-
- Konu Sahibi tubaaa ebrar
Yok kuzum benim 2.iğneden sonra kanama başladı, değer düşmeye başladı ama kanama 18gün sürdü hala da sıfırlanmadı. Ama bu kez bence sıfır olmuştur artık normal reglim başladığına göre. Yarın baktırıcam, hadi inşallahKuzum benimde ığneden sonraki kanama artmış ve kanamadan bi hafta sonrada deger sıfırlanmıati. Bi baktir istersen aklinda kalmasın
Hadi insallh kuzum bitecek az kaldı bu işkence. Ve hersey sonrasında cok güzel olacak ❤Yok kuzum benim 2.iğneden sonra kanama başladı, değer düşmeye başladı ama kanama 18gün sürdü hala da sıfırlanmadı. Ama bu kez bence sıfır olmuştur artık normal reglim başladığına göre. Yarın baktırıcam, hadi inşallah
Aynen öyle. İnsallah hayirli haberler alırsınız sonucunuz iyi olurOnlara göre hava hoş çünkü canım. Olan hep bize oluyor. Ben şimdi çektiricem salı günü hsg
Canım naptın çeltirdin mi film ? Bende bugün 2 de cektiricemCanim bende cok gerildim aradim hastaneyi ben anestezili istiyorum dedim pazarteside ben cektiriyorum insallah temiz cikar sonuçlarimiz
Canim çektirdim dün anestezili oldugu icn hic hatirlamiyorum bile . Ama sonrasında agrim falan olmadi cok cokk azz bir akintim oldu. bugun kendi doktorumda randevum var o soylucek sonucuCanım naptın çeltirdin mi film ? Bende bugün 2 de cektiricem
İnsallh hayırlı haberlere o zaman canım.. Bende yeni geldim hastaneye bakalımCanim çektirdim dün anestezili oldugu icn hic hatirlamiyorum bile . Ama sonrasında agrim falan olmadi cok cokk azz bir akintim oldu. bugun kendi doktorumda randevum var o soylucek sonucu
Geçmiş olsun canım inşallah güzel sonuçlar çıkar inşallah sağlıklı bir bebise vesile olur bize haber ver mutlakaCanim çektirdim dün anestezili oldugu icn hic hatirlamiyorum bile . Ama sonrasında agrim falan olmadi cok cokk azz bir akintim oldu. bugun kendi doktorumda randevum var o soylucek sonucu
Hadi inşallah ağrısız sizisiz atlatirsin güzel sonuçlar gelirİnsallh hayırlı haberlere o zaman canım.. Bende yeni geldim hastaneye bakalım
Canim benim guzel haberler bekliyorum insallah hic korkmaİnsallh hayırlı haberlere o zaman canım.. Bende yeni geldim hastaneye bakalım
insallah canim doktordan cikinca yazarim mutlkaaGeçmiş olsun canım inşallah güzel sonuçlar çıkar inşallah sağlıklı bir bebise vesile olur bize haber ver mutlaka
Canım naptın çeltirdin mi film ? Bende bugün 2 de cektiricem
Hadi hayırlısı ikiniz için deCanim çektirdim dün anestezili oldugu icn hic hatirlamiyorum bile . Ama sonrasında agrim falan olmadi cok cokk azz bir akintim oldu. bugun kendi doktorumda randevum var o soylucek sonucu
Canim benim guzel haberler bekliyorum insallah hic korkma
Geçmiş olsun canım inşallah güzel sonuçlar çıkar inşallah sağlıklı bir bebise vesile olur bize haber ver mutlaka
Kızlar, çol güzel haberlerle geldim. Sükur hsg temiz çıktı. Rahimde tüplerde herhangi bir sıkıntı yok.Hadi hayırlısı ikiniz için desorunsuz atlatırsınız bu süreci inşallah sonra da gelsin güzel haberler
Çok şükür canım çok sevindim inşallah bebiş haberlerini de alırız korunmak gerekiyor muymus hsgden sonra bi şey dedi mi doktor ağrı sizi oldu mu bi de yaKızlar, çol güzel haberlerle geldim. Sükur hsg temiz çıktı. Rahimde tüplerde herhangi bir sıkıntı yok.
1 hafta korunma verdi enfeksiyon kapmamak için kuzum. Zaten çok hassas bi yapim var kürtajdan sonra kapmıştım. O yüzden riske atmamak adına dedi. Anestezili oldum ben. Uyanıninca hafif bi agri oldu sadece ama cok cok az. Antibiyotik ağrı kesici verdi o kadar.Çok şükür canım çok sevindim inşallah bebiş haberlerini de alırız korunmak gerekiyor muymus hsgden sonra bi şey dedi mi doktor ağrı sizi oldu mu bi de ya
Gözümüz aydın olsun canım. Şükür atlattık bunu. Darısı diğer tüm arkadaşlarimızın başınaBenimde hsg cok temiz kızlar şükür ama korunmana gerek yok dedi. Hatta hsg den somra mutlaka ilsikiye girin cunku gebelik sansiniz artti dedi. hic ilacta kullanmıyorum
Senin 3 ay geçmisti dimi canim dış gebelik geçireli. Benim diktor bana bugün dediki adet olduktan sonra deneyebilirsin. Öncede 3-4 ay demisti. Simdi bu ay adet ol ikinci adet olcak benim bi ay. Ondan sonra denemeye başlayabilirsiniz dedi. Dedigin gibi bi öyle bi böyle diyolarDia gebelikte gittigim doktor dirke 6 ay gebelik yok demisti. Bu doktor oyle birsey yok deneyebilirisniz diyo . Inanin kafayi yicem sabit birsey doyen yok asla
3 ay gecti cnm ama bu benimde 9 ay da hem duduk hem dis gebelik var bende bir iki ay beklemeye karar verdimSenin 3 ay geçmisti dimi canim dış gebelik geçireli. Benim diktor bana bugün dediki adet olduktan sonra deneyebilirsin. Öncede 3-4 ay demisti. Simdi bu ay adet ol ikinci adet olcak benim bi ay. Ondan sonra denemeye başlayabilirsiniz dedi. Dedigin gibi bi öyle bi böyle diyolarama ben sanirım 1-2 ay ara vericem cünku iki gebelik oldu 6 ayda. Kürtajdı, metotreksatti vücudumu rahmimi diblendireyim diyorum.
Anladım canım. Bencede hem bedenen, hem ruhen toparlanmıs olucaz. Geç olsun güz olmasın. Önemli olan hamile kalmak degil devam ettirebilmekmis bunu ögrendim. O yüzden acelesi yok. Saglıcakla olsunda bir iki ay cabuk gecer3 ay gecti cnm ama bu benimde 9 ay da hem duduk hem dis gebelik var bende bir iki ay beklemeye karar verdim