• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Arkadaslar ben gecen eylul ayinda dis gebelik yasadim.doktor bilemedi once dis gebelik oldugunu bebek karninda ölmüs diyerek kurtaj yapti bana.kurtajdan sonra 25 gun kanamam dewam etti.26.gun ic kanama gecirdim õlümden dõndum sol tupum alindi . doktor normal yollardan bebek sahibi olman imkansiz gibi dedi. Umudum tamamen bitmistiki simdi kendiliginden hic tedavisiz 8 haftalik hamileyim ve bebis suan gayet saglikli demem o ki umidinizi hic kaybetmeyin ben cok dua ettim allahima sukhrler olsun hic beklemedigimiz bir anda mucizeyi karsimiza cikardi .dilerim allahtan hepimizize saglikli bebisler nasip etsin
Rabbim bizede nasip eder inşallah bende geçen yıl haziran sonu gecirmistim dış gebelik şimdi yine haziran başında hamile olduğumu ogrenmistim çok sevinmistim ama Düşükle sonuçlandı :(

Ge
Rabbim bizede nasip eder inşallah bende geçen yıl haziran sonu gecirmistim dış gebelik şimdi yine haziran başında hamile olduğumu ogrenmistim çok sevinmistim ama Düşükle sonuçlandı :KK43:
geçmiş oldun canım çok üzüldüm denemeye devam vücut ne zaman kndini hazır hissederse ozmn olucak demekki. Şanslısın ki gebe kalabiliyorsun. Kürler deneyip sperm ve yumurta kalitesini artırabilirsin belki düşük için şifa olabilir. Kaç haftalıktı düşük yaptığında canım??? Doktor ne dedi

Ge

geçmiş oldun canım çok üzüldüm denemeye devam vücut ne zaman kndini hazır hissederse ozmn olucak demekki. Şanslısın ki gebe kalabiliyorsun. Kürler deneyip sperm ve yumurta kalitesini artırabilirsin belki düşük için şifa olabilir. Kaç haftalıktı düşük yaptığında canım??? Doktor ne dedi
Daha yeni 6 haftalikti degerim 38 cuma tekrar bakicak doktor sıfır olmasını bekliyoruz

Daha yeni 6 haftalikti degerim 38 cuma tekrar bakicak doktor sıfır olmasını bekliyoruz
Kendiliğinden düşmesine de şükür bazen haftalarca kalıyor Allah korusun. Allah tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizim oralarda hep şunu söylerler: düşüğün arkasından bebek gelir. Tez zamanda hepimizin bebeklerine kavuşması dileğiyle

Hanımlar ben dış gebelik iğnesi vuruldum 1 buçuk saat oldu herhangi bir değişiklik kanama vs yok şuan normal mi iğne vurulan arkadaşlar yardimci olabilirler mi şimdi hangi süreçleri yaşamam gerekiyor

CANIM kanama benim 6 saat sonra falan başladı değer 4. gün yükseliyor 7. gün düşüyor.. sancın falan var mı?

Dün hastaneden çıktım evim yakın diye 4. Gün kan tahlili yine... Sağ kasigimda sürekli bir ağrı var ama hafif bir ağrı iyi mi kötü mü bilemedim lekelenme şeklinde kanamam var

Kizlar mrb maalesef bende dis gebelik yasadim su an cok yeni.yorumlariniz bana moral oldu.degerim 1300 iken igne oldum.7.gun 1080 e dusmustu sizce ise yaramismidir.cok korkuyorum.ve gaz sancilarim var kanamamda durdu normal mi

Kizlar mrb.bende dis gebelik geciriyorum.su an cok yeni.degerim 1300 iken igne oldum.7.gun 1080 e dustu.sizce normalmi.burdaki yorumlari nerdeyse bastan sona okudum.hepinize cok tesekrler.cok moral oldu yorumlariniz.birde bnm kanamam baslamisti 3 gun surdu.ve suan gaz sancilarim var normal mi sizce

Kizlar mrb.bende dis gebelik geciriyorum.su an cok yeni.degerim 1300 iken igne oldum.7.gun 1080 e dustu.sizce normalmi.burdaki yorumlari nerdeyse bastan sona okudum.hepinize cok tesekrler.cok moral oldu yorumlariniz.birde bnm kanamam baslamisti 3 gun surdu.ve suan gaz sancilarim var normal mi sizce[/QU

Kizlar mrb.bende dis gebelik geciriyorum.su an cok yeni.degerim 1300 iken igne oldum.7.gun 1080 e dustu.sizce normalmi.burdaki yorumlari nerdeyse bastan sona okudum.hepinize cok tesekrler.cok moral oldu yorumlariniz.birde bnm kanamam baslamisti 3 gun surdu.ve suan gaz sancilarim var normal mi sizce
Gecmis olsun, igneden sonra 4.gun yukselmisti muhtemelen 7.gun dususe baslio,ben ise yaradigini dusunuorum,gaz sancisi gibi agrinda cok normal,benim agrilarim cok siddetliydi,kanama arada artio,arada kesilio,arada lekelenmeye dönuo deisiklik gostere biliyor..

Gecmis olsun, igneden sonra 4.gun yukselmisti muhtemelen 7.gun dususe baslio,ben ise yaradigini dusunuorum,gaz sancisi gibi agrinda cok normal,benim agrilarim cok siddetliydi,kanama arada artio,arada kesilio,arada lekelenmeye dönuo deisiklik gostere biliyor..
Cok tesekkr ederim benmde gaz sancim cok siddetli idi cok korkmustum.Allahim tekrar yasatmasin hic birimize cok zor biseymis yasamayan bilmez

merhaba hanımlar.. ekim ayında dış gebelik geçirdim mayıs da korunmayı bırakmıştım.. şimdi adetime 3 gün kala silik pozitifle hamile olduğumu öğrendim.. henüz doktora gitmedim fakat daha önceki 2 gebeliğimde de olmayan mide bulantılarım var.. şimdi bu dış gebelik geçirdiğim sağ tarafım arada bir ağrıyor fakat aynı ağrı solda da oluyor.. tekrar olur diye çok korkuyorum.. doktorum kese görünene kadar beklemek gerek demişti bu ay yumurtlama ddönemi gittiğimde.. kendimi çok yıpratmak istemiyorum kan falan verip.. çünkü değerim 5000 lere kadar çıkınca öğrendim dış gebeliğimi. yani çok normaldi değerlerim.. siz ne dersiniz? bu ağrı dış gebelik sonrası bana yadigar kaldı.. hep mi böyle olacak? ddoktor her şey normal kist falan yok dedi...

merhaba hanımlar.. ekim ayında dış gebelik geçirdim mayıs da korunmayı bırakmıştım.. şimdi adetime 3 gün kala silik pozitifle hamile olduğumu öğrendim.. henüz doktora gitmedim fakat daha önceki 2 gebeliğimde de olmayan mide bulantılarım var.. şimdi bu dış gebelik geçirdiğim sağ tarafım arada bir ağrıyor fakat aynı ağrı solda da oluyor.. tekrar olur diye çok korkuyorum.. doktorum kese görünene kadar beklemek gerek demişti bu ay yumurtlama ddönemi gittiğimde.. kendimi çok yıpratmak istemiyorum kan falan verip.. çünkü değerim 5000 lere kadar çıkınca öğrendim dış gebeliğimi. yani çok normaldi değerlerim.. siz ne dersiniz? bu ağrı dış gebelik sonrası bana yadigar kaldı.. hep mi böyle olacak? ddoktor her şey normal kist falan yok dedi...

Iki tarafli agrilar normal gebeliklerde olur diye biliyorum.umarim insallah normal bir gebeliktir.benmde yeni sifirlandi kan degerim.bana 3 ay korunma verdi doktorum. siz daha uzun sure beklemissiniz.guzel haberlerinizi verin lutfen bize de umut olun

Arkadaşlar 6 ay önce dış gebelik geçirdim şuan hamilelik bekliyorum diyebilirim 3 gün var adete hu sabah akıntıysa pembe kan geldi ve kesildi benim gibi olsn var mı aranızda yani bu gebelik belirtisimi test yaptım ama negatif cıktı

Merhaba kızlar bende kışın dış gebelik geçirdiğimi paylasmistim bu ay dört gün gecikti tahlil yaptım ve bhcg 8.30 çıktı çok çok düşük sanırım yine dış gebelik olabilir sonucu ogrendigimden beri Ağlıyorum aynı şeyleri yaşamak istemiyorum çok korkuyorum moralim cok bozuk dua edin kızlar dış gebelik olmasın

Merhaba kızlar bende kışın dış gebelik geçirdiğimi paylasmistim bu ay dört gün gecikti tahlil yaptım ve bhcg 8.30 çıktı çok çok düşük sanırım yine dış gebelik olabilir sonucu ogrendigimden beri Ağlıyorum aynı şeyleri yaşamak istemiyorum çok korkuyorum moralim cok bozuk dua edin kızlar dış gebelik olmasın
Merhaba arkadasim aglama sakin ol.hayirlisini dile.umarim normaldir.rahim filmi cektirmismiydin peki sonuc ne idi

Haziranda ce
Merhaba arkadasim aglama sakin ol.hayirlisini dile.umarim normaldir.rahim filmi cektirmismiydin peki sonuc ne idi
Haziranda cekmem lazımdı mantar olunca cekemedim geçen ay eşimin memleketine gittik yine cekemedim yumurtlama gününe dikkat ediyordum nsl hamile kaldım anlamadım açıkçası nasip diyorum artık Rabbim ne dilerse onu yaşıyoruz inşallah dış gebelik değildir yine

Bende dis gebelik geçiriyorum şuanda değerim 1000 igneyle düşürüldü bi ay oldu ve 15 gun hastanede yattım rabbim bida kimseye yasatmasin çok zor çeken bilir :(

Back
X