-
- Konu Sahibi tubaaa ebrar
Şans heralde canım. Doktorum baştan sol tüpümde hidroselpenkten şüphelendi. Ama filmde bişeu çıkmadı. Senin şanssızlığın yapcak bişey yok dedi oda. Öyle bekliyoruzAllah Allah yaaonunla da alakalı değil demek ki tekrarı olması. Çok üzüldüm tatlım yaa gerçekten yıpratıcı, üzücü.. Bir daha tekrarını yaşatmasın allah
İnşallah. Ne zaman çektirceksiniz filmiYaaa, insallh bizde de bi sorun yoktur
İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınızBen de geçen haziranda dış gebelik yaşamıştım sonra 6 ay korunduk sonra korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım 9.haftada bebeğimin kalbi durdu genetik yaptırdık bebeğe sağlıklı bir kız bebek olduğu anlaşıldı kan pıhtılaşmasından şüphelendi doktor ve hafif düzey Kan pıhtılaşması çıktı hsg çekildim orada da rahmimin hafif t şeklinde olduğu anlaşıldı şimdi yeniden deniyoruz hayırlısı olsun lütfen doktorların bir defa bebek kaybetmekle bir şey olmaz laflarına inanmayın bana ilk kayıptan sonra dene olur deyip dediler ihmal ettiler
Ben ilk kayıptan sonra bütün testleri yaptırmıstım canim. Hafif düzey pıhtılaşma çıkmıştı. Ama sans bu da dış gebelik oldu. Ama sana katılıyorum, doktorlara kalsa hersey normal, olan bize oluyorBen de geçen haziranda dış gebelik yaşamıştım sonra 6 ay korunduk sonra korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım 9.haftada bebeğimin kalbi durdu genetik yaptırdık bebeğe sağlıklı bir kız bebek olduğu anlaşıldı kan pıhtılaşmasından şüphelendi doktor ve hafif düzey Kan pıhtılaşması çıktı hsg çekildim orada da rahmimin hafif t şeklinde olduğu anlaşıldı şimdi yeniden deniyoruz hayırlısı olsun lütfen doktorların bir defa bebek kaybetmekle bir şey olmaz laflarına inanmayın bana ilk kayıptan sonra dene olur deyip dediler ihmal ettiler
Yarın gidicem iste canim doktora, ne zaman derseİnşallah. Ne zaman çektirceksiniz filmi
Evet CanımUygun bi fiyatmıs canim. Bende yarın doktora gidicem bakalim bana kac diyecek. Bu arada özel hastane seninki de demi
Bana ikinci kayıptan sonra bile çok abartıyorsun dediler gerek yok tahlile dediler iyi ki yaptım tüm testleri en azından şimdi önlem alıyorum gerisi Rabbime emanetBen ilk kayıptan sonra bütün testleri yaptırmıstım canim. Hafif düzey pıhtılaşma çıkmıştı. Ama sans bu da dış gebelik oldu. Ama sana katılıyorum, doktorlara kalsa hersey normal, olan bize oluyor
İnşallah Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın içine düştükten sonra o evlat ister bir aylık olsun işer 8 aylık acısı geçmiyorİnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız
hsg anesteziliymi doktoe onermedi anestezi ama gerildim ben bayaBen de geçen haziranda dış gebelik yaşamıştım sonra 6 ay korunduk sonra korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım 9.haftada bebeğimin kalbi durdu genetik yaptırdık bebeğe sağlıklı bir kız bebek olduğu anlaşıldı kan pıhtılaşmasından şüphelendi doktor ve hafif düzey Kan pıhtılaşması çıktı hsg çekildim orada da rahmimin hafif t şeklinde olduğu anlaşıldı şimdi yeniden deniyoruz hayırlısı olsun lütfen doktorların bir defa bebek kaybetmekle bir şey olmaz laflarına inanmayın bana ilk kayıptan sonra dene olur deyip dediler ihmal ettiler
Bana direk anestezili önerdi o anda kendini kasmaman daha düzgün çıkmasını sağlar ben anestezisiz olamazdım çünkü normal hayatımda da panik bir insanım sen rahat bir yapıdaysan belki kasılmazsınhsg anesteziliymi doktoe onermedi anestezi ama gerildim ben baya
Çünkü ne yaşadığımızı sadece biz biliyoruz canım. Onlara hava hoşBana ikinci kayıptan sonra bile çok abartıyorsun dediler gerek yok tahlile dediler iyi ki yaptım tüm testleri en azından şimdi önlem alıyorum gerisi Rabbime emanet
Kesinlikle öyle tek dileğim Rabbim bir daha yaşatmasın kimseyeÇünkü ne yaşadığımızı sadece biz biliyoruz canım. Onlara hava hoş
Güzel sonuc alırsın inşallahYarın gidicem iste canim doktora, ne zaman derse
Cok teşekkür ederim. Sizede cok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın. benimde az önce yapıldı iğne. Henüz kanama ağrı filan yok. Olması mı gerekiyor düşmesi icinGünaydın geçmiş olsun öncelikle. Dış gebelik nedeniyle 11. Günüm hastanede iki doz iğne yapıldı. Bu süreçte hafif kanamam ve ağrılarım oldu. Taki bu sabaha kadar. Şu anda kendiliğinden düşükte ne yaşanırsa onu yaşıyorum. Sabah bebegimden kalan ne varsa kendiliğinden düşürdüm. Kanamam arttı ardindant ve adet sancısindan bir tık fazla sancı. Şu an yazarken bile zorluyor beni. Ped takibi yapıyorlar şu anda bakalım sonrasında ne olacak. Beni yatırdılar değerim 2000 in üzerinde olduğu için. Ama daha düşük değerlerde evden takip de yapıyorlar. İğneyi yapılıyor eger etkili olursa düşük gibi oluyor gerisi. Çok geçmiş olsun
Kişiye göre değişiyormuş. Doktorlar kanama ağrıdan ziyade beta HCG nin düşmesini onemsiyolar. Benim ilk iğneden sonra ağrı kanama olmadı. zaten 4. Günde HCG değerim yukseldi. İkinci iğneden sonra hafif karın ağrım hareketle lekelenmem falan oldu. 6. Günümde parça düşürdüm ve kanamam oldu yani bu sabah. Ağrı da adet sancısindan biraz fazlaydı 10 dk falan sürdü. Sonrasında hafifledi. Şu anda yine hareket ettiğimde kanama oluyo. Ağrım yok çok şükür.Cok teşekkür ederim. Sizede cok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın. benimde az önce yapıldı iğne. Henüz kanama ağrı filan yok. Olması mı gerekiyor düşmesi icin
Ben burada yatarken biri geldi birinci iğneden sonra değeri düştü taburcu oldu. Onun ağrısı kanaması epey oldu.Cok teşekkür ederim. Sizede cok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın. benimde az önce yapıldı iğne. Henüz kanama ağrı filan yok. Olması mı gerekiyor düşmesi icin
Aminn canım aminnnKesinlikle öyle tek dileğim Rabbim bir daha yaşatmasın kimseye
Insalhhh canım sagolasin ❤Güzel sonuc alırsın inşallah
Anladim canm sagol bilgi verdiğin için. Tez zamanda kurtulalım insallah. Allah yardımcımız olsunBen burada yatarken biri geldi birinci iğneden sonra değeri düştü taburcu oldu. Onun ağrısı kanaması epey oldu.
Benim ikinci iğne ile oldu ve fazla sancım kanamam olmadı süreçte.
Başka biri igneden sonra değeri çok yükseldi hiç ağrısı olmadı ameliyat oldu.
Degisiyor yani canim