ki ay nasipse

Çok dikkat et canım kendine demek ki her an bebiş gelebilir çok heyecanlı
Hsg yi özelde mi çektiler devlette mi para ödediniz mi
Insallh canım benim hayırlisı ne zamansa o zaman gelsin bebişlerimiz ❤ özelde çektirdim ben canım 1500 tl falan tuttu anestezili. Kan tahlileri, civit testi vs. Anestesizi sadece 800 dü galiba

Insallh canım benim hayırlisı ne zamansa o zaman gelsin bebişlerimiz ❤ özelde çektirdim ben canım 1500 tl falan tuttu anestezili. Kan tahlileri, civit testi vs. Anestesizi sadece 800 dü galiba
Ben de özelde kurtaji 1500 e olmuştum ayni fiyat demek ki benim de pazartesi kontrolüm var tekrar soracagim hsg isini biraz korkuyorum ama bakalım ne diyecek doktorum tahlillerimi bi vereyim de

Bu arada bugün çağla sikelin programında gördüm arı sütü çok iyi geliyormuş üremeye, propolis ve polen de enfeksiyonlardan koruyor zaten ben propolis ve polen kullanıyorum bu salgin başladığından beri ari sütünü de alacagim belki araştırmak istersiniz faydası olur

Ben de özelde kurtaji 1500 e olmuştum ayni fiyat demek ki benim de pazartesi kontrolüm var tekrar soracagim hsg isini biraz korkuyorum ama bakalım ne diyecek doktorum tahlillerimi bi vereyim de
Hic korkma canım. Zaten uyuyosun hiç bisey hissetmiyorsun. Uyaninca cok cok az bi ağrı oluyo agrı kesici ile oda gecti o kadar. Kürtajdan cok daha kolay canım. Onu atlattiysan hsg den hic korkma.

Tmm sagolasın canim. Aklimda bulunsun venimde ❤

Benimde hsg cok temiz kızlar şükür ama korunmana gerek yok dedi. Hatta hsg den somra mutlaka ilsikiye girin cunku gebelik sansiniz artti dedi. hic ilacta kullanmıyorum
Bende Hsg yi dün çekindim tüpler açık enfeksiyon olmaması için antibiyotik verdi bu ay korun dedi ama okuduklarıma göre Hsg çekilen ay korunmayan çok benim doktorum niye korun dedi kara kara düşünüyorum

Bende Hsg yi dün çekindim tüpler açık enfeksiyon olmaması için antibiyotik verdi bu ay korun dedi ama okuduklarıma göre Hsg çekilen ay korunmayan çok benim doktorum niye korun dedi kara kara düşünüyorum
Valla cnm zaten ben doktorlari hic anlamiyorum artik hepsi farkli biseyler soyluyo bana antibiyotik flaan vermedi korunma dedi gebelik istiyosaniz gec kalmayin bu ay deneyin falan dedi
sordum hatta ben metotreksat vurundum bundna sonr a6 ay beklemiccek miyim diye hayir hayir gerek yokd edi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…