Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

canm benm de agrı oluyodu ilşki sırasında kist varken son 1 haftadır gecmişti enfeksiyon falan olmasın dikat et adacayı iç bn hergün içiyorum domuz gribi içinde iyyimiş

berayna oncelıkle tum arkadaslarım adına da cok cok sagol dıyorum.
tebrıkler bıle dıyorum (ne guzel!)
Allah saglıkla kızını kucagına alacagın gunu gostersın:))
ocakta dıs gebelık gecırmıssın ve suan 4 aylık hamılelık ne guzellllll
Allah'ım bıze de....

tugba adacayı hım'sssss sımdı o nıcın ben anlamadım.
sakınlestırmek ıcın mı yanı agrı kesıcı gıbı. yanı ayseye cvb verdın.
ben de sarımsak tuketmeye basladım.
antıbıyotık kullanmam lazım...
bekarken hıc vajınal sıkıntım olmazdı. doktorum hayırdır yıne ne gereksız bır muayene bu derdı hepppp
acaba dıyorum annemın yemeklerı mı ıse yarıyordu:))))
annem cok sarımsaklı yemek yapar. mutlaka her yemegınde sarımsak olur ozellıkle pılavlarda...
:)))
kutuphanemdekı tum tıp ansıklopedılerını onume doktum 'E.COLI' de neymısss hıh!!!!
ya Allahaskına hergun tuvalet ovuyor dıye azr ısıten hergun en az 10 km kosan lıtrelerce su ıcen.
ozellıkle (alakası oldugu ıcın soyluyorum) vajınal temızlıgıne hassas olan bırınde; nasıl bagırsak bakterısı
pısmems ette bulunan bakterı ne bılım boyle bırsey olabılır...
kesın evraklar karıstı:))))

zaten dktor vajınal ultrasonda bazen bırseyler farkedıyor ben kontrole gıttıgımde
mutlaka gıtmıs oldugunu farkedecektır. akıntı devam etmedıgıne gore gıtmıstır degıl mı?
yıne de antıbıyotık derse yenıden kultur almasını ısteyecegım...

evet ilişkiden sonra yanmam oluyor anlamdım mantar yada kuruluktanda olabilir düşünüyorun evet emine ben tecrubeli oldum 4 kere hamile kladım eskiden istemesemde gebe kalıyordum ama şimdide zorlaşı Allahın iş olur daha zamanı gelmeiştir belki belkide olmuştur ayıptır söylemesi biraz çalıştıkta doktorun dediyini yaptık hayırlısı artık nedense artık pek takmıyorum çünkü umudum var bu ay ndense sizede çok umudum var özellikle emine senden tuğba zaten olacak büyük ihtimalle fatmayada az kladı heimiz için hayırlıs olsun

ayse yetısemedım
ya evde kosturuyordum sımdı de cıkacagım ınsaellah sonra gorusuruz ayse...
kendıne ıyı bak...
kızlarrrr yazın bırseyler...

kızlarrrrr maalesef bnden fiyasko ((((((( tutmadı bu ay det oldum şimdi.gelecek ay ne olacağı belli değil.bilmyorum bir yandan diyorumki hiç doktora gitmeden rahim filmi çektrsemde aradan çıksa,bir yandan 1 ay daha bekleyip denesemmi,yoksa klomenmi kullansam.uffffff kafam çok karışık.üstelikbeklediğimden erken oldu adetim.neyse hayırlısı bakalım bu ayda kısmet değilmiş.
akimeracım çok sevindim canım bebeğinle ilgili gelişmelere.tuğbacığım seninde inşallah bu ay güzel haberlerini aıırız.ayşecim az kaldı sende vereceksin müjdeyi.emine seninde az kaldı bakalım inşallah benimki gibi fiasko yaşamasında bu ay aramızdan hamile hatta hamileler çıkar.
kızlar ben biraz yoğunum işyerinde her an giremiyorum kusuruma bakmayın artık.öptüm hepinizi

bnde bugun41 yasini dagıttım bnm için okuyolar bnde okudum bu ay kloemn ve bol bol dua var ... dualarımda sizlerde varsınız sizerde beni eksik etmeyin dualarınızdan

fatmacım üzülme ben bi yerden okudum adeti erken gelişnce bi soraki aya gebelik için hazılanıyormuş işallah olur ben bugün oruçluydum 20 kazam var tutumam lazım bugün sürekli midem bulandı anlaödım açlıktanmı ne bugün pek kişmse gelmemiş pek hadi görüşürüz yanlız kaldım ben

calısmalara devam demi senn kac gün oldu simdi catladımı acaba yumurtan beni p tesi cagırdı aam bn yarından itibaren baslayayım calısmaya diyorum erken yumrtlama ihtimaline karsı ek biis yiyomusun canım sen

yok ben hiç bişey almıyorum folik asit dışında sadece bi kere çalıştık anlamdım eşim hiç istemiyor eskiden çok isteyen adm şimdi istemiyor analmadım doktor sadece adetin geçince gel dedi ama akıntım olmaya başladı benim fazla deyil beyaz hayırlısı diyeyim artık

kızlar saatlerimizi ayarlıyalım bi saat verelim toplanalım yine olmuyo bole

eslerde niye bole yaprlar anlamm hep işe yarayacakları zamn kacıyolar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…