Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

merhaba kızalr yine kimse yok ama ben yinede yazayım nasılsa okunur ben bugün hiç iyi değilim daha doğrusu dün akşamdan beri çok kötü bel ve kauık ağısı oluyor göğüslerimde ara ara ağrılar geliyor özellikle oturup kaltıyımda dahada ağrıyor sanki hemen adet olacakmışım gibi oluyor piskilojilte değil yaşıyorum ağrıları acaba yumurtammı çatladı yoksa enfeksiyonmu kaptım yada üşütümü ben yaa çok kötüyüm adeimede daha 14 gün var ne oluyor bana offf offf

sorma ayse bndede acayip bi ssilik var bide bel agrısı cok fena

ayse'cım ınsaellah guzel haberlere gebesındır:))))
tugba senın de mı agrın var? gecmısler olsun arkadaslar...
tugba sen fatmaya yumurtlamayı kacırırsın dedın ama, benım bıldıgım rahım fılmı cekıldıgı ay
yumurta radyasyon kaptıgı ıcın korunma onerılıyor..
ben bılemem ama okumustum bunu.
fatma tesekkur ederım 800m kulaclamada 3 turda 1. 1turda 2. oldum.. oldukca ıyı oldu bu ama cok yoruldum...
ve dedım kı ben sımdı adet olmadıysam hıc olmam.:)
ya enfeksıyon dıyorlar hala hamıle kalmak ıstıyorum bu ne ac gozluluktur YaRabbım...
zaten ben bu ay korumayı bırakırken Rabbıme sıgındım 'eger bu ay korunmam gerekıyor da ben korunmadıgımdan
sıkıntı yasayacaksam Rabbım dogal koruma ıle hamıle kalmama engel olsun' dıye...
eeee akabınde E.Colı cıktı...
bakalım hayırlısı... ama hala guluyorum esıme de bır kutu verıldı...
ya herseyı beraber yaparız esımle ama bu kadarını da beklemıyorduk:)))))
esım de 'ya emıne antı-bıyotık kullanmayacagım dıyordun sımdı gule oynaya kullanırım dıyorsun. bılseydım ben
kullanınca bu kadar sevınecegını bunu doktor soylemeden yapardım' ayyyyyyy canım!!!!

bu arada sampıyona oncesı dopıng kontrolunde beta degerlerım;
12kasım 0.00
18kasım(dun) 3.64 cıktı ıkısı de negatıf....
eger gebe cıksaydım sampıyona sıkıntıya duserdı... dıyorum hayırlısı...
neden 0 iken arttı onu bılemıyorum.. belkı cıhaz degısıklıgıdır...

eee kızlar nerdesınız?
fatma senın ıslerın yogun, soylemstın ya dıgerlerı...
aaaaaaaa

ohhh cok sukur bırden geldınız...
tugba ve fatma sızden suphelenıyorum heeeee...:)
aynı yerden mı yazıyorsnuz telefonlasıyor musunuz anlamadım gıttı..
ınsat ettım bugun bılg kapatmadım....
zatne bugun off gunumdeyım oldukca dınlenecegım gercı evle de ugrasıyorum...
hala adrenalın salgılıyorum.. yedıkce acıkıyorum...dun 9:30 da gıttım aksam 5te cıktım...

slm kızlar nasılsınız.tuğbacığım bilemiyorum şu yumurtaların radyasyona uğrama konusu nu bende duymuştum.sorarım doktora napalım 1 ay daha bekleriz korunun derse yeterki sonuç temiz çıksında.
eminecim tebrik ederim canım derecelerin süper.gebelik içinde dediğin gibi demekki bu ay hayırlısı buymuş.
ayşecim sende inşallah hamilesindrde onun belirtileridir bu ağrılar.bu ay tek umudumuz sen kaldın sonra tuğba var.ikinizdede işe yararsa şu klomeni bende dniceemmmmmm :))))))))

hamıle olmadıgımın kesın sonucunu almam laızm kı cıproya baslayabıleyım.
sabah 9da lekelenme gordum aynı ımplantasyon yasayıp kendımı regl zannettıgım zamankı gıbı
bekleyecegım dedım tam bır regl akıntısı olana kadar. hemen hap yutmayayım dedım.
ıyı kı hapı almamısım bır daha akıntı gelmedı...
neyse halım cıksın artıkkkkkk kac saatoldu..

insallh bizde yarar canm da sende denersin o radyasyon olayını bnde duydum ve doktora sordum o da dediki olmaz ole bişey zatenflimi adetten hemen sonra cekme sebebimiz olası bi hamilelige bir zarar vermemek ve yumurtayı zedelememk yeni adet oldugun için yumurta daha büyümedi ya o yüzden etkilemiyomus

ya buyumusse...
ya etkılenırse...
ıste o doktorun acıklaması benı daha tedırgın etmıs oluyor...
evet... evet... ya etkılenıyorsaaaaa:)))))

orada evhamımdan cok bız bayanların bu duruma nasıl bakacagını belırtmek ıstedım:))))
yalan mıııı? :))))
ama tabı ben de rahım fılmını ayı kaybetmemek ıcın cektırmek ıstemıyorum.
gıttıgım her doktora da sordum hıc gerekmıyor dedı.
neyse benım daha yolum uzun E.colısı var bu ısın... efendıme soyleyeyım daha kımbılır nelerı var...
bebek bır gelsın cok pısman olacak beklettıgı gunlerın cektırdıgı hasretın hesabını soracagım en ılkelınden:)))))

merhaba kızlar bugün çok yoğundum giremedim mutfak temizliyi yapım tam 9 saat uğraştım herşeyi yıkadım kaldırdım temizledim benim mutfağım çok büyük ve çok tabak çanağım va çok severim ned bişey görsem alırım ama bakıyorumda çok aç gözlüymüşüm neyse sizde neler var ben bu ay hiç çalışamadık Allahın işi artık adetimede 11 gün var emine sen şimdi adetmi oldu tuğba işallh yumurtaların büyümüşür çabuk haöile kalırsın kendimden çok sizin gebe olmanızı istiyorum nasılsa ben tattım o duyguyu işllah Allahım sizede yaşatır

üzüldüm ya işallah bi sonraki aya diyelim artık sen ayın 20 sinde adetolmayacakmıydın erkeni oldun

ya dun zaten cok yoruldum sabah9:30da basladı aksam 5te cıktım o da adetı erken getırdı.
bır de sabahleyın rahım kaslarını calıstırdım merakımdan tabı:) o da erken getırdı olabılecek akıntıyı.
eh dedıgım gıbı Rabbım bu ay e.colıyı de atmam ıcın bır fırsat verdı.
bır sonrakı aylara bakacagız artık....
bakalım tugba ve sen ne yapacaksınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…