-
- Konu Sahibi tubaaa ebrar
Senin de hayırlı olsun canım, güzel haberlerle dönün bize inşallah. Darısı bizeCanim bende cok gerildim aradim hastaneyi ben anestezili istiyorum dedim pazarteside ben cektiriyorum insallah temiz cikar sonuçlarimiz
Sagolasin canimAyy hadi hayırlısı, sevindimiyiymiş fiyat gayet makul bence. Sonu iyi olsun inşallah kuzum
Evet onları düşünerek çok makul zaten. Bu sefer 2 hafta sonra kan ver dedi. Onda da sıfırı görücem artık inşallahSagolasin canimaslinda anestezisiz 800 tl falan ama ben anestezili istedigim icin boyle oldu, kan tahlilleri covid testi vs. Darısı başına insallh, bi sıfırlansın şu degerler hayırlısıyla. Sonra güzel seyler konusacıgimız zamanlarda gelir elbet..
Hadi insallh kuzum ❤Evet onları düşünerek çok makul zaten. Bu sefer 2 hafta sonra kan ver dedi. Onda da sıfırı görücem artık inşallahevet o günleri de göreceğiz inşallah
Allahim tez vakitte guzel haberini almayi nasip etsin inşallah canım. Yok henüz belli degil sali gunu gidicem belki bi tahminde bulunur doktor ama bana kiz gibi geliyor yani bilmem ki en başından beri içimde öyle bir his varMaşallah çok şükür canım cinsiyet belli oldumuben bildiğin gibi beklemeye devam kuzum
Geçmiş olsun öncelikle, bende subat 2020 de dış gebelik gecirdim doktor 6 ay 1 sene korun dedi, 7. Ayda tekrar hamile kaldım kimyasal gebelik oldu yıkıldım.. 5 ay kadar daha denedik olmayınca başka bir doktora gittik rahim filmi önerdi. Onu da çektirdik, ki rahim filmi ayrıca bir alternatif tedavi gibi düşünülebilir, benim dış gebelik gecirmediğim diğer tüpüm hafif tıkalıymış işlemle açıldı, rahim filminden sonra korunmaya gerek yok demişti doktor, filmden iki ay sonra tekrar hamile kaldım o da kimyasal gebelik oldu. Sanırım pıhtılaşma var onun testlerini isteyeceğim. Her yaşanılan bir iz bırakıyor, rahim filmini çektirmeni tavsiye ederim yoksa sürekli aklının Bi köşesinde her ağrın olduğunda yine mi aynı şeyleri yaşayacağım diye düşünmeye başlıyor insan. İnşallah tez zamanda sağlıkla kavuş evladınaArkadaşlar bir sorum olacak madem ayni dertten sinaniyoruz doktorlarınızın sonrası için önerileri neler oldu ben tek doz iğne olduğum için 3 adet donemi geçinde deneyebilecegimi söylemişti rahim filmine gerek yok demişti sizlerin durumunu merak ettim sonrasında sağlıklı gebelik elde eden var mi bir de aramızda? Cevaplarsaniz çok sevinirim
Merhaba nerede yaptırdın acaba bu testleri? Bende gerek duyuyorum da dış gebelik geçiriyorum şu an. 3 ay geçsin hsg ve genetik test düşünüyorum ama ne nerde yapılır bilmiyorum pekGecmis olsun canım Rabbim bi daha yaşatmasin. Dedigim gibi pıhtılaşma artı genetik testleri yaptirmani oneririm. Benimde 9 haftalik kaybimla bir dış gebeliğim var. Ilk kayıptan sonra yaptirmistim bu testleri pihtilasma cıkmistı iki gende.
Üniversite hastaneleri ücretsiz yapıyor canım. Kadın doğuma randevu aliyosun, iki düşüğüm var trombofoli, karyotip ve bağışıklık testleri yaptırmak istiyorum diyosun, orası seni tıbbı genetiğe yönlendiriyor.Merhaba nerede yaptırdın acaba bu testleri? Bende gerek duyuyorum da dış gebelik geçiriyorum şu an. 3 ay geçsin hsg ve genetik test düşünüyorum ama ne nerde yapılır bilmiyorum pek
İki düşüğüm yok canım hani 2 kez tekrarlayınca mı yapıyorlarÜniversite hastaneleri ücretsiz yapıyor canım. Kadın doğuma randevu aliyosun, iki düşüğüm var trombofoli, karyotip ve bağışıklık testleri yaptırmak istiyorum diyosun, orası seni tıbbı genetiğe yönlendiriyor.
Canım iki düşük olmayınca yapmiyorlar, hatta 3 olunca bile anca yapan yerler var. Direkt tıbbi genetige gidip yaptirabiliyor musun bilmiyorum. Kadin dogum yönlendirince tıbbi genetikte belli bi güne randevu veriyo. Yani benimki boyle oldu. Başka türlü yaptıran var mıdir bilmiyorumİki düşüğüm yok canım hani 2 kez tekrarlayınca mı yapıyorlar
Bide kadın doğuma gittikten sonra tıbbi genetiğe aynı gün gidebiliyor muyum üniversiteye uzağım da
Bi hastane var direkt mhrsden tıbbi genetiğe randevu alınabiliyor ama bilemedim bakarlar mı ki
Tamam canım sağolasınCanım iki düşük olmayınca yapmiyorlar, hatta 3 olunca bile anca yapan yerler var. Direkt tıbbi genetige gidip yaptirabiliyor musun bilmiyorum. Kadin dogum yönlendirince tıbbi genetikte belli bi güne randevu veriyo. Yani benimki boyle oldu. Başka türlü yaptıran var mıdir bilmiyorum
Birde bir düşük olup yalan söyleyip yaptiranda var canım. Bi tanede evde düsük yaptim, ya da kimyasal oldu diye.Tamam canım sağolasın
Merhaba bu teslerin dış gebelikle de alakası olabilir mi yoksa sadece düşüklemi ilgili. Ben hiç düşük yaşamadım ama 2 kez dış gebelik oldu. Bundan sonrası için gerekli ne test vs varsa yaptırarak devam etmek istiyorum. Var mi bir bilginiz bununla ilgili. Rahim filmi cektiricem yani sıra bu testleri de yaptirmalimiyim acaba bilgim yok taBirde bir düşük olup yalan söyleyip yaptiranda var canım. Bi tanede evde düsük yaptim, ya da kimyasal oldu diye.
Canım kimyasal dış gebelik daha çok tüplerle alakalı diye biliyorum, ama eger bu testlerde bi problem varsa o da yol acıyor mu bilmiyorum. Bunu doktora sorman daha iyi olur. Eger kanda pıhtılaşma bozukluğu, ya da bagısıklikla ilgili, ya da esinle senin ortak gen birlesiminde bi problem varsa bunlarin hepsi düşüklere, gebe kalamamaya ya da böyle bazı sorunlara yol acıyor bu kesin. O yüzden doktora sorman daha dogru olur bunu. Ama imkanin varsa bence yaptır.Merhaba bu teslerin dış gebelikle de alakası olabilir mi yoksa sadece düşüklemi ilgili. Ben hiç düşük yaşamadım ama 2 kez dış gebelik oldu. Bundan sonrası için gerekli ne test vs varsa yaptırarak devam etmek istiyorum. Var mi bir bilginiz bununla ilgili. Rahim filmi cektiricem yani sıra bu testleri de yaptirmalimiyim acaba bilgim yok ta
Ne gerekiyorsa yaptiricam bu sefer yoksa insan cok yıpraniyor bu şekilde. Doktorlar herseye gerek yok demeyi çok seviyor malesef. İlkinden sonra rahim filmi cektireyim dedim gerek yok dediler keske cektirseymisim dinlemeseymisim diyorum simdiCanım kimyasal dış gebelik daha çok tüplerle alakalı diye biliyorum, ama eger bu testlerde bi problem varsa o da yol acıyor mu bilmiyorum. Bunu doktora sorman daha iyi olur. Eger kanda pıhtılaşma bozukluğu, ya da bagısıklikla ilgili, ya da esinle senin ortak gen birlesiminde bi problem varsa bunlarin hepsi düşüklere, gebe kalamamaya ya da böyle bazı sorunlara yol acıyor bu kesin. O yüzden doktora sorman daha dogru olur bunu. Ama imkanin varsa bence yaptır.
Onlara göre hava hoş çünkü canım. Olan hep bize oluyor. Ben şimdi çektiricem salı günü hsgNe gerekiyorsa yaptiricam bu sefer yoksa insan cok yıpraniyor bu şekilde. Doktorlar herseye gerek yok demeyi çok seviyor malesef. İlkinden sonra rahim filmi cektireyim dedim gerek yok dediler keske cektirseymisim dinlemeseymisim diyorum simdi
Kuzum benimde ığneden sonraki kanama artmış ve kanamadan bi hafta sonrada deger sıfırlanmıati. Bi baktir istersen aklinda kalmasınKızlar 4-5 gün önce hcg baktırdığımda 65 çıkmıştı. Zaten dış gebelik kanaması 18gün sürdü ve aradan 5 gün geçti ben tekrar regl oldum bugün. İyi tarafından bakıyorum sürecim uzamamış oldu ama hcg sıfırlanmış mıdır acaba? 2 hafta sonra yaptır demişti doktor ama ben yarın bi baktırıcam.
Cok güzel.. tesekkurler kuzumKızlar 4-5 gün önce hcg baktırdığımda 65 çıkmıştı. Zaten dış gebelik kanaması 18gün sürdü ve aradan 5 gün geçti ben tekrar regl oldum bugün. İyi tarafından bakıyorum sürecim uzamamış oldu ama hcg sıfırlanmış mıdır acaba? 2 hafta sonra yaptır demişti doktor ama ben yarın bi baktırıcam.