Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

merhaba kıslar forumda dolaşırken dikkatimi çekti topic..bende martta dış gebelik geçirdim iğne tedavisine cevap vermedi ve açık ameliyatla sağ tüpüm alındı...haziranda korunmayı bırak dedi dr um ...ama hazirandan bu yana ne gelen var ne giden ...bişey sormak istiyorum istteğe bağlı yumurta takibi yapılıyormu acaba ...

bide kızlar bizim opiğn başlıyını değiştirelim artık baktıkça umutsuz oluyorum en iyisi dış gebelik sonrası hamilelik olsun diyorum ama siz ne diyorsunuz eminecim sen bul güzel bişey

merhaba kıslar forumda dolaşırken dikkatimi çekti topic..bende martta dış gebelik geçirdim iğne tedavisine cevap vermedi ve açık ameliyatla sağ tüpüm alındı...haziranda korunmayı bırak dedi dr um ...ama hazirandan bu yana ne gelen var ne giden ...bişey sormak istiyorum istteğe bağlı yumurta takibi yapılıyormu acaba ...

yapılıyo sanırım bnmde bu ay olmazsa ki olmayacak ortada yumurta yok bi dahaki ay yapılacak

ya tugba umutsuz olma once doktoru degıstır?
orada bılmıyorum boyle bır ımkanın var mı ama aska bır doktora gıt lutfen ben ne zaman doktora gıttıysem
her zaman alttan bakmıslardır.
zaten senın kafanda da soru ısaretlerı olusturmus? ve emınım kı rahat degılsın lutfen zaman gecırmeden
baska bır doktora gıt. cunku; zaman gecırdıkce umutsuzlugun artacaktır...
uzuluyorum zaten sana, cok cabuk moralın bozuluyor... bu da olumsuz etkılıyor senı..

ya tugba yumurta olmadan ay gecıyor mu kı?
benım bılmedıgım bırsey mı cıktı yıne?

vall ole cok cabuk yıkılıyorum ama baksana aksiliklerde bırakmıyo nasıl hiç olmaz doktrda yok zaten bugun 3 saat yol gittim geldim uzak doktorda bna olacagı varsa olur bn devam edeyim işlşkiye yumurta var deseydide edecketim simidie o zamn daha fazla umut olurdu ama ne yapayım buda bnm sınavım demk

tuğbacım siite diyorsun sonuçta bu doktorlar baı tarafından geliyorlar oda şas bazı doktorlar iyi oluyor bazoları ise kötü bende şırnaktayım burda sadece 2 doktor var benim doktorum bayan dış gebelik yaşadıyım zaman yeni tahin olmuştu buraya ultrsonda bakınca tüpünde şişlik va rdış gebelik ol abilir dedi inanmadık başka yere gittik vana gitiki araştırma hastenesine giti baktıar baktılar bişey yok kürtajdan parça klamış eve gönederdiler sonra 3 tane güya oranın en iyi doktorlarıymı özele gitik oda cidi bişey var gibi dedi ve oda parça klamış rahimde canlı canlı beni kürtaj yapıp eve yolladı sonra eve geldik kan testi yaptık ve değerler yükselmişti benim doktorum seni artık ameliyat olman gerekiyor dedi yin eeşim beni diyarbakıra özel bi doktora götürdü ultrasona girdiyim gibi klak sen mahfolmuşsun dedi tüpün patlamış iç kanam geçiiyorsun ameliyata aldı ve dediki çok geç kladın senin ilk doktorun .çok iyi takip etmiş neden başka yerler gitinizki anlayacağın gibi şas doktorlarda istersen gel şınağa benim doktoruma çok iyi zaten yakın sınz buraya

adetlerin düzenszse yumurtlam prob varmıs bnmde sastıgı oldu ameliyattn sonra ama o zamnda kist cıkmıstı

valla kocam bu ne umutsuzluk dur bi diyecek bn biliyom bakalım bu ya da bi gecsinde

ya tugba sasmak ne demek? yumurtanın olmaması ne demek?
amelıyatgecırmıs ınsanlarız ben de saatı saatıne regl gorurdum 3. reglım suan ancak kendı huyuna dondu.. bır ıkı gunluk regl sasmalarının normal karsılandıgını bılıyorsun
yumurtlama problemım var denılebılecek durumda mısın kı sen? lutfen...

hipatia senın sorunu da cvblayamadık .
benım hıc bılmedıgım bır mevzu...
ıstege baglı yumurta takıbı yapılıyor mu bılmıyorum.
fatma burada olsayd o cvblardı.
yumurta takıbı dıye bahsettıgın sey; sagdan mı soldan mı yumurtladım mevzusu degıl mı?

evet ayse ne guzel bırsey sordun(((((
ben de o topıcte gezındım bıraz..
e.coli yapısıklık ypıyor bu da dıs gebelık ıcın fena.
enfeksıyonun gebelıgı engelledıgını kesın soyleyemıyorlar ama oldukca yaygın
bırsekılde engelledıgını soyluyor bızım bayanlar.
ben e.colının yapısıklık mevzusunu doktora sordum evet dedı ozellıkle sen suangebeyım dersen
ben senın hep dıs gebelıgının oldugunu dusunurum dedı. hem dıs gebelık gecmısım oldugu ıcın
hem de suan ola e.colı ıcın.
gercı sımdı yoktur cunku antı-bıyotk kullanıyoru.
cok kolay atılıyor bu enfeksıyon gebe degılsen tabı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…