Gebeliğe Hazırlık Dış gebelik sonrası tekrardan gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de geçen haziranda dış gebelik yaşamıştım sonra 6 ay korunduk sonra korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım 9.haftada bebeğimin kalbi durdu genetik yaptırdık bebeğe sağlıklı bir kız bebek olduğu anlaşıldı kan pıhtılaşmasından şüphelendi doktor ve hafif düzey Kan pıhtılaşması çıktı hsg çekildim orada da rahmimin hafif t şeklinde olduğu anlaşıldı şimdi yeniden deniyoruz hayırlısı olsun lütfen doktorların bir defa bebek kaybetmekle bir şey olmaz laflarına inanmayın bana ilk kayıptan sonra dene olur deyip dediler ihmal ettiler

Allah Allah yaa onunla da alakalı değil demek ki tekrarı olması. Çok üzüldüm tatlım yaa gerçekten yıpratıcı, üzücü.. Bir daha tekrarını yaşatmasın allah
Şans heralde canım. Doktorum baştan sol tüpümde hidroselpenkten şüphelendi. Ama filmde bişeu çıkmadı. Senin şanssızlığın yapcak bişey yok dedi oda. Öyle bekliyoruz Amin inşallah kimse yaşamasın canım

İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız

Ben ilk kayıptan sonra bütün testleri yaptırmıstım canim. Hafif düzey pıhtılaşma çıkmıştı. Ama sans bu da dış gebelik oldu. Ama sana katılıyorum, doktorlara kalsa hersey normal, olan bize oluyor

Bana ikinci kayıptan sonra bile çok abartıyorsun dediler gerek yok tahlile dediler iyi ki yaptım tüm testleri en azından şimdi önlem alıyorum gerisi Rabbime emanet

hsg anesteziliymi doktoe onermedi anestezi ama gerildim ben baya

hsg anesteziliymi doktoe onermedi anestezi ama gerildim ben baya
Bana direk anestezili önerdi o anda kendini kasmaman daha düzgün çıkmasını sağlar ben anestezisiz olamazdım çünkü normal hayatımda da panik bir insanım sen rahat bir yapıdaysan belki kasılmazsın

Cok teşekkür ederim. Sizede cok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın. benimde az önce yapıldı iğne. Henüz kanama ağrı filan yok. Olması mı gerekiyor düşmesi icin

Cok teşekkür ederim. Sizede cok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın. benimde az önce yapıldı iğne. Henüz kanama ağrı filan yok. Olması mı gerekiyor düşmesi icin
Kişiye göre değişiyormuş. Doktorlar kanama ağrıdan ziyade beta HCG nin düşmesini onemsiyolar. Benim ilk iğneden sonra ağrı kanama olmadı. zaten 4. Günde HCG değerim yukseldi. İkinci iğneden sonra hafif karın ağrım hareketle lekelenmem falan oldu. 6. Günümde parça düşürdüm ve kanamam oldu yani bu sabah. Ağrı da adet sancısindan biraz fazlaydı 10 dk falan sürdü. Sonrasında hafifledi. Şu anda yine hareket ettiğimde kanama oluyo. Ağrım yok çok şükür.
İnşallah ikinci iğneye gerek kalmadan düşer değerleriniz.
Bu arada hastanede yatiyomusunuz. Evdeyseniz şiddetli bi sanciniz falan olursa hastaneye gitmeniz iyi olur.

Ben burada yatarken biri geldi birinci iğneden sonra değeri düştü taburcu oldu. Onun ağrısı kanaması epey oldu.
Benim ikinci iğne ile oldu ve fazla sancım kanamam olmadı süreçte.
Başka biri igneden sonra değeri çok yükseldi hiç ağrısı olmadı ameliyat oldu.
Degisiyor yani canim

Anladim canm sagol bilgi verdiğin için. Tez zamanda kurtulalım insallah. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…